CLEAN SERWIS...

Czy ktos pracowal lub pracuje w tej firmie sprzatajacej...?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLEAN SERWIS...

Nikt nic nie wie o tej firmie????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

oj nie polecam ! tragedia, wyzysk, oszustwo

obiecuja 10 zl/h gdy przychodzisz pierwszego dnia daja Ci 5zl/h , dlatego caly czas widneje ogloszenie, szukaja frajerow co beda robic za 5zl/h i potem nastepni i nastepni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

pisali przecież niedawno, że niepełnosprawnych szukają bo im PEFRON zapłaci za nich i nie będą mieli wydatków żadnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak długo tam pani pracowała bo z tego co wiem to płaca taką stawkę tylko osobą kture się nie nadają do sprzątania jesli oczywiscie piszemy o tej samej firmir bo clean serwisuw w trojmiescie ci dostatek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z KOLEŻANKAMI WIEMY COŚ O NICH. Dajcie spokój zaprosili nas na rozmowe gadka szmatka pier...kota w bambus , nastepni frajerzy szukający murzynów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To znaczy że nie ma porządnych firm sprzątających,jesli ktos wie o normalnej firmie sprzatającej to proszę napisać w Gdańsku ,gdzie zatrudniają ludzi do pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasiu wejdz na ogłoszenia - usługi-porządkowe
tu są firmy oferujące swoje usługi , masz mozliwość przeczytania, zapoznania się oraz wysłania emaila do wybranych przez siebie firm które sprzątają np centra handlowe z zapytaniem o prace. Ja tak własnie zrobiłam i dostałam prace choć nikt nie zamieszczał naboru .Jestem bardzo zadowolona zwłaszcza że są wspaniali ludzie a co najwazniejsze nie ma presji nie ma nie ma ;)

A czy mozna wiedziec w jakiej firmie pracujesz ,jesli oczywiście to nie tajemnica

Jest firma rosa są wypłacalni jeden minus to kierowniczka to hetera a tak po za tym praca oki lub km z sopotu płaci tygodniówki ale do tych firm trzeba dzwonić co jakiś czas a do rosy co wiem potrzeba kobiety za jakieś 2 tygodnie znajomy mi mówił stawki za prace maja kobiety 8 zł na rękę faceci 9 -10 zł

ja pracuję w Clar System i jestem zadowolona, fakt, że mam orzeczenie. Zaraz poleci fala że pewnie jestem kierownikiem i pozytywne komentarze na siłę tworzę. Otóż nie. Są u nas kobiety, zazwyczaj w średnim wieku ktore narzekają ale szczerze? przesadzają bo poszłyby za tą samą kasę na 12 h na kasę albo do sklepu na 12stki i by zaraz z uśmiechem wróciły do sprzątania. Ja sprzątam oddział firmy, biura. Niestety, nie wszyscy ludzie są mili, duża część traktuje jak śmiecia ale śmieję się bo te młode panienki zza biurka są w moich granicahc wiekowych 25-30 lat i zarabiają 300 zł więcej ode mnie a nerwów i stresu tyle, że ja już wolę to sprzątanie ;) a też pracowałam i w biurze, w szkole, uwierzcie mi głąbem nie jestem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Monika zgadzam sie z twoja wypowiedzia.tez mam orzeczenie i pracuje az trzy dni w nowej firmie sprzatajacej clar system . no i trafilam na dobry rejon do sprzatania adekwatny w miare do pieniedzy ktore mi zapropowano w KONCU! .Bo ostatnie poltorej roku pracowalam w innej firmie i tak dostalam za przeproszeniem w d*pE ze az zal gadac.Mialam nauczke ze trzeba szukac i wybierac tak dlugo az sie znajdzie i trafi na w miare normalnych ludzi bo cwaniakow i wyzyskiwaczy w naszej ojczyznie nie brakuje

pracowalen prawie 3 lata za marne 1200 zl
nie polecam

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...