Brwi niestety krzywe

Temat dostępny też na forum: Morena
Odkad jest microblading pluje sobie w brode ze wybralam Pani Ucinskiej salon niestety brwi zostaly zrobione krzywo jedna wyrzej druga nizej kszatl inny przez co twarz wyglada na krzywa dwa razy usuwalam lewa brew bo poczatki byly zupelnie inne obecnie mam zrobiony micro ale niestety kolor wiezienny gdzie niegdzie zostal ksztal nieco lepszy ale raz zrobiony zle pernametny niestety ale calkowicie trzeba usunac i robic od nowy swoja droga nie polecam usuwania tatuazy w epi centrum 400zl za 3 kropki u pani Karoliny konkiel mozna za 200zl usunac.Rowniez podzielam opinie poprzedniczki tam jest potrzebna sekretarka to okropne jak ciagle ktos dzwoni, puka i wlazi w trakcie zabiegu juz tam nie wroce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Brwi niestety krzywe

Tego nie da sie czytać. Bełkot.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brwi niestety krzywe

O tak u Pani Ucinskiej masakra , nie dosc ze lze robi i po swojemu jak sie jej podoba to jeszcze straszne opoznienia ma .Lepiej wydac wiecej kasy i isc do lepszego salonu .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...