CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

tak tak dziewczynki, czas pędzi jak szalony... ja niedawno robiłam test a tu już końcówka prawie...
:)
Aszi ostatnio obie mialysmy wizyte 1 go a teraz ja kolejną też mam
29 go ;P to już będzie 36 tydz, aż powoli zaczynam się stresować czy z wszytskim zdążymy na czas... te zakupy, budowa domu- chcemy sie wprowadzic na poczatku stycznia. Stresujący czas ale tak raczej pozytywnie stresujący :) a ja dzis bylam w mieście kupilam małej kilka kosmetyków płyn do kąpieli Oilatum, krem linomag i wode morska do noska :)
a w drodze powrotnej deszcz nas dopadł i zerwal się straszny wiatr- ledwo wróciłam do domu.
A teraz niunia czkawki chyba dostała bo brzuch rytmicznie mi się porusza na dole. biedactwo !!

no to pozdrowionka Kochane !! i

Czas leci koraliczku:) A jak zobaczysz dzidzie na usg i usłyszysz serduszko to dopiero są emocje:) Kiedy masz wizyte u lekarza?? Ja na następną wybieram się z mężem 29 grudnia. A dzisiaj już 9 tydzień się zaczął:))

tak patrzę na mój suwaczek i moja dzidzia ma juz 4 mm :D ale fajnie :)jutro zaczynamy 7 tydzien wow!!!

dostanie nową koszulkę swojej ulubionej drużyny piłkarskiej

Koraliczek ja najczęściej siedzę w wątku mamusie styczniowe i lutowe 2012, też musisz poszukać wątku rodzących w twoim terminie:) chyba, że już się gdzieś dołączyłaś:)

Ja się pałętam, tu i ówdzie, ale ten jest moim ulubionym wątkiem:)

czesc Koraliczek :)

ja tylko tutaj zaglądam ;)

sa tu jeszcze jakies staraczki? dziewczyny wy siedzicie gdzies na watku ciezarowkowym?

basieniak to chyba jakas anomalia normalnie tylko gratulowac okazu :) :P a co kupujesz mezulkowi pod choinke? :)

mój mąż zawsze coś potrzebuje:D

ej wiecie co... mina rok jak tu trafilam do was.... rok na forum :) taka nasza mini rocznica :D

taak.. nasi panowie zawsze wszystko maja i niczego nie potrzebuja.. eh... gorzej niz z kobieta...

Koraliczku ciekawy pomysł na prezent. Ja nie mam bladego pojęcia co swojemu kupić pod choinke:)

a ja juz mam prezent dla mojego mezczyzny pod choinke :)
http://www.empik.com/mamo-tato-co-ty-na-to-zawitkowski-pawel,prod59024630,ksiazka-p
myslicie ze moze byc? kupic czy jeszcze nie? tuz przed swietami zaczniemy 3 miesiac :)

jak pojdziesz na usg 14 dc to bedzie ok :)

zalezy jak dlugie masz cykle jak 28 albo 30 dni owulacji nie bedzie 12 dnia cyklu... bardziej koło 15

Dziewczyny.. mam pytanie..
23 miałam okres, brałam clo - wszystko super.
Teraz od poniedziałku najbliższego mam monitoring. Tylko możliwe, że poniedziałek albo wtorek będę mieć pogrzeb więc pierwsze usg może mi przepaść. Czy jest ono bardzo ważne, czy 12dc to troche za wcześnie na owulacje?
Będę miała usg.
5.12, 7.12,9.12, 12.12, 14.12 i nie chciałabym przegapić tego ważnego dnia..
Proszę o radę.

Kasiu miałam uśmiech od ucha do ucha, ale oczywiście łezka poleciała:) Strasznie się cieszę:)
Ana to super, że z dzidzią wszystko w porządku:) Bardzo miło to słyszeć:)
Koraliczku nie zamartwiaj się tak i nie czytaj nic w necie, bo popadniesz w paranoje jak i ja. Zanim weszłam do gabinetu to ciągle myślałam o pustym jaju płodowym, jakaś paranoja. Bądź dobrej myśli:)

Wczoraj zobaczyłam to zdjęcie http://anna-mucha.bloog.pl/?ticaid=6d7b5 , chociaż osobiście jej nie lubią to to zdjęcie mnie rozczuliło?

No i chciałam spytać co się dzieje u pozostałych starających, bo jakoś cicho się zrobiło ?

Koralik, spadająca oznacza poronienie. Jak rośnie to znaczy, że masz dużo hormonu odpowiadającego za prawidłowe utrzymanie ciąży. I tak powinno być :)

Aszi, nie popłakałaś się? Mi za każdym razem chce się płakać jak słyszę serduszko.

Ana, czy ty chodzisz do szkoły rodzenia?

Inne tematy z forum

Mamusie-wanna czy prysznic? (34 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (119 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...