Brak wody

Kilkaset rodzin z Obłuża jest. Bez wody. Przerwa w dostawie miała trwać do godziny 8, niestety wyszło jak zwykle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak wody

A ja dzisiaj zobacyzłem kolejne ogłoszenie, że znowu mają wyłączyć wodę 09.12.13 od 22 do 8. Nosz k***a jego j***a mać.
Czy wie ktoś może dlaczego robią to w nocy zamiast w dzień, kiedy większość ludzi jest w pracy? A jeśli już z jakiś powodów nie mogą w dzień to dlaczego nie mogą w weekend? Kiedy na drugi dzień będzie wolne i nie trzeba będzie wcześnie rano się umyć. Jak można złożyć protest? Ma ktoś jakiś pomysł, żeby ponaciskać spółdzielnię aby wpłynęłi na wodociągi aby zmienili coś w tym temacie? Nosz k****
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Brak wody

Wku**iony sie tak nie gorączkuj - wlaśnie najmniej ludzi korzysta z wody w ciągu nocy dlatego prowadzi sie wtedy tego typu prace.
Wiele mam do zarzucenia RSM ale akurat popieram prowadzenie tego typu prac w nocy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...