CINDERELLA FARAGE SPRZEDAM

Temat dostępny też na forum: Wesele
Suknia kupiona w salonie Farage w sierpniu za 3900zł. . Rozmiar to 40/42- bez problemu można ją zmniejszyć.Na całości sukni błyszczą się kamienie Swarovskiego.
Zdjęcia są w internecie , wystarczy wpisać w wyszukiwarce:Cindarella Farage, forki rownież mogę wysłać na emaila. Cena do uzgodnienia.
Do sukni oczywiście dodaję welon za który zapłaciłam 850zł.Zapraszam na przymiarkę.Kolor złamana biel suknia jest na dole lekko uszkodzona dlatego cena jest bardzo niska.FOTKI na emaila.
rozowa0307@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CINDERELLA FARAGE SPRZEDAM

Ktoś skopiował moje ogłoszenie, nawet słowo forki,a nie fotki nie zostało zmienione. Za welon na pewno nie zapłaciłaś bo oni dodaja gratis welon:)...dobrze że ja sprzedałam swoją 2 dni temu, to nie zrobie większej afery:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedy ja kupowałam suknie płaciłam za welon więc jeżeli nie masz pewnych informacji to nie pisz i zajmij sie swoimi sprawami a cudzymi skoro już sprzedałaś

A ty zajmij się lepiej nauką pisania swoich ogłoszeń:)..mimo wszytsko pozdrawiam, polecam również portal gaumtree i anonse

moje ogłoszenia moja sprawa rownież pozdrawiam i dziekuje za pomoc

a mozesz podeslac fotki na maila ??

ja tez mam ta suknie i mogę ja sprzedac ale bez przesady za 800zl z welonem i dodemem.rozm 38/40 ....ifbad144@wp.pl

gdzie dwie sie kloca tam trzeci korzysta ...hehe obym sprzedała ja..

SPRZEDAŁAM JA!