Budowa koło Lidla

Czy ktoś z Państwa się orientuje cóż takiego ma powstać na skwerze przy ul. Wielkokackiej na zapleczu Lidla, który to od kilku dni jest grodzony płotem? Od wczoraj pojawiła się tabliczka "Teren budowy - Wstęp zabroniony". Ostatni zielony skwer w tej dzielnicy ma być zabudowany, ciekawe czy deweloper czy inwestycja prywatna...

Anita
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Budowa koło Lidla

też się nad tym intensywnie zastanawiam. wieka szkoda byłaby gdyby zabudowali jakimś kolejnym klockiem. Oby tylko widoku morza mi nie zasłonili. Może jakiś plac zabaw, a może biedronkę albo netto :) heh...myślę, że Panie z lidla trzeba byłoby zapytać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

słyszałam, że piekarnia lidla ale to tylko plotka więc nie wiem ile w niej prawdy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

rozbudowują lidla albo przebudowują , jest tablica i wszystko objaśnione
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anita ma problemy z czytaniem, widzi tylko kartki na klatkach schodowych w SM Bałtyk. Proszę was pomóżcie jej bo zachodzi w głowę biedaczysko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kobieto, co za panika? Ostatni skwer? Anita już nie ogarnia i mieszkańców się pyta co budują? A wystarczy podejść do tablicy informacyjnej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nie jest ostatni zielony skwer jest jeszcze skwer ks. Mowińskiego oraz skwer witomiński w pobliżu ul Narcyzowej ale to już inna dzielnica bo Radiostacja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tam będzie piekarnia lidla
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0