Byle nie trafić w urodzinki..
Kilkakrotnie korzystałam z sali zabaw, dwukrotnie byłam bardzo zadowolona, ale dwukrotnie już byłam niezadowolona, ponieważ w trakcie pobytu córki zaczęły się urodzinki... Przykro, bo nie ma tam żadnej osobnej salki, dzieci pozostałe czują się odepchnięte, Panie niespecjalnie się tym przejmują, wręcz odpychały te dzieci (wg mojej córki, tylko jedna młoda Pani w ciemnych włosach była miła i miło jej wyjaśniała że nie może iść tej buźki pomalować, bo to tylko dla urodzinek), bo urodzinowe dzieci są najważniejsze.. no i przynoszą większy zysk..Mój błąd- na drugi raz zadzwonię dopytać czy będzie impreza, ale zdecydowanie polecam przy braku salki urodzinowej albo zamykanie sali dla innych dzieci z zewnątrz, albo nie organizowanie urodzinek, albo stworzenie osobnej salki urodzinowej, żeby innym dzieciom przykro nie było, w ostateczności chociaż informowanie rodziców wcześniej, kiedy kupują wstęp za niemal 40 zł, że będzie taka impreza...Polecam innym pod warunkiem, że nie będzie tam imprezy żadnej..