Byle nie zwariować

Temat dostępny też na forum: Byle nie zwariować
Opinie do spektaklu: Byle nie zwariować.
Byle nie zwariować - Teatr Muzyczny JUNIORTeatr Muzyczny JUNIOR zaprasza na spektakl ruchu, którego bohaterem jest samo życie, zaskakujące nas wydarzeniami i stawiające przed wieloma wyborami.To opowieść, w której ciało jest narratorem i źródłem emocji, opowieść o rozdarciu między dobrem a złem, agresją i miłością, piętrzących się problemach, odpowiedzialności za własne czyny i podjęte ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy zaczynamy

Witam,czy ktoś wie ,kiedy się spotykamy z Panią Moniką po przerwie wakacyjnej.Napiszczie !!!

Kiedy zaczynamy

Witam,czy ktoś wie ,kiedy się spotykamy z Panią Moniką po przerwie wakacyjnej.Napiszczie !!!

super

jednym slowem super

fajne bylo

Dobrze znam madzie i jest to fajna dziewczynak a ty karolku startuj do niej

bosko!!!!!!!!

bylam na tym w zeszlym roku, to bylo cudowne!!!!!! a jak uslyszalam muzyke z fizlmu "Requim for a dream" to malo sie nie poplakalam!! teraz sama chodze na zajecia u p.Moniki i mam nadzije ,ze nastepne spektakle beda rownie dobre!!!!

bardzo bym chciala w nim zagrac!(byle nie zwariowac)! ma byc ponownie grany w lostopadzie 2004 r - napewno ide!!

xxx ;)

A skąd wiesz kiedy bedzie grany spektakl??:)Narazie nie ma wpisanego "byle nie zwariować" w repertuarze...pozdro dla wszystkich...

Gratulacje

Cały spektakl była świetny jednak mi najbardziej podobały sie momenty w których wystepowała Zuzia K. solista także była świetny. Zuzuka-buziak dal Ciebie

///ona///

Chcialam sie dowiedziec, jaka muzyka wystepowala w tym spektaklu? Moze ktos z Was wie? Czekam na Wasze odpowiedzi!

ja wiem: w tym spektaklu wystepowala DOBRA MUZYKA!

SUUUPER!!!!!!!!!!!!

Spektakl był fantastyczny. Grały w nim moje dwie koleżanki, które również były wspaniałe!! Gratuluje, chętnie poszłabym jeszcze raz:)i polecam wszystkim!!!:) Ala i Kamila było super!!!!

BOSKI

BOSKI!!!

Mnie również się podobało. Chcielibyśmy jeszcze.
Trzeba miec nadzieje. Tylko to zostaje

Inne tematy z forum

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...

Puste miejsca (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Puste miejsca . PUSTE MIEJSCA Autor:Clàudia Cedó Reż.:Lena Frankiewicz...