CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Olcia to znaczy, ze jestesmy w tym samym tyg. ciazy:) ( u mnie na razie wg OM). Teraz wklejaj suwaczek i zaglądaj do nas czesciej:)
Ana, ja tez mam wizytę we wtorek i zobaczymy ile ma moja fasolka :)
....albo fasolki ;)
Teraz chyba wszystkie zazdrościmy Basieniakowi ruchów malucha, ale ...my tez sie doczekamy :) Ja w poprzedniej ciąży czułam je juz dosc wczesnie ( choc poczatkowo nie byłam pewna czy to dzidzia czy cos w jelitach).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczku! cieszę sie że Ci humorek dopisuje:) I bardzo dobrze! :D Na pewno tym razem sie uda:))
A co do HIV to w Polsce tez sie bada w ciazy ( chyba zreszta wszedzie).
A ja dzis miałam "ambitne" plany grilowania, ale niestety mdłosci były silniejsze... Ale jakos nie załuje. Dzidzia najwazniejsza :)

hej dziwuszki :)
Koraliczek jak zlecili Ci badanie na hiv to tylko dobrze swiadczy o twojej klinice !! tez slyszalam ze w innych krajach badanie to wykonuje kazda kobieta w ciazy. Bedzie dobrze, wazne ze juz masz zastrzyk zakupiony napweno poskutkuje i pecherzyk peknie :)

Basieniak ale Ci zazdroszcze ze juz mozesz czuc swoja niunie :)) tez bym chciala !! :) ale musze jeszcze troszke poczekac :) teraz czekam na wtorkowa wizyte i juz sie doczekac nie moge zeby zobaczyc jak tam dzidzius :)

pozdrowionka :**

Koraliczek ja w sumie tak myślałam - gdzie bym mogła się zarazić, ale jak czekałam na wynik to jakiś dziwny strach był, sama nie wiem czemu, ale na szczęście wynik negatywny...mała właśnie mnie kopie;) czuję ją już od 30 maja czyli od urodzin męża, bo wtedy zjadłam mega dużo ciasta i mała jak dostała taką ilość cukru to oszalała z radości i codziennie czuć ją mocniej :)
Koraliczek dałam fotkę mojego brzuszka w wątku mamuś listopadowych i grudniowych 2011 w części 8 więc jak masz ochotę to możesz podglądnąć;)

aha.. no to w sumie dobrze ze robą :) ale ja sie nie mam czym martwic raczej no bo gdzie bym sie zarazila czyms takim... :) jak brzuszek? rosnie? czujesz juz cos w srodku? jakies laskotanie? :)

Koraliczek w Irlandii np badanie na hiv w ciąży jest obowiązkowe, tak jak morfologia, ja się cieszę, że mnie zbadali, bo gdyby był niechciany wynik to dzięki lekom podanym odpowiednio wcześnie dzidzia może urodzić się zdrowa...oczywiście życzę tego chcianego wyniku :*

aha wiecie co kazali mi i mezowi zrobic przed IUI badanie na hiv... szok

no no własnie to ana :) hehe tylko musialam sobie sama kupic zastrzyk akurat bo sie skonczyly na oddziale a beda dopiero w srode nowe... i zaplacilam 170 zl za 1 ampulke.. to takie drogie czy tylko w tej aptece szpitalnej? heh :) dzis mam dobry nastroj , ogolnie mam dzis odwiedziny popoludniu rodzicow i meza :)ma nareszcie troche wolnego w pracy wiec posiedzi ze mna :) moze pozwola mi wyjsc do parku przed szpital :)
Ja testuje za jakies 17 dni ;p chyba ze nie peknie w terminie ;p
ja znow uciekam bo mnie znow gdzies zabierają... tu w sobote normalnie robia badania :)

Koraliczek wszytsko bedzie dobrze, widze ze pecherzyk slicznie rosnie- teraz zatsrzyk i napewno sie uda... widzisz mi tez zastrzyk pomogl i to za 1 razem !!! wczesniej nie pekaly pecherzyki - takze trzymam mocno kciuki i czuje ze juz niedlugo dolaczysz do nas... i bedziesz odliczac kazdy tydz i kazdy dzien do narodzin Twojego malenstwa,
trzymaj sie tam kochana buziaki :***

no i po obiedzie... dzis chyba zejde do bufetu bo to jedzenie zaczyna mnie wykanczac ;p biegunke mam od pierwszego dnia tutaj ;/ boksuje mnie w brzuszku caly czas prawie.
Pocieszam sie ze moze w poniedzialek mnie wypuszcza do meza, do mojego lozka i do mojego psa :)

