CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Okres spoźnia się już tydzień.
Boli mnie dziwnie brzuch nadal, czuje się kiepsko.. I mam coraz większe przeczucie że chyba jednak sie nie udało :( Nie wiem skąd.. Mam doła..

hej Mutti,
a w którym dni zaczynasz brać clo?
ja brałam od 2 go do 7 dnia i między 10 a 12 zaczynał się monitoring.

Dziewczyny mam pytanie bo już się pogubiłam. Biorę CLO i w którym dniu powinien zacząć się monitoring???

a co do pępka to ja zawsze miałam taką "głęboką dziurkę ":P a teraz mam całkiem na wierzchu aż wypukły i będzie dziewuszka więc to chyba nie zawsze się sprawdza :)

czesc dziewczynki :)

u mnie po świętach też ok, nawet się nie przejadłam ale zmęczyłam troszkę tym siedzeniem przez 3 dni przy stole ;P
Jeśli chodzi o prezenty to dostałam od mężulka śliczną czapę z rękawiczkami z H&M :)
a od rodziców kaskę na wózek i łóżeczko ;P poza tym od kuzynki super drewniane pudło na orzechy z dziadkiem do orzeszków i mix orzechów prosto z Anglii, tata z kolei przywiózł mi tez a anglii cudne ciuszki dla niuni no i i jeszcze jakieś drobne kosmetyki i czekoladki od teściówki ;) wiecie gdzie nie poszliśmy tam czekały prezenty pod choinką więc się nazbierało troszkę :))

Koraliczek w ciąży faktycznie wzrasta ochota na seks ;P też tak mam a szczególnie w 2 trymestrze !!! :)
teraz już tak nie szalejemy żeby nie przyśpieszyć porodu, no ale jeszcze czasem coś tam się poprzytulamy, delikatnie żeby Niunia się nie zbuntowała i nie przyszła na świat za wcześnie :P

a poza tym to u nas nadal na etacie budowa już prawie wszystko gotowe ale jeszcze ta wykończeniówka się ciągnie... mam nadzieję że zdążymy ...

pozdrawiam buziaki :**

dziewczyny boze jak mi hormony skacza.. mam ochote na sex caaly czas... wszystki mi sie z seksem kojarzy a tu abstynencja do odwolania... zero mdlosci zero objawow ciazy tylko ta ochota,,, juz nie daje rady zgwalcilabym wszystko co sie rusza

lenka z tym pempiek to zabobon pewnie , ja tam nie wiem, moja mama miala do srodka normalny i jak miala brzuch tez miala do srodka pepek sie nie zmienil i jestem ja.. a kuzynce wywalilo na wierzch i jest chlopak :)

Ooo nie zauwazyłam, że pisalyscie juz o prezentach.
A ja dostalam kosmetyki z Max Factora od męża (sama sobie wybrałam :), a od szwagierki komin.

Wczoraj bylismy na małych zakupach, bo zaczynają sie wyprzedaze i kupilismy kilka ciuszków dla małego; sobie jakos trudniej cos wybrac.

A tej teorii z pępkiem jakos nie ogarniam...
Ja w tej chwili mam juz pępek na wierzchu :)

Hej dzieczynki, jak tam po swietach??
mam nadzieję, ze sie nie pochorowałyscie z przejedzenia ;)

bombelkowa normalne odczucie po owu.. tak juz bedzie do terminu miesiaczki.... to cialko zolte ktore sie rozrasta i podtrzymuje EWENTUALNA ciaze, a jezeli zaszlas to bedziesz miala takie uczucie dlugi czas

Hej dziewczyny! Witam po świątecznie
My po intensywnych przytulankach.. Od czasu przytulanek cały czas boli mnie w okolicach lewego jajnika (tam gdzie był dominator) , ale nie tak jak na okres, tylko tak lżej, taką ciężkość odczuwam.
Testowanko będzie w moje urodzinki 11.01

no to bedzie chlopak ;p bo mam pepek do srodka zawiniety a nie na zewnatrz :P :P

ja dostalam sweterek od babci, od tesciowej zestaw kosmetykow AA dla skory wrazliwej, od meza album dzidziusia (taki bajer na zdjecia rodzicow, zdjecia z usg, pierwszy usmiech pierwsza pieluszka, pierwszy raz bez mamy, schowek na kosmyk wloskow :P ) a od mamy ksiazke "mamo tato co ty na to" :) ogolnie bylo wesolo :) zyczenia oplatek koledy :)

U mnie żadnej dziurki nie ma;). Dziewczyny jak prezenty?

czasem kobiety maja pepki bez wglebien, taki zawiniety slimak na brzuszku a inne maja z dziurka do srodka brzucha :P a Ty jaki masz?

Co to znaczy pępek do środka?:)

no :P to dziolcha sie szykuje :P

Koralik ja miałam do środka pępek:D

hej, jak tam po wigilii? ja pojadlam ale sie nie przejdalam.. przyjemnie bylo... przed kolacja bylam jeszcze u mojej pra babci, powiedzialam ze bedzie pra pra babcia :P az jej oplatek z łapki wypadl :P
no i rodzinka juz wie ze jestesmy w ciazy :) wujek mowi ze jak mam pepek do srodka to bedzie dziewczynka :)

Ana ja obstawiam, za 3 tygodnie max :). Nie wiem czy maluch wziął pod uwagę wasze plany przeprowadzkowe ;)

Dziewczyny, Wesołych Świąt :)

Mnie dziś mój mąż tak wkurzył jak teściowa Koralika, to tak na marginesie.

kkasia mam nadzieję że jednak później ;)
termin z miesiączki to 28.01 a z usg ok 20go :)
musimy wyrobić się z przeprowadzką do naszego domku :))

pozdrawiam

Inne tematy z forum

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...