CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

heh nie ude na usg bo z ginka moja gadalam ;p w poniedzialek mam do niej zadzownic jeszcze raz i ustalimy co robimy dalej :) bede miala dopiero 5 dc wiec luz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koralik poradz sie innego lekarza !! warto miec dwie opinie bedzie Ci latwiej podjąc decyzje !!! trzymam kciuki ;**

mysle ze masz racje, chociaz ja swojej gin ufam i to bardzo, poprostu jej nie ma teraz a namnozylo mi sie troche pytan.. ale wiecie co gadalam z moim chlopem i pojde jutro do innego gina na usg zeby zobaczyl czy mam czyste jajniki i czy moge brac clo.. jezeli czyste to bede brac clo a 5 wrzesnia sie zdecyduje czy inseminacja z tych pg czy miesniak i najwyzej nie bedziemy sie przytulac jak wybierzemy opcje z miesniakiem... tym sposobem bede miala obie drogi otwarte.. no i na usg zobaczymy czy ten miesniak rosnie... Co wy na to? doradzcie cos bo ja sie w tym sama czuje i sie gubie...

Koralik, ja zawsze mówię tak, że jeżeli leczenie u jednego nie pomaga, to należy zasięgnąć opinii innego, może ona coś przeocza. Skoro przepisuje ci lek na owolucję, to chyba zakłada, że mięśniak nie powinien przeszkadzać, bo inaczej byłoby bez sensu. Tylko wiesz, ja jestem laik więc może lekarz ma inne założenia niż ja;)

dziewczyny umowilam sie na wizyte na 5 wrzesnia... i tak mysle ze wezme to clo jednak bo moja ginka wroci z urlopu i mi powie ze miesniaka nie ruszamy bo 1 cykl z IUI to za malo zeby myslec ze on przeszkadza.. i bede w tedy cykl w plecy a tak po 2 nieudanych IUI najwyzej powiem ze juz bylo duzo prob i ze to pewnie miesniak i ze chce go usunac.. co wy o tym myslicie? akurat piatego pojde na monitoring i dostane recepte na zastrzyk na ovitrelle :) co o tym myslicie? doradzcie cos prosze

a ja dostałam dziś rano @... eh, no zobaczymy co ten cykl przyniesie na pewno nie dziecko, moja gin na urlopie, owulki nie bedzie , moze miesniaka usune..

Ewciuś, dzięki, za miłe słowa.. :)

Ech, Koraliczku żebyś Ty wiedziała ile osób trzyma za Ciebie kciuki. Ja tak podczytuję ten wątek, bo kilka lat temu też walczyłam, usuwałam torbiele, a potem wspomagałam się CLO... i się udało :) Wierzę, że Wam się uda w końcu i trzymam kciuki baaaardzo mocno. Pozdrawiam!

moze w pazdzierniku.... podlamalam sie, niby wiedzialam ze nic z tego, ale jednak jak zobaczylam wynik to zrozumialam ze jeszcze gdzies w srodku wierzylam... nie wiem jak ja zniose znow to "czekanie" bo nie da sie inaczej nazwac tego kolejnego straconego cyklu z powodu glupiego poltoracentymetrowego miesniaka....;/ ;( No przeciez musi byc pod gore .....

Oj Koralik, strasznie mi przykro.

Koraliczku przykro mi, ale jak się uporasz z mięśniakiem to się uda, może to on jest przeszkodą, aby doszło do zagnieżdżenia...ściskam Cię

beta 1,20 ..................... rece opadają.. teraz bedę walczyć z mięśniakiem...

Kochana czekamy na wynik razem z Tobą i kciukami

dziewczyny ja po wyniki jade dopiero po 17 :) wiec zanim wroce do domu bedzie kolo 19 :) tez bym juz chciala wiedziec ale przypuszczam iz wynik bedzie 1.20...... test robilam 3 dni temu i byla 1 krecha.. okresu jeszcze nie mam ale dzis mnie mocniej brzuch boli co oznacza ze przyjdzie zaraz... @

ooo już myślałam, że coś wiadomo....też czekam na info

Koralik??

Koraliczek moja mama miała usuwanego mięśniaka. Miała mieć znieczulenie w kręgosłup od pasa w dół ale nie wiem czemu zrobili zabieg pod pełną narkozą. Może dlatego że u niej był gigantyczny. Po zabiegu przez miesiąc nie mogła dźwigać a później wszystko było dobrze. Może popytaj lekarza może wie gdzie robią laserowo. Pozdrawiam Ps moja mama miała zabieg w Gdańsku w Wojewódzkim

było by fajnie :) bo nie wiem jak to sie teraz robi... moja mama mowi ze raczej chyba laserowo a na necie pisza ze to operacja.. sama nie wiem.

z tego co wiem to kumpela będzie miała zabieg pod pełną narkozą, ale nie mówiła nic, że aż tyle będzie dochodziła do siebie...mogę się zapytać jej w najbliższym czasie

no ja na naturalsa nie mam co liczyc.. musze sie wspomagac, teraz tak czytam o usuwaniu miesniaka to to jest cala operacja? myslalam ze to sie laserowo jakos robi a tu kuzwa 6 miesiecy dochodzenia do siebie? szok.. chyba ze to jakies stare metody... zgupialam, zapytam lekarki