Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2
Witajcie dziewczynki, ja wlasnie powinnam byc w gabinecie, ale pojechałam wczesniej, bo pani dr. miała miec jakies zebranie o tej porze.
Wszystko jest w porządku, maluch ma 4,77cm :) podobno dzis ładnie sie ustawia, ale usg bylo przez brzuszek i fotkę ma niezbyt wyraźną.
Mam niestety mięsniaka, ktorego gin juz wczesniej podejrzewała:/ ale mówi, ze to niegrozne, za to ten ból w prawym boku nie wykluczone ,że z jego powodu :( Na razie staram sie nie denerwowac. Gin kazała brac leki, wyluzowac i sie niczym nie przejmowac :))
Aha, bo crp jest super i na pewno to nie wyrostek.
Umówiłam sie tez na badania prenatalnena 5 sierpnia, usg genetyczne + test PAPP-A =300zł. niestety, bo nawet takie pózne poronienie juz mnie nie kwalifikuje do bezpłatnych badan :(( Gin sie starała, ale teraz te kliniki sa cwane i wiedza jak zarobic. Kiedys musialy nakłaniac pacjentki, teraz same sie zglaszają, a oni kase łupią!
Ana, Ty jutro już 15ty tydz. zaczynasz :)
Koraliczku no chętnie bym Ci cos doradziła, ale ... na odleglosc sie nie da :/
My jestesmy zaproszeni na chrzciny w niedzielę do kuzyna córki, ale to juz za daleka rodzina sie robi, zeby na chrzciny sie prosic, my takich duzych potem nie bedziemy robic, bo to małe wesele.
0
0