CLEAN SERWIS...

Czy ktos pracowal lub pracuje w tej firmie sprzatajacej...?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLEAN SERWIS...

Nikt nic nie wie o tej firmie????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

oj nie polecam ! tragedia, wyzysk, oszustwo

obiecuja 10 zl/h gdy przychodzisz pierwszego dnia daja Ci 5zl/h , dlatego caly czas widneje ogloszenie, szukaja frajerow co beda robic za 5zl/h i potem nastepni i nastepni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

pisali przecież niedawno, że niepełnosprawnych szukają bo im PEFRON zapłaci za nich i nie będą mieli wydatków żadnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak długo tam pani pracowała bo z tego co wiem to płaca taką stawkę tylko osobą kture się nie nadają do sprzątania jesli oczywiscie piszemy o tej samej firmir bo clean serwisuw w trojmiescie ci dostatek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z KOLEŻANKAMI WIEMY COŚ O NICH. Dajcie spokój zaprosili nas na rozmowe gadka szmatka pier...kota w bambus , nastepni frajerzy szukający murzynów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To znaczy że nie ma porządnych firm sprzątających,jesli ktos wie o normalnej firmie sprzatającej to proszę napisać w Gdańsku ,gdzie zatrudniają ludzi do pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasiu wejdz na ogłoszenia - usługi-porządkowe
tu są firmy oferujące swoje usługi , masz mozliwość przeczytania, zapoznania się oraz wysłania emaila do wybranych przez siebie firm które sprzątają np centra handlowe z zapytaniem o prace. Ja tak własnie zrobiłam i dostałam prace choć nikt nie zamieszczał naboru .Jestem bardzo zadowolona zwłaszcza że są wspaniali ludzie a co najwazniejsze nie ma presji nie ma nie ma ;)

A czy mozna wiedziec w jakiej firmie pracujesz ,jesli oczywiście to nie tajemnica

Jest firma rosa są wypłacalni jeden minus to kierowniczka to hetera a tak po za tym praca oki lub km z sopotu płaci tygodniówki ale do tych firm trzeba dzwonić co jakiś czas a do rosy co wiem potrzeba kobiety za jakieś 2 tygodnie znajomy mi mówił stawki za prace maja kobiety 8 zł na rękę faceci 9 -10 zł

ja pracuję w Clar System i jestem zadowolona, fakt, że mam orzeczenie. Zaraz poleci fala że pewnie jestem kierownikiem i pozytywne komentarze na siłę tworzę. Otóż nie. Są u nas kobiety, zazwyczaj w średnim wieku ktore narzekają ale szczerze? przesadzają bo poszłyby za tą samą kasę na 12 h na kasę albo do sklepu na 12stki i by zaraz z uśmiechem wróciły do sprzątania. Ja sprzątam oddział firmy, biura. Niestety, nie wszyscy ludzie są mili, duża część traktuje jak śmiecia ale śmieję się bo te młode panienki zza biurka są w moich granicahc wiekowych 25-30 lat i zarabiają 300 zł więcej ode mnie a nerwów i stresu tyle, że ja już wolę to sprzątanie ;) a też pracowałam i w biurze, w szkole, uwierzcie mi głąbem nie jestem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Monika zgadzam sie z twoja wypowiedzia.tez mam orzeczenie i pracuje az trzy dni w nowej firmie sprzatajacej clar system . no i trafilam na dobry rejon do sprzatania adekwatny w miare do pieniedzy ktore mi zapropowano w KONCU! .Bo ostatnie poltorej roku pracowalam w innej firmie i tak dostalam za przeproszeniem w d*pE ze az zal gadac.Mialam nauczke ze trzeba szukac i wybierac tak dlugo az sie znajdzie i trafi na w miare normalnych ludzi bo cwaniakow i wyzyskiwaczy w naszej ojczyznie nie brakuje

pracowalen prawie 3 lata za marne 1200 zl
nie polecam

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...