CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

:D jeszcze 6 dni ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja całkiem, całkiem. 28.09 już nie długo ;)

hehe kasia, moze... a ty jak tam?????????

Może to faktycznie do 7 razy sztuka:)

u mnie tez jak nie wyjdzie 7 cykl owulacyjny to ide na laparo....

Ana ja mam podobnie jak ty:) Z tych 7 cykli 3 były dobre, z czego tylko w dwóch dostałam pregnyl. W pierwszym z pregnylem się nie udało, teraz drugi raz mam zastrzyk z pregnylu. Bo podobnie jak u Ciebie, albo mi pęcherzyki nie rosły albo zrobiła się torbiel krwotoczna.
Liczę na to, że to będzie szczęsliwa siódemka:)
Ale czas pokaże:)
Najbardziej rozczula mnie mój mąż, który jak wraca z pracy daje mi buzi, a potem całuje mój brzuch i mówi ziarenko zakiełkuj, żeby moja zona nie musiała iść na operacje:)

hej Aszi... widzisz to moze będziesz miała tak jak ja... po 7 próbach w końcu sukces... ja też juz miałam mieć robioną laparo... gdyby ten 7 raz znowu okazał sie klapą, ale na szczescie ,mnie to ominelo :) i dzidzia rośnie :)

uda się Wam dziewczyny mowie Wam !!! ja tez dużo przeszłam zanim zaszłam w ciążę, juz mialam coraz mniej nadzieji, tym bardziej ze u mnie raz po clo rosly pecherzyki za małe a raz byly całkowicie przestymulowane , przerośniete i nie pekały. Tak naprawde mialam w sumie 3 cykle gdzie byly ladne pecherzyki, pozostale 4 cykle beznadziejne, ale udało si e dopiero wtedy gdy lekarz właczyl do leczenia z clo metformine i pregnyl ( to bylo tylko w jednym i ostatnim cyklu )
tak ze głowa do góry :)

Aszi a Tobie pekaja pecherzki? dostajesz pregnyl?

pozdrawiam

Może w twoim przypadku koraliczku gonadotropiny okazą się skuteczniejsze niż Clo.
Ana ja też mam teraz 7 cykl z Clo i już ostatni. @ października robie test, a jeśli wyjdzie negatywny to ide na laparoskopie. Skierowanie już mam, ale waham się czy już iść się rejestrować do szpitala

Koraliczku tzrymaj sie!!! w koncu przyjdzie cykl w którym sie uda.
Ja zanim sie udalo mialam za soba 7 cykli z clo. Ostatni clo+metformina + pregnyl.

Gonadotropiny sa dużo silniejszymi hormonami od clo, tak ze może warto i tego spróbowac.

Buziaki :*

a wiecie moze jaka jest roznica miedzy clo a gonadotropinami? no bo skoro niby reaguje na clo i mam pecherzyki to po co mi takie drogie leki? czy to ma wplyw na jakosc owulacji? czy jakosc pecherzyka? nie rozumiem...
Kasiu niektorzy tak maja ze sie nie spodziewaja i dostają.. ja jednak bede sie zawsze spodziewac i pewnie nie dostane....

Koralik chciałam wiedzieć orientacyjnie. Z jednej strony to nie długo, a z drugiej to cała wieczność. Dobrze, że twoja lekarka próbuje też innych sposób. Poza tym wiesz niezbadane są wyroki boskie. Moja mama przez 3 lata nie mogła zajść i w końcu ku zdziwieniu wszystkich zaszła, bez żadnych wspomagaczy.

sorki.. chyba 7 cykli... w sumie to juz bez znaczenia..

kasiu ja w ogole cykli w ktorych mialam owulacje bylo 6 a ten cykl byl trzecim z zastrzykiem w tym jeden cykl byl z inseminacją... a ogolnie staramy sie juz ponad 2 lata... teraz bede miala gonadotropiny i inseminacje

Koralik, ile ty próbujesz z tym zastrzykiem?

wiem co czujesz, bo ja też się przyzwyczaiłam... ja testuje za 2 tygodnie... pewnie będzie jak zawsze...

juz sie przyzwyczailam....

Koraliczku trzymaj się!!!

Koralik, trzymaj się.

wynik 1.83 a zawsze mam 1.20 bezsensu ale i tak nie ma ciazy, okres przyjdzie w piatek albo sobote...

Koraliczku, napisz co tam.