CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

ja również trzymam kciuki Koraliczku !!! oby się udało :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczku, czekamy razem z Tobą i sciskamy kciuki!

wynik bede miala jednak dzis po 16

Koraliczku trzymam kciuki:) Czekam na wieści:)

ide jutro na bete ale nie jade do labolatorium wiec wynik pewnie bedzie w czwartek.. nie spieszy mi sie, co bedzie to bedzie, trudno... trzymajcie kciuki.. modlilam sie do dominika i do jana pawla II o nadzieje i sile, i chyba pomoglo bo nie czuje sie zle nawet :)

:) pewnie ma rację. Moja też trzyma za mnie kciuki hehe.

no moja mama mowila " ja Ci mowie , że do konca roku zajdziesz"

Widzisz my musimy szczególnie uzbroić się w cierpliwość. Ja tak samo jak Ty chce być mamą, i wiem, że to oczekiwanie jest najgorsze.
Mam nadzieje, że jeszcze w tym roku nam się to uda, buzka

Aszi, ja wiem ze bede mamą.. tylko kiedy? to takie odlegle dla mnie strasznie... nie poddaje sie, gdybym sie poddala to bym dala sobie spokoj z clo i gonadotropinami...walcze tylko to takie trudne strasznie... brakuje mi juz sil i optymizmu...

Póki co mi też się nie udało i nie wiadomo kiedy to nastąpi. Ale nie poddaje się. Czas pokaże jak będzie. Zobaczysz, że w końcu i my zostaniemy mamami:)
Głowa do góry.

Aszi ale Tobie sie zaraz uda :)

Koraliczek nie załamuj się, zobaczysz będzie dobrze. Zostałyśmy dwie i musimy być silne:) W końcu i nam się uda, pozdrawiam

ale Wam dobrze :) brzuchatki... ja jakas wybrakowana jestem chyba bardziej niz ktokolwiek... nie wiem dlaczego ale czuje ze sie nigdy nie uda... to nie jest mi pisane chyba, ot co. do tego teraz ta ciagla infekcja i nie wiem skad... przeciez jestem higieniczna myje sie i w ogole ;/ juz nie wiem co robic, pije wode z cytryna wlasnie...

Zgadza się, moja to już przesadza :) Zarwana noc, bo jak mała się rusza i kopie to ja mam ataki zgagi i jak nie usiądę to mi się może cofnąć wszystko z żołądka...ja nie wiem jak to będzie jak ona jeszcze z 2 kg przybierze, w ogóle nie będę spała...bóle krzyża to normalka + na nie mają dodatkowy wpływ hormony, to nie tylko rosnący brzuszek:/

Koraliczku to normalne, że przychodzą chwile zwątpienia, ale walczycie i mam nadzieję, że będzie Wam to wynagrodzone:*

a ja mam znowu zapalenie pecherza, padne zaraz dziewczyny juz nie moge wytrzymac boli i piecze... a przy ciazy podobno wystepuje jeszcze zapalenie pecherza tak? moze to dobrze? ale jak beta bedzie ujemna to sie wkurze... minelo 10 dni od owu moze jutro pojde bete zrobic...

Czesc Dziewczynki :*

Koraliczek... bedzie dobrze uda się !!! ja też długo czekałam i już nadzieje traciłam i udało sie niespodziewanie ... też nie liczyłam na nioc robiąc test :)) trzeba wierzyc!!! wiara czyni cuda.

Lena ja tez mam bole kregosłupa, szczególnie jak poleżę troche na wznak... a zawsze jak sie kłade spać to tak chwilke poleże bo wtedy najbardziej czuję maluszka.

Poza tym czuje sie oki ,nic mi nie dolega. Mała szaleje jak nie wiem co, tej nocy nie mogłam wogóle spać non stop ja czułam, kopała mocno, w pecherz też... i dlatego wstaje w nocy ok 3 razy do lazienki :P
daje mi wycisk !! :) dzis rano jak jadlam sniadanko też już wariowała :)
Bardzo wyraźnie już czuje moje dzidzi - super uczucie !!!
wiem ze Wy też juz tak macie, a Basieniak to pewnie dostaje takie kopniaki ze szok... :)

Lena a jak twój brzuszek? duży już?

pozdrawiam.

Koraliczku, uszy do góry! musi sie udac!!!
Mnie męczą bóle krzyża. Czy Wy ciężaróweczki tez tak miewacie?? Wczoraj zwijałam sie z bólu:/ jak bóle wzdeciowe troche ustąpiły to to sie pojawilo i tak to - zawsze jest powód zeby sie trochę pomartwic...
Nie wspomnę juz o moich hemoroidach... :/ ale najwazniejsze, że mój maluszek ma się dobrze :)

Koralik, odganiaj te myśli.

a tak w ogole w grudniu bedzie rok jak tu z Wami jestem.. ;p

po prostu mam chyba te z gorszych dni... i mysle ze sie chyba nigdy nie uda.... zbliza sie okres i moj humorj sie pogarsza.. ;/