CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

ana chyba nie bo dzis zaczal mnie bardziej bolec brzuch, taki sam bol jak na okres a bole ciazowe podobno sa ciut inne ale podobne. Wiecie co mam problem.. przy ... siusianiu kluje mnie prawy jajnik :o nie mialam tak nigdy.. moze to pecherz? a nie jajnik.. smiesznie strasznie ;/ moze ktoras tak miala kiedys? chyba powinnam isc do lekarza.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...albo ciąża Kochana... :)

ana ale mi juz przeszlo ;p wiec to nie to ;p i powiem Wam ze juz 8 dni po IUI a mnie ani piersi nie bolą, i miekkie są... brzuszek tylko troszke czasem... i ogolnie chyba dobrze sie czuje tylko dzis mnie glowa zaczyna bolec a wcoraj jak bym mogla to bym spala caaly dzien chyba cisnienie..

Koraliczek... no ja tez nie bylabym taka pewna czy to tylko zatrucie... ja na poczatku ciazy mialam biegunke!!!

trzymam kciuki :))

a ja siedze w pracy,wczoraj upal a dzis pogoda beznadziejna, pada deszcz i nic mi sie nie chce :/

Koraliczek z tego co wiem to rumianek sie pije jak się ma zatwardzenie. Nie jestem ekspertem ale lepiej poczytaj w necie żebyś sobie nie zaszkodziła.
pozdrawiam i trzymam kciuki/wiesz za co/ :)

no raczej tak.. biegunki sie w ciazy nie ma chyba? z reszta to mnie tak nagle zapalo... wzielam nospe, wypilam rumianku i mi przechodzi eh :(

Koraliczek, czy ty się na pewno strułaś? Bo może to co innego;)

hej.. ja dzis cierpie katusze, strulam sie salatka jarzynwa chyba :( w ubikacji siedze, biegunki dostalam az sie spocilam ;/ i w ogole jakas rozbita jestem z tego goraca ;/ nic mi sie nie chce ;/
Co u Was??

heh no zobaczymy czy dołączę :)
Lenka mi tez przepisala ten natal 1 ginka ale to drogie kurka wodna... poki co lykam folik... :)
ide spac dziewczyny, z dziewczynkami moimi dzis mialam "babski comber" :) i padam milo ze wszystkie trzymaja za nas kciuki :) w ogole mam dzis lepszy dzien, zobaczymy jutro...

Koraliczku, nie bez powodu ten watek zrobil sie taki ciązowy! Ty za chwile bedziesz pisac tu z nami o swoich dolegliwosciach w ciązy ;)
Ana, super, ze czujesz sie dobrze :)
Ja ogólnie tez, ale miewam jeszcze gorsze dni. Dzis np. zwymiotowałam obiad w trakcie jego jedzenia :/ Potem juz tylko kanapki wepchnelam. Teraz zastanawiamy sie z męzem gdzie tu wyskoczyc na jakies dobre jedzonko:)
Ogolnie chyba mdli mnie jeszcze czasami przez ten progesteron, ktorego na razie nie moge odstawic ( tak mówi ginka).
Co do witamin to ja nie biore juz nic od 8go tyg. Wtedy w szpitalu odstawiłąm folik, a potem ginka nie kazała juz nic brac (chyba ze wzgledu na zołądek, poza tym kwas foliowy juz wtedy podobno nie ma znaczenia), a teraz mam zapas Femibionu Natal 2, ale tego tez na razie mam nie przyjmowac, bo wyniki mam dobre, za to łykania i tak dużo (obecnie 3xdz. puphaston, 3xwit.C, 2x Metoclopramidum, 1x Femisept i 1x Trivagin). A z tym łykaniem nadal srednio:/

hej Dziewczynki...

Koraliczek... masz racje watek ciążowy :) a Ty kochana juz niedlugo do nas ciężarnych dołączysz...czekam z nieceirpliwoscia na Twoje testowanie :))

u mnie oki, wlasnie wrocilam z obiadku u tesciowej, strasznie sie najadlam ... i teraz odpoczywam ;)

poza tym czuje sie bardzo dobrze, juz nic mi nie dolega, żadne mdlosci ... na szczescie :))

dzidzi mam ndzieje ze oki, szkoda tylko ze ostatnio go nie podglądnelam na usg no ale do 8 wrzesnia tez zleci a to juz bedzie równa połóweczka i dzidzius napewno bedzie dużyy :)))

Lena a co u Was? :)

aha dziewuszki jak tam u was z witaminkami... bo ja nadl biore prenatal complex... narazie gin mi kazal stosowac te witaminy a pozniej sie zpobaczy... a Wy nadal cos łykacie??? :P

pozdrawiam

a w ogole ten watek sie tak ciazowy zrobil ze zapomnielismy o aszi.. kochana gdzie jestes? jak ci tam? ktory to dc? kiedy testujesz? a moze juz testowalas????
Lusia podczytujesz nas? co tam?
Dziewczyny jak sie czujecie? :)

bisia jak CI fajnie :) tez chce takiej wpadki!! :)
dbaj o siebie :)

hejka dziewczyny. ja sie normalnie zszokowalam jak mi lwyszlo mi we krwi ze jestem w ciazy a na usg nic nie bylo widac, obawa pozamaciczna tydzin pozniej krew wiecej hormownów i usg ledwo widocznie.
powiem wam szczerze ze wpadka zaliczona w malzenstwie bo nie planowalismy.
dyphaston od razu tak jak w poprzedniej ciazy a ja okolo miesiac temy wywalilam 3 opakowania bo tak lezały a ze nie planowalam dziecka to po co mi : i teraz mam.

Koraliczek bedzie dobrze!!! to ze brzuszek pobolewa jak na @ to wcale nie znaczy ze ona przyjdzie :*

Koraliczku nie dołuj się, ja trzymam kciuki &&&

do okresu 10 dni a mnie juz boli ;/

Ana wazne ze zdrowe:) super :)

Ana, super:)