CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Koraliczek nie mam pojecia... najlepies skontaktuj si eze swoim ginekologiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ja tez dostalam juz z tydzien temu :) dziewczyny, czy po hsg normalne ze brzuch okropnie boli? po zabiegu zaraz sie tak nie czulam ale wczoraj wieczorem takich boli dostalam ze szok.. nie moge sie do teraz wyprostowac, musialam ketanol wziac ale jeszcze nie zaczal dzialac... :( no i plamie dalej...

hej Dziewczynki...

a ja w domciu, nie zamierzam nigdzie wychodzic do konca tyg zeby sie wykurowac..
mam nadzieje ze domowe sposoby pomoga :)

a ja jeszcze nie otrzymalam paska :( ciekawe kiedy przyjdzie ?

Koraliczek to super ze zabieg juz masz za soba teraZ moze byc juz tylko lepiej :))

hehe zamieniłam cyferki w nicku ;)

Lusia!!! To tylko pozazdroscici pogratulowac :) niech córa zdrowo rosnie! Podziwiam, że juz myslicie o następnym...
Koraliczku musi byc dobrze!:)
Ana, to super, że z dzidzia wszystko ok i że juz taka duża:)) A cena usg faktycznie spoko:) Moja ginka zapewne miała na mysli i usg i badania z krwi, bo patrzyłam w necie ceny takich badan w Białymstoku i na pewno gdzies mnie wysle na nie, bo nie sądze, żeby sama to robiła. Jutro sie wszystkiego dowiem.
Ana, gorzej z tym wirusem, ale próbuj domowych sposobów, ewentualnie zapytaj lekarza co możesz brac.

Ja juz od wczoraj w domku z mężusiem. Własnie gotuje mi zupkę;)
Ogólnie czuje sie nadal tak samo, nawet do sklepu nie mam siły wyjsc i boje sie, że zwymiotuję (bo nigdy nie wiadomo kiedy mnie złapie), ale wiem, ze muszę przebywac trochę na swiezym powietrzu. Choc dzis u nas od rana deszcz i burze...
Aha, w poniedziałek dostałam pasek sw. Dominika:) A Wy??

Koraliczki cieszę się, że masz to już za sobą. Zobaczysz wszystko będzie dobrze:)

Kochane wrocilam z HSG, robili mi usg, owulacji nie bylo, plamka nieznanego pochodzenia, bo nie mam rany i na usg nie ma nieprawidlowosci.. mam sie tym nie przejmowac czasem tak podobno bywa u kobiet... a co z droznoscia.. tak.. lewy drozny a prawy udrozniony, niby sol fizjologiczna przeplywala ale slabo i przepchali... bol jak dla mnie do przezycia.. choc bolalo i to bardzo... ale juz po i to sie liczy ze z dobrym skutkiem :)

Czesc Kochane... w koncu mam neta :)))

Lusia gratuluje córci !!! :*** ucałuj ją mocno ode mnie :)

Lena za usg prenatalne zaplacilam 120 zł... bylam milo zaskoczona bo prezygotowalam sobie 3 stówy ;) tak na wszelki wypadek...
Tez dostalam fotki az 3 i wydrukl calego badanie... i dzis tak ogladalam sobie zdjecia mojego malenstwa i dopatrzylam sie ze dokladnie ma 86.5 mm prawie 9 cm i to tydzien temu :) duży bobas :)

a u mnie srednio bo jakis wirus mnie dopadl dzis zwolnilam sie wczesniej z pracy jutro ide po zwolnienie do konca tyg. katar kaszel gardlo mnie boli... a za bardzo nie wiem jak sie poratowac... gardlo plucze woda z sola i pije herbatke z miodem i cytryna ...

poza tym dzis wydawalo mi sie ze poczulam moja dzidzie ... kurcze pewnie mi sie wydawalo... ale to bylo takie dziwne uczucie jakgdyby pstryczek palcem od wewnatrz brzucha kilka razy pod rzad :)

ajj sama nie wiem :)

pozdrawiam

Koraliczek jak ja mam takie plamienie w połowie cyklu to owu, w tym co nam się udało też tak było...czasami bez leków organizm sam może stworzyć pęcherzyk...zapytaj się na wizycie co to mogło być

