CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Koraliczek życze powodzenia :)* bedzie dobrze :))

a mnie dzis rano znowy wymeczylo... straszne nudnosci, dzidzi co jakis czas o sobie przypomina :P

pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem.. nie wiem nawet czy to dziala ;p podobno tak

Wow, czego to ludzie nie wymyślą ;). Powiedz mi jeszcze czym on się różni od zwykłego testu? Jest bardziej czuły?

....siusiasz ;p do sloiczka i wkladasz go na okolo 30 minut do zamrazarki ;p i jak Ci wyjdzie bialy osad na wierzchu to oznacza ciaze a jak posrodku albo na dnie to nie jestes tiroweczką ;p

Co to jest test chmurkowy?

a ja zrobilam sobie wlasnie test chmurkowy z ciekawosci jak to dziala.. ale nie wyszlo mi ani w srodku ani na wierzchu tylko tak.. dziwnie po calosci... bujda z tym testem ;p

a wiecie co wlasnie sobie robie test chmurkowy ;p

Koraliczku ja słyszałam, że zagnieżdzenie jaja może trwać nie 7 ale właśnie 10 dni.
Idź jutro zrobić te betę wszystko się wyjaśni. Bądź dobrej myśli.
Ana ja również jestem przekonana, że z dzidzią wszystko będzie dobrze. Usg to tylko potwierdzi:)

Ana ja trzymam kciuki za usg :) na pewno jest wszystko wporzadku, po takim dlugim wyczekiwaniu, huhaniu i dbaniu o siebie nie ma innej opcji :) Z reszta ja mam przeczucie a wiesz ze jak ja mam przeczucie to to sie sprawdza.. tak jak z tym testem ;p :)

no.. a ja jutro ide na bete.. ale pewnie nic nie wyjdzie bo robilam przedwczoraj test sikany 10 ml i byla 1 kreska, myslicie ze moglo sie zagniezdzic tak pozno ze by nic nie wyszlo i ze beta moze byc dodatnia? ile trwa zagniezdzanie? bo niektorzy mowia ze do 7 dni inni ze do 10 ja sama nie wiem co myslec, i czy jeszcze miec nadzieje na bete czy juz darowac i tylko isc dla formalnosci... pewnie sie nie udalo bo niby dlaczego mialo by sie udac ;/

Hej Koraliczek... jasne że troszke mam stresa, wiesz bardzo pragne zeby wszytsko było w porządku i musi być !!! :) ale chyba każada przyszła mama ma jakis lęk o swoje maleństwo !
ale jest donrze i bedzie dobrze :))

a Ty dawaj znac jak tesciki? ;P

Aszi &&&&
Ana stresujesz sie?

Lena a co u Ciebie? jak sie czujesz? masz jeszcze mdlosci... mi sie kończą powoli (mam nadzieje) ale jeszcze czasem jest mi niedobrze po jedzeniu. Za 2 tyg wizyta - prenatalna mam nadzieje ze wszystko jest dobrze i dzidzi zdrowiutkie :)

Buziaki

Trzymam kciuki Aszi :))

Koraliczek powtórz za kilka dni test to się okażę. Musisz być dobrej myśli:)
Ja dzisiaj zrobiłam sobie test owulacyjny i aż jestem w szoku, bo tak czerwonej krechy (2 krech) dawno nie widziałam. W poprzednim miesiącu była dużo słabsza.
Pobolewa mnie już lewy jajnik, więc niebawem pęcherzyk powinien pęknąć.
Pozdrawiam

wlasnie chodzi o to ze to nie jest kreska tylko jakby cos sie dzialo ale to ani szare ani rozowe tylko takie... dziwne, widac tylko pod odpowiednim katem... a tak dla picu zmierzylam temp dopochwowo jakas godzinke temu i wyszlo 38 stopni... a test byl bialy.. to byla kontrolka ta "pod" bibulką... za wczesnie na test 10 dni po owu

Koraliczek jak zastrzym mialas 2 tyg temu to nie mozliwe ze ten cien to pozostalosc po zastrzyku... w bardzo wczesnej ciazy nie wyjda ci 2 ciemne krechy... byc moze faktycznie to ciąża :)) oby !!!
ja robilam tes w dniu spodziewanej miesiaczki czyli ok 14/15 dni po owu i druga kreska tez byla slabiutka.. nawet przez kolejne dni sie taka jasna utrzymywala ...

Koralczek co za miła wiadomość:) Życze Ci żeby się udało ale lepiej się nie napalać a później miło zaskoczyć:)
trzymam kciuki

wydawalo mi sie... chyba

ja zastrzyk wzielam w poniedzialek 2 tygodnie temu z ovitrelle , nie pregnylu, ale owu byla w srode 10 dni temu wiec jakby nawet to minelo dopiero 2 albo 3 dni od zagniezdzenia.. za wczesnie chyba ;p ale mnie korcilo ;p