Marek - opinia (1) W tylnim zawieszeniu piszczalo po przejechaniu 11tys km i niczego nie... Marek Szybko i profesjonalnie (1) Przegląd + naprawa gwarancyjna. Szybko i profesjonalnie. Kupiłem u nich... Młody Kazimierz - opinia (1) obsługa serwisowa bardzo,ale to bardzo niskim poziomie, słownictwo jakim się... Kazimierz
Bardzo zadowolony (1) Zawsze miałem obawy co do usług w autoryzowanych pkt serwisowych - wysokie... Daniel wszystko ok (1) Bardzo pzyjemna obsługa, ceny może nie najtańsze ale jakość usługi... Rafał Disco III - opinia (1) A ja z serwisu jestem bardzo zadowolony, moje disco naprawili za pierwszym... Disco III Rafał - opinia (1) Nie polecam,drogo i długo.Naprawiają tylko to co i się najbardziej opłaca,na... Rafał lop - opinia (1) Do plusów moge zaliczyc miłą, uprzejmą i sprawną obsługe pań z recepcji i... lop SERWIS DLA JELENI (1) Moje auto mialo byc zrobione w ciagu 4 godz. a czekalem 7. Zawyrzane sa ceny... zawiedziony klient Serwis Land Rovera (1) Bardzo sprawna i miła obsługa serwisu gwarancyjnego. POLECAM! Małgorzata Maćkowiak