Buty do ślubu

Dziewczyny gdzie kupowałyście buty do ślubu, chodzi mi o ładne czółenka lub sandałki białe albo ecru, na obcasie 6-7cm, nie "typowo" ślubne...tylko takie elegancki któe ubiorę jeszcze na inne okazje przeszłam wszystkie galerie W Gdańsku Gdyni, Świętojańską, Szadólki... są ale neistety obcas cienka szpilka 11cm zabić się można;/ Może poza Trójmiastem macie jakiejś miejsca ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BUTY DO ŚLUBU

Byłaś w CH Jantar we Wrzeszczu?

Re: BUTY DO ŚLUBU

Ja kupiłam na allegro, jest mozliwosc zwrotu, czółenka w kolorze Ecru bardzo ładne i zgrabne obcas 7 cm

Re: Buty do ślubu

Ostatnio widziałam przepiękne niewysokie szpilki (właśnie ok. 7cm) w kolorze białym w Ryłko w Galerii Bałtyckiej... Na pewno tam zaglądałaś? Poza tym mogę polecić Loft37 - również mają piękne klasyczne czółenka, tylko nie pamiętam, gdzie w Gdyni można je przymierzyć... W Gdańsku w Madisonie któryś z butików też je sprzedaje.

w magazynie butów gotowych jest kilka takich par http://www.bialebuty.com.pl/pl/c/I-Magazyn-Buty-Gotowe/10
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te z Wojasa są bardzo efektowne. I nie są ślubne :) Ale bosko wyglądają do sukni ślubnej.

http://wojas.pl/produkt/12854

polecam taneczne, nie trzeba być tancerką by pozwolić sobie na takie buty:) pop pierwsze ogromny wybór pod względem fasonu, rodzaju i wysokosci obcasa i co najwazniejsze, buty robią na wymiar. Polecam sklep na zaspie ul. Hynka przy szkole tańca Dance Fusion, sklep akces.

Ja swoje kupiłam w Ryłko. Klasyczne szpilki w kolorze cielistym, lakierowane, które później będę mogła jeszcze wykorzystać. Obcas 9 cm, ale bardzo stabilny. Polecam też te z Wojasa, piękne, ale niestety rozmiar mi nie pasował.

Ja zmawiałam w sklepie shoe4u.pl błękitne szpilki, idealne są, bardzo wygodne. Sklep polecam bo przesyłka przyszła szybko i była estetycznie zapakowana:)