CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

powtorzylam bete....... wyniki jak zwykle po poludniu...
brzuch mnie boli jak na @ troche i troche kluje i tak ciagnie... norma?

Kaasia mój obwód to jakieś 95 cm. :) a Twój mąż to chyba jakiś wyjątek skoro namawiał Cię do kupna ciuszka ;)

Ja sama musze sobie wszytsko kupować :(
ostatnio zamówiłam sobie na allegro sukienke z dzianiny z H&M,

http://moda.allegro.pl/hm-nowa-sukienka-camel-braz-swetrowa-sweter-m-i1946538440.html

powiedziałam o Tym mojemu... a on na to że to będzie prezent pod choinke od niego dla mnie :P ahhh Ci faceci....
ja mu odpowiedzialam ze sama sobie to kupilam na mikołaja ;D a prezentem pod choinke to on się musi zatroszczyć ;P

Dziewczyny kiedy zobaczę Wasze brzuszki... Kaasia, Lena, Aszi, i reszta wrzucajcie na maila fotki brzucholków Waszych :P

pozdrawiam

No ja chyba się zaraziłam od Koralika i też poszłam na zakupy:)
Luśka, mi mąż kupił płaszczyk bez mrugnięcia okiem, wręcz mnie zachęcał do kupna czym wprawił mnie w osłupienie. Nie wiem może czytał ten wątek i bał się, ze też go obsmaruję ;)

Dziewczyny z dużymi brzuszkami, czy któraś mogłaby zmierzyć i podać mi ile ma w brzuchu? Kupiliśmy ten płaszczyk, ale się zastanawiam czy mi wystarczy zapasu :)

a ja dziewczyny kupilam dzis.. spodnie... nie moge sie zapiac w swoich :( napuchl mi brzuch i mam wzdety , wygladam jak w 3 miesiacu ;/ musialam kupic spodnie z gumką... takie dziwne troche ale pani w sklepie powiedziala ze beda rosly ze mna... chcialam mezowi powiedziec ze za wczesnie ale nie chce sciskac brzuszka teraz... i stanik kupilam bo cyce mi z kazdego mojego biustonoszu wychodza.. eh w sumie chyba dobrze :) ide spac zaraz zmeczona jestem jak bym pracowala w kopalni :P
:* buzkA!

Koraliczku dobra dawka leku, powinno być wszystko dobrze, ciesz się swoim stanem póki nie masz mdłości albo wymiotów :P

a na którego stycznia masz termin?

Tak Olcia u mnie wszytsko oki, malutka wierci się niesamowicie, zazwyczaj budzi się wieczorem i szaleje aż do rana ;) a mi nie daje spać!! ale dzisiaj jest tez w dzień aktywna, więc może dziś się wyśpimy :)

w czwartek mam wizyte, ciekawa jestem ille już niuna waży, ile ma cm noi i czy wszystko w porządku jest! oby tak !!

a u Ciebie w brzuszku jest Niunia czy Niunio ? ;)

aha pupka biore 3 tab dziennie

aha, no to dobrze... ale juz nie mam tego plamienia, po badaniu pewnie cos wyplynelo...
basieniak dzieki :)

obudziłam sie... wiecie co jade sobie kupic spodnie.. nie moge sie zapiac.. wzdeta jestem i brzuch mam napuchniety ;/ a nie chce go sciskac teraz kupie sobie spodnie na gumce jakies :) i moze stanik :P bo cycki tez mi jakos tak napuchły ;p

Koraliczku implantacja już się odbyła u Ciebie kilka dni temu, brązowa krew stara, czerwona żywa znaczy źle...ile pupka bierzesz? a na zaparcia czopki glicerolowe polecam jak już nic nie pomaga

No ja właśnie wstałam:) i jem placzuszki z cukini:))

Ana84 mój gin zawsze na usg wszystko mierzy i sprawdza przepływy. Faktycznie może to się nazywa genetyczne tylko nie wiedziałam.
A jak u Ciebie wszystko dobrze?

Koraliczku ja przespałam pierwsze trzy miesiące, nie było znaczenia gdzie jestem i tak zasypiałam:)

a ja sie własnie zdrzemnelam co mi sie nie zdaza w ciagu dnia :) hehe :) fajnie tak przespac sie i nik nie ma do Ciebie pretensji tylko Cie jeszcze kocykiem przykrywa... :) jestem caly czas zmeczona, ale brzuszek juz mniej boli na @ wiec spoko :) zjadlam wlasnie zupke, biore pupka, fembion natal 1 i spowrotem do lozka :P :)

to usg genetyczne jest wykonywane 3 razy i chyba każdy gin je wykonuje pomiędzy 11 a 13 tyg, póżniej ok 20 i ostatnie pomiędzy 28 a 32 tak mniej więcej :)
Może miałas te usg wykonywane? tylko Twój gin nie nazywa tych badań genetycznymi :) mój tak mówił więc tak napisałam :)

pozdrawiam

Olcia, a dlaczego ty tego usg nie robisz?

Koraliczku! wszystko jest na najlepszej drodze! :DDDD
Nie mysl o najgorszym! Teraz pomęczą Cie pewnie rózne ciażowe dolegliwosci, ale... na własne zyczenie hehe ;D

Jesli chodzi o wzdecia i zaparcia to polecam codziennie pic activie, jesc dużo owoców i warzyw - tak jak pisze Ana. Białe pieczywko odstawic w ogóle, zajadac suszone sliwki i figi, otręby, duzo wody pic. Nie zaszkodzi siemie lniane i rumianek, a na wzdecia herbatka koperkowa:)
Na wzdecia mozna brac Espumisan, ale nie wiem czy w 1 trymestrze, a na zaparcia jest Dicoman i Lactulose, ale to w ostatecznosci i na mnie to jakos szczegolnie nie działało. (leki oczywiscie najlepiej skonsultowac z lekarzem :))

Ana84 nie pisałam tu ale często zaglądałam:) Ja USG genetycznego wcale nie robiłam i nie będę robić. A faktycznie prawie ten sam tydzień jesteśmy:)
Koraliczku mi lekarz też powiedział, że jak się pojawi plamienie to mam się zgłosić choćby dlatego, że ja miałam bardzo niski progesteron i brałam dużą dawkę luteiny i puphastonu. Myślę, że Ty i twoje maleństwo jesteście najważniejsi i dzwoń do lekarza za każdym razem jak coś Cię niepokoi

ana jak sie powtorzy to zadzwonie do niej, teraz sobie poleze troszke bardzo mi sie chce spac... a wstalam o 9... :?

To chyba faktycznie nie ma powodu do niepokoju, ale może chociaż do niej zadzwoń... i powiedz,że takie jednorazowe brązowawe plamienie miałaś, i czy masz przyjść czy nie ma takiej potrzeby ?

Inne tematy z forum

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...