CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

w sumie po puregonie jestem ospala i taka.. zmarnowana troche, bardziej niz po clo... ale nie boli mnie nic :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczku a jakie są skutki uboczne tych zastrzyków?
Powiem, że nie nastawiam się i czekam cierpliwie. Na weekend wyjezdzamy do Drezna, odpoczne zobaczę jak będzie:)

Aszi kochana moze to nie @? moja kuzynka i kumpela tez mialy przeczucie na @.. takie dziwne samopoczucie zwiastujace albo chorobe albo @ i okazalo sie ze to ciaza...

zrob beta hcg z krwi... wyjdzie Ci juz... a chyba ze jestes cierpliwa babka to czekaj :D
A ja sie znowu czuje do D, po tym zastrzyku, w szpitalu tez mialam takie samopoczucie...
do tego moi rodzice prowadza "wojne" chyba sie rozstaja ale moze i lepiej bo sie kloca albo jest ta... cisza taka.. jest coraz gorzej......

A ja czuje, że @ wisi w powietrzu. W prawdzie brzuch ani piersi mnie nie bolą, ale czuje już taki nabrzmiały brzuch. 29 powinnam dostać okres- już bym chciała wiedzieć...

No koraliczku odważna jesteś:) Gratuluję. Zobaczysz, że Twoje męki zostaną wynagrodzone:*

kochane pochwale sie troszke, jestem z siebie dumna bo dzis rano pierwszy raz w swoim zyciu zrobilam sobie zastrzyk SAMA! i tak przez kolejne dni bede musiala sama sobie dawac zastrzyki wiec nabiore wprawy, oby te meki mi jakos sie wynagrodzily!

no to łapie :) te flluidki, codziennie poprosze w tym cyklu :D

Aszi i Koraliczku ja za Was non stop trzymam i ślę Wam fluidki ciążowe póki jeszcze brzuchol mam &&&&&&&&&&&&

mi juz lepiej z humorkiem...
bylam dzis na wizycie, dostalam recepte na 10 zastrzykow z gonadotropin bo tyle mi bedzie potrzebne.. bede brac puregon 50, jeden zastrzyk 90 zl... w piatek mam pierwsze usg... a po niedzieli jakos bede robic inseminacje... ustalilam juz ze jak nie wyjdzie to bede sie decydowac od razu za laparoskopie. Tak wiec prosze trzymajcie kciuki dziewczyny za ten moj 7 cykl owulacyjny i ostatni ze stymulacja... oby bylo wszystko dobrze.
Pozdrawiam Was i trzymam Aszi za Ciebie kciuki.

Aszi, bo tak sie znów smutno zrobiło...
Koraliczku, bardzo mi przykro... :( przytulam Cię mooocno :*

U mnie wszystko w porządku. Maly rosnie i nie daje mamie ( odpukac) powodów do niepokoju:)
Muszę w koncu wyjsc z domu, trochę zmienic tryb zycia, bo nudzę sie strasznie... i czekam, czekam, czekam ... wciaz na cos/kogos czekam.
Na razie na męża, który wpadnie do nas juz za niecałe 2 tyg. ... :))

A co tu taka cisza? nikogo nie ma...

Rozumiem , że okres przyszedł;/ Koraliczku, do końca roku mamy jeszcze trochę czasu...trzymaj sie:*

drogie panie, oswiadczam ze za 2 tygodnie mam kolejna inseminacje...

wlasnie sobie uswiadomilam ze robilam badanie bety w innym lab niz ostatnio.,............................................................................................................................................ jeju ale ja glupia jestem

a wiecie co ;p zanim zadzwonilam po wynik bety wlasnie przyszla koperta od siostr i potem ta beta troszke wyzsza niz ostatnio... wiem wiem to takie naciagaaaane ;p

Ja myslę, że własnie tak jest :) sw. Dominik czuwa. A Ty urodzisz bobasa na lato :))

no okresu brak... wiec oby to bylo przez fasolke a nie przez stan zapalny ;p
Napisalam do siostrzyczek jeszcze raz :) przyslaly mi medalik :)
jak to sie mowi.. ostatni beda pierwszymi :) pocieszam sie :) moze Św Dominik przy mnie bedzie mial wiecej pracy i Wami sie zajął najpierw :)

ja też wierzę, że cuda się zdarzają, więc mimo wszystko nadal trzymam kciuki Koraliczku :*

Tak, tak ja myślę, że ty to najpierw dla wszystkich innych się wymodliłaś u św Dominika, a siebie zostawiłaś na koniec ;).
Cudy się zdarzają, lekarz mojej koleżance powiedział, że poroniła, a jednak się okazało, że ciąża się utrzymała i dziś ma synusia.