Dziewczyny kochane dzieki za kciuki, ja trzymam za wasze slodkie mdlosci ;p obym tez takie miala za miesiac ;p

Koraliczek Kochana może hormony zaczęły buzować:))) Trzymamy mocno kciuki za Twojego pęcholka, niech ładnie sobie podrośnie, a potem zastrzykiem go potraktuj :))))))))

Na początku takie kłucia są normalne, bo wszystko się powiększa w macicy, jedynie mocny ból bądź taki okresowy znaczy skurczowy nie za bardzo, ale wtedy można nospę brać

Czesc kochane, ja wypoczywam sobie i podczytuje Was w wygodnym łozku... pani dr mowi ze mam teraz aie rozluznic i relaksowac co jest trudne bo po tych zastrzykach zaczyna mi cos doskwierac, wyobrazcie sobie ze wczoraj plakalam caly dzien, nie wiem czemu :( dostalam na uspokojenie leki... moj pecherzyk ma 17 mm, jezeli do poniedzialku podrosnie do 22 to juz dostame otriwelle i do domku.. bardzo sie ciesze bo fisia tu dostaje..., kurcze obiad przyjechal.. napisze potem...

czesc Kobietki... moje bole sa delikaten raczej i nie trwaja ciagle tylko co jakis czas cos mnie to zakłuje to pociagnie :) ale tez mysle ze to normalne. zreszta w 6 tyg dosyc mocno mnie bolaly jajniki i srodek podbrzusza...poszlam do gina zobaczyc czy wszystko ok i jak najbardziej bylo ok wiec mam nadzieje ze teraz tez tak jest.

pozdrawiam :)*

Cześć dziewczyny:)
Trochę mnie nie było bo zgodnie z zaleceniem lekarza odpoczywałam / na kaszubach/ przydało mi się trochę lenistwa:)
dzisiaj byłam na usg i moja kruszynka ma 0,89mm :) wg usg to 6 t 6 d
Trochę się naczytałam i ciesze się, że u was też wszystko wporzątku. trzymam kciuki za koraliczka i czekam na wieści...pewnie nie jestem sama
Jeżeli chodzi o bóle to dopóki nie są mocne to myślę, że wszystko powinno być ok jak napisał już ktoś wcześniej. Ja też lekarzowi wspominałam, że bolą mnie jajniki zbadał i powiedział, że wszystko ok
pozdrawiam gorąco :)

Witaj Zanetucha83 - mamy tę samą datę ślubu :D

Dziewczyny nie ma się czym przejmować, po prostu macica się rozrasta i cały czas będzie Wam towarzyszyć to dziwne uczucie.
Pozdr :)

Ana, ja mam tez różne bóle- w podbrzuszu i jajników, w pochwie chyyyyba nie, ale gdzies czytałam,ze to normalne, wiec mysle, ze nie ma sie czym martwic :)
chyba, że to jakies silne bóle??
ja tez ma tak dziwnie czasem jakby w pachwinie mi cos ..."uwięzło"??:/
nie wiem co to jest...

dziewczyny mam pytanko... czasami czuje takie jakgdbyby ciągnięcie w pochwie? zastanawiam sie czy to normalne i ukłucia czasem po lewej czasem po prawej str podbrzusza? tez tak macie??
albo mialyscie???

ja mam wyliczona date od 1 dnia ostatniej miesiaczki czyli od 21.04. wyszło 28.01.12, ale z usg wychodzilo 25 stycz

w kazdym badz razie bedziemy rodzic w zblizonym terminie ;)

a mi cos znowu zaczyna byc niedobrze :/

Kkasia1 witam i pozdrawiam- piszesz ze jestes szczesciara-wiec domyslam sie ze jestes szcesliwa mamusia albo oczekujesz dzidziusia???
:)

za Koraliczka ja tez bardzoo mocnoo trzymam kciuki !!!

Ana, mam nadzieję, ze we wtorek mi to lekarka wyliczy, bo wg róznych kalkulatorów ciązowych w necie to między 8 a 15tym lutego:)
Ten kalkulator, który poleciła Basieniak wyliczył mi 8.02 :)
Kkasia1 my tez tu wszystkie sciskamy kciuki za naszego Koraliczka! :D
pozdrawiam