CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

owu była co cykl, ale jak miałam pęcherzyk na lewym jajniku to coś było zawsze nie tak...może mam jajowód niedrożny, nie wiem tego, a może ten właściwy plemnik był nie w tym jajowodzie:)...ale jak mam monitoring i się udało to zawsze z prawego jajnika...to usg 3D/4D ginka mówi, że mamy robić jakoś w 28tc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

basieniak czyli tak czy siak mialabys szanse dopiero na 2 miesiace po? dobrze rozumiem? ze co 3 miesiace byla owu? ta własciwa? a kiedy robicie to usg 3D? czu juz bylo? sa jeszcze chyba te.. 4D tak?

my zachodzimy co 3 miesiące i jak owulka z prawego jajnika:))) no i niestety w tym było poronienie i 1 miesiąc zakazu staranek:/

No wlasnie, ja tez sie obawiam mimo ze nie mam plamien itp ale lepiej nie ryzykowac !! dzidzi najważniejsze !! a Wy Basieniak długo sie staraliscie zanim sie udało zajsc w ciaze
?

ja o seksie tylko slyszalam ze w 1 trymestrze nie powinno się...
Ana ale fajnie :) to dzidzius na szostkę? :D
Dzieki.. seks raz dziennie jest, tylko ze po poludniu a nie wieczorem, bo maz na noc do pracy a ja do rodzicow bo nie chce mnie po tych lekach samej zostawiac...

Ana ja miałam zakaz z powodu krwawień i wcześniejszego poronienia, poza tym tak wymiotowałam, że nawet o tym nie myślałam hahaha niewskazane są orgazmy w 1 trymestrze, tak mi powiedział ginekolog...teraz już możemy, ale moje libido jest minimalne

to jeszcze zapytam zaciążonych :) jak z seksem na poczatku? bo ja sie narazie obawiam o malenstwo i czytalam gdziez ze przez 1 trymestr lepiej sie powstrzymac???
Lena, Basieniak, Olcia jak u Was ??? :)

Hej dziewczynki :)
i ja tez juz po wizycie malenstwo urosło sporo przez 2 tyg, serduszko biło bardzo wyraźnie, widzialam juz główke, dupke :) i nóżki nawet ruszało nóżkami :) a do okoła wody płodowe .z usg wychodzi mi 9 tydz i 3 dzien wiec jest wieksze niz przewidywałam ma 25mm :) nie mogłam sie napatrzeć, dostałam zdjęcie mojego maleństwa :) chyba oprawioe w ramke i bede sie godzinami wpatrywac :) Jestem szcesliwa ze wszytsko ok, teraz mam kolejna wizyte za miesiac 19 go dopiero..ach jak ja to wytrzymam ?? bede miala bardzo szczegolowe usg, które robi sie od 10 do konca 13 tyg.
Poza tym dalej 1 raz dziennie duphaston, do tego prenatal complex - zestaw witamin i dodstkowo zawiera imbir co łagodzi nudności bo dzis rano znowu umieralam :-/
ale jak wiem ze moje dzidzi ładnie rosnie to przetrwam wszystko !!!

Lenka dobrze ze u Was tez dobrze :)) ciesze sie.
Koraliczek ja mialam pregnyl podany ok 16, współzylismy jeszcze tego samego dnia wiecz i przez kolejne 3 dni tez wieczorem.

i sie udało :)))

trzymam kciuki za Ciebie Koraliczek Aszi i wszytski starajace sie !!!

pozdrawiam :**

Lenka to super wieści:))))) Niech maluch rośnie zdrowo:)

a wiec...
bedę mamą tylko jednego malenstwa:)
Ładnie bije mu serduszko, wg usg najpierw wyszło 5t i 4d potem 6t i 1d :) termin wiec ok 12.02
Dostałam krem Gynazol , bo paciorkowac juz nie ma, ale jest inne cholerstwo. Gin uspokajała, ze to sladowe ilosci i nie ma sie czego bac, ale ja jestem teraz przewrazliwiona na punkcie bakterii i wszelkiego rodzaju infekcji :/ Oczywiscie nadal Luteinka.
Jestem bardzo szczesliwa-widziałam tę mała istotkę:DDDD

Koraliczek trzymamy kciuki:)))

Aszi zdrowa kobitka ma 15 % szansy na zajscie w ciaze, wiec powiedzmy ze mamy te 15 %, ja mam poki co tylko pecherzyk ;p wiec 7,5% ;p po owu bedzie 15% ;p a reszta to niepewnosc ;p ale 15 % to i tak sporo ;p oby lipec byl łaskawy

Koraliczek co do Ciebie nie mam wątpliwości, że to będzie Twój miesiąc:) Ja dopiero 30-go idę na wizytę i się okażę, czy pęcherzyki urosły wystarczająco ( a jeśli urosły to czy pękną).W każdym razie nie tracę wiary i mam nadzieję, że tak jak Lena i pozostałe dziewczyny będziemy się cieszyć.
Pozdrawiam

Lena i ana dajcie znać jak po wizycie bo z tego co pamiętam to dzisiaj macie:)

Koraliczek mi lekarz zalecił po zastrzyku współżycie raz dziennie wieczorem. Daj też mężowi parę godzin żeby zdążyły się "żołnierzyki" naprodukować:)

aszi to jest nasz miesiac :) w lipcu zobaczymy 2 krechy... wiecie co moj emek ma urodziny 12 lipca... moze zrobie mu prezencik :) kupilabym mu male buciki i wrzucila do nich test ;p heh ciekawe jaka by mial mine :)
Mam pytanie do Was, wzielam zastrzyk na pekniecie o 12... seks byl dzis wieczorem ;p bo mial byc raz dziennie wiec teoretycznie rano tez czy dopiero wieczorem? a jak peknie rano i ten 1 raz bedzie za malo? kurde ;p

Hej
Koraliczek po przeczytaniu Twojej wypowiedzi, aż mnie ciarki przeszły. Dobrze, że jesteś zdiagnozowana, pęcherzyk masz super- też bym taki chciała w tym cyklu. Wracaj szybko do zdrowia- przytul mocno męża to gorączka na pewno szybko spadnie:)
Trzymam za ciebie mocno kciuki. Ja dopiero w środę zaczynam brać Clo, a 30-go idę do pani doktor zobaczyć jak moje pęcherzyki.
Pozdrawiam

heheh mnie to lepiej nie pytać:D ja do 16tc non stop wymiotowałam i miałam jadłowstręt, jakoś od 3 tygodni jem można powiedzieć z apetytem :)

hej Basieniak ;)

ja tez dzis bylam u mamy na żurku i nalesnikach z twarozkiem mniamm tez mi smakowały hihi ale na kolacje kompletnie nie wiedzialam co wymyslec, na mysl o jedzeniu robi mi sie niedobrze...ale zeby cos zjesc na siłe to tylko 2 kanapki z masłem,pomidorem i szczypiorkiem przeszły mi jakos ...
maskara juz sie nie moge doczekac momentu kiedy wroci apetyt :)

a u Ciebie jak długo trwały takie mdłości ??\

pozdrawiam

Ana u mnie było tak źle, że przez 3 tygodnie jadłam tylko naleśniki z twarogiem, nic inne mi nie przechodziło przez usta :D:D:D teraz się z tego śmieję, ale wcześniej płakałam ;)