Budowa domu

Witam, planujemy z mężem rozpocząć w tym roku budowę domu w Bojanie. Czy mogą państwo polecić jakiegoś wykonawcę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Budowa domu

Nie budujcie domu. Bedziecie zalowac do konca zycia. Stracone lata. Pisze szczerze. Mądry po szkodzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

ja i moja rodzina mieszkamy w Bojanie od 10 lat i absolutnie nie mogę się zgodzić z moim przedmówcą, jest tu spokojnie, ładnie, dzieciaki mają gdzie spacerować a i połączenie z miastem jest niezle.
dom budował nam Pan Tadeusz z firmy TadBud, gaz i ogrzewanie Damian Grablowski, kanalizację- Franciszek Grablowski, w ogole stawialiśmy na lokalnych wykonawców i nie żałujemy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Można prosić o kontakt na meila dota871@gmail.com,chciałbym podpytać o wykonawców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko jest super tylko rozsądnego połączenia z Gdynią brak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamiast płakać nad swoim nieogarem życiowym. Lepiej napisz co Ci tu tak przeszkadza? Życie w Bojanie jest super i nigdy bym się z tąd nie wyprowadził. Własny dom to nie jest mieszkanie. Trzeba być dużo bardziej zaradnym życiowo, ale za to własny kawałek ziemi i domek. Coś pieknego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mówię o bojanie. Mowie ogólnie. Wlasnie napisales ze trzeba byc bardziej zaradny zyciowo. Ja mam tego dosyc. Ciagle remonty naprawy. Chce do mieszkanai z powrotem. Nie mam juz sily a na dozorce mnie nie stać. Zeby miec dom to trzeba tez miec pieniadze na pensje dla dozorcy, sprzataczki, szofera itp. Inaczej to lepiej siedzieć w mieszkaniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nie znam żadnej firmy budowlanej ale nigdy nie żałowałam że wyprowadziłam się z Gdyni do Bojana
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystarczy ruszyc d*pe i nie trzeba zatrudniac ogrodnika i sprzataczki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bojano jest super nie ma co zrażać się wpisami kilku frustratów, tacy są wszędzie, to promil wszystkich mieszkańców
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Włady, A może popracujesz, jako ogrodnik u mnie?. Zapłacę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja moge koba popracowac stawka to 30 zl za h od osoby pracuje 2 ludzi ewentualnie cena od serwisu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wypbrazam sobie innego miejsca na ziemi. Cisza i spokoj. Wszystko na miejscu. Blisko Trojmiasto. Najpiekniejsze miejsce w Polsce. Zycze wytrwalosci i powodzenia.

Nie polecam mieszkać w Bojanie. Korki do Trójmiasta. Upierdliwi sąsiedzi i będzie s6 od której będzie straszny hałas samochodów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Warszawska to jakaś tragedia. Niech państwo zobaczy co dzieje się tam w szkole. Albo w sklepie dino. Jak coś to zapraszam do Kielna. Mam do sprzedania działkę zbrojoną
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na dodatek w kielnie będzie hala, basen, lądowisko dla helikopterów, bierzmowanie za darmo, nowe piękne latarnie.

Znów temat rozwalacie Ludzie grzecznie pytają się o wykonawców a Wy swoje wywody Działkę mają tylko szukają firm
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (16 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...