Bransoletki ;)

Cześć wszystkim !

Mam zapytanie - gdzie mogę kupić fajne bransoletki, różne kolory i fasony ----> skajowe z ćwiekami, blaszkami, z rzemykami, z drewnianych koralików, z maleńkich plastikowych koralików.

NIE interesują mnie takie metalowe okrągłe sztywne, bursztynowe, z perełek, z kryształów gorskich sztucznych - jednym słowem eleganckie nie, tylko sportowe i w miarę niedrogie ;)

Igdzie dostanę stalową obrączke na kciuka ?

Dziękuję za odp i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bransoletki ;)

Widziałam kilka w sklepie z biżuterią w Carefour na Przywidzkiej (Szadułki), jakos ilośc ich tam nie była powalająca ale coś tam byś znalazła (rzemykowe).

sklep indyjski koło hali targowej w gdańsku :)

Polecam sklep internetowy , gdzie sprzedają cudowną biżuterię artystyczną, od bransoletek, po kolczyki :) - www.galeriaizerska.pl

na allegro :) kupiłam bardzo fajne zegarki, ładnie wykończone, działające za 17zł z przysyłką :)

ja polecam te! mega ładne i wytrzmałe https://goldmirk.pl/pl/c/Bransoletki-zlote/64

Inne tematy z forum

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...