Brak trenerów

Chodze do Was ponad rok. W tym czasie nie widziałem żadnego pomocnego trenera na sali. Owszem, realizują oni swoje treningi, albo zagadują dziewcyzny na recepcji. Czasami serce sie kraje jak ludzie robią sobie krzywdę, a trener tylko sie uśmiechnie i pójdzie dalej.. dla mnie dramat. Czasmi ich aktywność wzrasta, jak pojawi sie szef, to latają po siłowni, nawet sprzet na miejsce odkładają- kabaret. Dodając do tego co chwila awarie sprzętów, sauny, zapchane prysznice i czarne robaczki pod prysznicami, szczególnie na saunie, to jawi nam sie obraz dość słabej siłowni. Jedynie co macie fajne to różnorodny sprzęt i wystrój. Szkoda, ze zrezygnowaliście z tv w zamian za reklamę suplementów. Pewnie moj głos wiele nie zmieni, ale pisze to rowniez w imieniu wielu ludzi, którzy glosno narzekają na ludzi w koszulce- trener, a raczej facet do zagadywania recepcji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgodzę sie w tym w 1000%. Wszystko to , co napisałes to prawda, niestety... Jeżeli ktoś uważa inaczej i komentuje ze opieka trenerska w impulsie jest "super" to chyba albo ci niewidzialni trenerzy to piszą albo inni ludzie z personelu. Tyle razy widziałem ludzi ćwiczących źle i ani razu żadnej pomocy, zaangażowania jakiegokolwiek trenera ( o ile juz sie cudem pojawili na sali). Co do minusów ja bym dodał jeszcze benzjadziejna muzyke- odechciewa sie ćwiczyc....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0