Brak wyceny

Niestety nie mogę wypowiedzieć się co do całości obsługi ponieważ pomimo zostawienia dokumentacji potrzebnej do dokonania wyceny dachu do dnia dzisiejszego tj 13.03.09 jej nie otrzymałem. Dzwonienie do osoby, która wzięła papiery ode mnie nic nie dało, chyba firma woli dużych inwestorów a z osobami które budują "tylko" domek, się nie liczy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Brak wyceny

tez odniosłam takie wrażenie, chociaż ten "tylko domek" to obrót rzędu 100-500 tys. złotych.

Odradzam korzystanie z usług tej firmy, szkoda czasu i nerwów! Poza tym drogo liczą sobie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Brak wyceny

Polecam firmę Pana Zbigniewa Tejs z Gdańska.Starówka,Kartuska,Dolne Miasto,Stary Chełm.Mnóstwo zrealizowanych inwestycji.Popytaj znajomych,zarządców (Ankra,wiem że współpracuje z innymi).
Firma istnieje od połowy lat 90 tych.
Remontowali dach naszej kamienicy.Ceny w stosunku do konkurencji przyzwoite.Okna dachowe Velux,dobra jakość materiałów.Terminowo.Zgodnie z ofertą.Odbiór bez zastrzeżeń ze strony konserwatora.Właściciel nie zgrywa prezesa.On poprostu zna się na robocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pełen Profesjonalizm

Co tu opisywać , nagrywanie komuś roboty i DARMOWA REKLAMA . Ja osobiście kupiłem w 2011 r cały dach w Firmie Ambit i też czekałem na wycenę ,( już niektórzy zapomnieli jak się stało w kolejkach) , jeżeli czekamy na wycenę to chcemy mieć profesjonalnie zrobioną wycenę , niektóre firmy robią zbyt pospieszale i cena robi się atrakcyjna lecz podliczając kilka ofert to brak w nich wiele akcesorii które są niezbędne do montażu dachu . Zatem może dany Pan ma mało zleceń i tak działa . Moja opinia jest POZYTYWNA . Aby tak dalej dobrze wyceniać , a nie potem dopłacać niewiadomo ile . Dla mnie Obsługa na 5 , Ceny na 5 .
Inwestor Z Gdańska .........
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2