Wiecie co.. ja wczoraj myslalam ze mi sie okres zaczyna... :| dostalam brazowych plamien z domieszka krwi ale to tak jednorazowo.. myslicie ze to mogla byc owu? no bo w 13 dc plamienie? w sumie pobolewal mnie ciut brzuszek ale bez clo by owu byla? ja bez lekow nigdy owu nie mialam! :| jade na droznosc na 17 wiec zapytam lekarki a po droznosci mam wizyte jeszcze :)

Mi kazali badać prolaktynę, hormony tarczycy, progesteron, testosteron, przeciwciała antykardiolipinowe IgG IgM, 17 oh progesteron, estradiol

ale różne badania w różnych dniach cyklu robić...a i czasami jak chcesz zrobić badanie prolaktyny z obciążeniem to laboratoria chcę skierowanie od endokrynologa (ale w niektórych laboratoriach w trójmieście zrobisz bez tego skierowania)

odnośnie antybiotyku i clo łącznie nie wiem, ale jak są bezpieczne antybiotyki w ciąży to i zapewne są takie co nie mają wpływu na inne leki, ale jak lekarz na to spojrzy to nie wiem

A i jeszcze jedno, w środę zacznę brać Clo próbuję ostatni raz z tabletkiami. Nie wiem czy nie dostanę antybiotyku, czy branie antybiotyku razem z Clo jest przeciwwskazane?

hej dziewczyny, potrzebuje waszej rady. Idę jutro do lekarza, bo strasznie męczy mnie kaszel. Chcę poprosić panią doktor, żeby dała mi skierowanie na wyniki. Nie robiłam dotąd prolaktyny, czy coś warto jeszcze zbadać?
TSH mam w normie, dzięki za pomoc:)

Lusia gratuluje Ci z całego serca córeczki :) dbajcie o siebie, i niech rosnie zdrowo i szczesliwie :) wierze Ci , że jest całym Twoim swiatem, po tylu staraniach :) i oby 2 bylo niebawem w drodze.
lusia moze idz do gina jak jeszcze krwawisz? dlugo dosc...

Lusia, gratuluję córeczki:)

I tak na marginesie, jeżeli jesteś 2 m-ce po porodzie i krwawisz to lepiej udaj się do lekarza.

WOW!!!!!!!!! ile ciezarnych :):):) ana i wszystkie inne gratuluje :):):):)
niesamowite!!! bardzo sie ciesze! a moja córunia lezy u mnie na brzuszku i spi :) dzis konczy 2 miesiac :) kolek nie ma tfu tfu tfu.. jest cudowna... kochamy ja ponad zycie! jest calym moim swiatem. a wy cieszcie sie ciaza! to niesamowity okres! teraz z mezem kombinujemy drugie, ale nadal krwawie i nie mam mozliwosci pojechania do gina :( a tak bym juz chciala drugie malenstwo, pewnie znowu beda starania :) !

Lenka to zamiast sie smucic trzeba sie cieszyc ze mezus wraca :) milego witania i odpoczywania :)

Ja dzis ogólnie mam gorszy dzien jesli chodzi o mdlosci i wymioty, zreszta od kiedy biore antybiotyk (+osłona i Femisept Uro) ciezko mi utrzymac to wszystko w żołądku- czasami lezenie pomaga, a czasami nie:/
W ogóle troche dzis cieżko mi jakos psychicznie...Ale na szczęscie mój Misiek za 2,5 godz wypływa ze Szwecji i jutro będzie w domku!!! W koncu:D Bedziemy razem odpoczywac :)
Pozdawiam Was wszystkie!

Ana, aj myslę, że nie ma sie czym martwic. Mi na usg w szpitalu taki mlody lekarz (w 9tym tyg.) tez cos podobnego chyba mówił i ze mogą byc jakies krwawienia, ale poszłam za tydz. do swojej lekarki, zrobiła dokładne usg i nie miała zadnych zastrzezen. To jest chyba naturalne i łozysko powinno sie już "za moment" ukształtowac:)
Kochana i ile pieniązków zostawiłas za tę przyjemnosc popodgladania swojego bobasa??
Aszi Kochana sciskam Cię mocno :***

Aszi :( nastepnym razem :*