CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

lusiu wkraczacie w kolejny etap :) ciesz sie :) twoja niunia juz wie czego chce :D

tak :(, ale to bylo taki.... hmmmm słodkie i w ogole takie przyjemne :( bliskosc!!! kurde :(

lusiu ale to chyba dobrze nie? podobno trudno bardzo niektore dzieci odstawic...

:_(:_(:_(:_(:_(:_(

dziewczyny :_( Laura drzuca pierś :_( już nie chce jej ssac :_(:_(:_(

z reszta mysle ze to niemozliwe by sie udalo z hiperandrogenizmem.. owulka byla ale to jedna setna sukcesu a u mnie w sumie juz chyba nie wiadomo o co chodzi...
w ogole dzis sobie tak siedzialam w pracy i gadalam z szefowa... i ona mi polecila jedna ginke.. profesorke, ponoc umie kazdego zaplodnic.. ale bierze 300 zl za wizyte i mysle czy by do niej na sama konsultacje nie isc.... jak myslicie??

Basieniak pieknie wyszlas na tych zdjeciach, w ogole z Ciebie pieka kobieta :) i wszystkie tu sa takie piekne :)

aszi raz mi sie zdazylo ale bralam puphaston a on podobno wydluza cykl a teraz nic nie bralam procz clo w tym miesiacu

:) :) :) BASIENIAK!!!!!!! BYŁĄŚ PIĘKNĄ PANNĄ MŁODĄ!!! MĄŻ WIEDZIAŁ CO BIERZE :):):):)

Kochane jestem leniwa

tu są moje fotki;)

http://forum.trojmiasto.pl/You-and-I-9-10-2010-Relacja-Basieniak-t192205,1,11.html

Lena znowu gdzieś się zapodziała:(

Hej Dziewczynki :)

Koraliczek miło Cię zobaczyć :)

Tripgirl... przy clo jest niezbędny monitoring, trzeba obserwować czy są pęcherzyki, jak rosną i czy pękają...
Monitoring pomaga tez okreslic moment kiedy zastosować pregnyl, musi byc odpowiedniej wielkosci pecherzyk aby dać zastrzyk.
Bez monitoringu lepiej nie stosowac leku, pecherzyki mogą przerosnąć i utworzy się torbiel... czasem dochodzi do hiperstymulacji ( przerosniete pecherze, powiększone jajniki nieciekawie jednym słowem)jeden cykl miałam przestymulowany, ale dzieki monitoringowi wiedziałam ze trzeba odstawic clo na jakis czas, brałam puphaston i torbiel się wchłonęła... póżniej już clo nie powodowało przerośnięcia pecherzyków... no i w końcu po 7 cyklach udało się !!! :)))

więc życze powodzenia !!!

A często ci się okres spóźnia?? Ja powinnam dostać 29 października, 2go listopada zrobilam test i wyszedl pozytywnie.
Mam dobre przeczucia:))

Ponad 4 dni... Ale to jeszcze nic takiego...

Koraliczek miło Cię było zobaczyć:) a ile Ci się okres spóźnia?? Może to dobry znak:) Trzymam kciuki:)

no lusia widze pieknie sie zalogowalas :D
trip :) o zastrzyk zapytaj gina bo ja w pierwszych miesiacach go nie dostalam w ogole, i mialam torbiele... albo pekaly jak mialy prawie 3 cm...
ja dalej nie mam okresuuu :(

nie no spokojnie, ja TYLKO pytam :)
nigdy nie bralam Clo, nie znam sie na tym leku dlatego wolalam sie upewnic niz popelnic jakies glupstwo :) ginka mi nie powiedziala jasno o tym, ze bedzie jakis zastrzyk w trakcie monitoringu a ze nie jestem w temacie to ten zastrzyk sobie po prostu wydedukowalam z postow tutaj - nastepnym razem musze wiecej pytan zadawac :/

koraliczek, ale ze mne przypał :D hehehehe a ja sie wkurzalam co chwile, ze ten portal jakis brzydko mowiac z j e b a n y i nie chce nnie zalogowac :)

tripgirl- oszalalas??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nie, no co ty! po pierwsze jest to nieodpowiedzialne, a po drugie nie boisz sie? jak ci urosnie jakis gigant? zdecydowanie NIE!!!

czyli wnioskuje, se jednak najlepiej brac Clo jak mam monitoring i ginka mi poda dodatkowo zastrzyk na pekniecie, dzieki za info ;)

Cześć dziewczyny:) Chciałam tylko ostrzec przed braniem clo bez monitoringu. Ja bym go nie brała i nie wiem czy kiedyś jeszcze się odważę. Lekarz przepisał mi clo i powiedział że po tym będzie ciąża. Żadnego monitoringu, nic, po miesiącu poszłam do gina, bo ciąży nie było, usg nie zrobił, bo powiedział,że robił miesiąc temu i było wszystko ok. Skierował do endokrynologa, bo miałam podwyższoną prolaktynę... Po 2 miesiącach trafiłam na stół operacyjny z krwotokiem wewnętrznym - pękła dużą torbiel, która urosła po clo:( Teraz dochodzę do siebie po operacji. W tym wszystkim dobre jedynie to,że przy okazji spr mi drożność jajowodów, no i żyję:) Pozdrawiam

Nie rób :)

Inne tematy z forum

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...