Brzydkie kaczątko

Temat dostępny też na forum: Brzydkie kaczątko
Opinie do spektaklu: Brzydkie kaczątko.
Brzydkie Kaczątko
na motywach bajki Hansa Christiana Andersena

Premiera: 13 października 2013
Spektakl dla dzieci od lat 5

"Kiedy kultura zbyt ściśle definiuje, co ma stanowić o powodzeniu lub pożądanej doskonałości w jakiejkolwiek sferze - czy chodzi o wygląd, wzrost, siłę, maniery, zdolności, gospodarność, bycie męskim, bycie kobiecą, bycie dobrym dzieckiem, dobre wychowanie czy ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już poszłam i zapłaciłam 60 złotych

za dziecko (w tym haracz za to że przyprowadziłam a nie puściłam samopas). :P
A walcie się a potem nagotujcie sobie zupy z rekwizytów i wykładziny.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 42

a puknij się w głowę

poszła Pani i zapłaciła za siebie i dziecko jak rozumiem. No i to chyba oczywiste prawda
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

szkoda, ze panią wpuścili....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam miłośnikom kina

Forma spektaklu wyświetlanego na rzutniku sprawia, że bardziej się czujemy jak w kinie niż w teatrze. Dzieciom się trochę podobało, ale nie było tego śmiechu i zaciekawienia jak na Czerwonym Kapturku, po którym opowiadały i przeżywały kilka dni. A po Brzydkim Kaczątku ani słuchu, ani widu...
Aktorzy się napracowali i za to im chwała, jestem pełna podziwu. Ale dzieci tego nie zauważyły.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

ciekawie przedstawione

byłam mile zaskoczona,ciekawa realizacja bajki-jak dla mnie, ale niekoniecznie dla mojego 5-letniego syna...uważam, że chyba dla conajmniej 7-latków jest taki sposób przekazu możliwy do zrozumienia, a przede wszystkim-do zainteresowania dzieci bajką.także reasumując-polecam serdecznie dla szkolnych już dzieci, nie młodszych:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brzydkie kaczatko w wykonaniu Miniatury to magia:)

Moje dziecie siedzialo jak zaczarowane. Prostota rysunkow, dzwiekow...Piosenka Adamiak naprawde oddala klimat. Oby wiecej takiej poetycznej wizji przedstawien.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nuda

Dzieci się nudzą ! Nie ma porównania z przedstawieniami w Muzycznym w Gdyni .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...