CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Też bym nie robiła. Poza tym wyczytałam, że 60%.

to badanie z krwi to tylko prawdopodobienstwo choroby.. sa przypadki ze wychodzilo zle a dzieci rodzily sie zdrowe.. po co sie stresowac? ja odradzam... a wg mojego lekarza takie badanie robi sie tylko jak usg wyjdzie zle... rob jak uwazasz.. jak chcesz miec stresa i biedne dziecko tez stresowac to rob :P

a faktycznie cisza straszna..
ja w weekend przeżyłam chwile grozy w nocy z piatku na sobotę obudził mnie okropny ból w podbrzuszu..nie mogłam wytrzymać więc wzięłam nospe i apap przeszło na 2godz a potem znów rwanie.. ze strachem rano dzwoniłam do dr na szczęście mnie przyjął.. okazało się, że z dzieckiem wszystko dobrze a macica nie wykazuje żadnych powodów do bólu.. lekarz stwierdził, że to jelitówka.. po jednym dniu na sucharach przeszło.. tyle że bolało nie jak jelita..a raczej ciągnęło.. w każdym razie najważniejsze, że wszystko ok .
Mam jeszcze pytanie moja siostra była dziś na usg genetycznym okazało się, że wszystko ok, ale lekarz powiedział, że może zrobić jeszcze badanie podwójne czyli usg i krew w ciągu 7 dni od dzisiejszego badania, to badanie podwójne niby daje 90%pewności, że jest ok. Jak myślicie warto to robić, czy powinna sobie odpuścić?

Sprzątanie w wersji dużo:)

A co tu taka cisza??:) wszyscy do Świąt się szykują czy jak??

dziewczyny dzięki za odp dot mdłości.. wczoraj znów umierałam, a dziś na razie jest ok.. ale to może jeszcze się zmienić..
stokrotko faktycznie może trzeba powtórzyć badanie, bo dziwnie wyszło i się nie martw.. lekarz może zmieni Ci dawkę dostinexu na 1/4 będzie dobrze.
Kasia trzymam kciuki..:)

Stokrotka dziewczyny dobrze mówią. Trzeba powtórzyć wyniki i się nie załamywać od razu.
Ja wczoraj zrobiłam usg tarczycy i chociaż to badanie wyszło dobrze.

Stokrotka, zrób to badanie gdzie indziej i się od razu nie przejmuj. Koleżanka wrzuciła kupkę z owsikami swojej córki do próbówki, a oni jej napisali, że dziecko zdrowe. Tak, że jak wychodzą takie głupoty to trzeba powtórzyć. Będzie dobrze :)

Koraliczek norma jest od 5 do 26 bynajmniej na moim wyniku ...a ja mam mniej niz 1...a po obciazeniu powinnam miec do 5 razy wiekszy niz ten pierwszy wynik a ja mam tak samo..pani z labolatorium mowila,ze jeszcze z czyms takim sie nie spotkala..ze jest zdumiona..ze powtarzala wyniki 3 krotnie..ale co z tego..az sie poryczalam z tego wszystkiego..

ja tez nie moglam wyniku wpisac.. jakas blokada jest i trzeba przeinaczac to co jest na kartce tzn robic odstepy albo zamiast przecinku dawac kropki...
stokrotka a to za malo? jaka jest norma??
kkasia, no to trzymamy kciuki, 4 raczki ;D

0,6ng/ml

probowalam..d...nic nei dalo..no i na innym watku tez nie moglam wpisac.. ale dzownilam do labolatorium bo sie okazaloz,e prl po i przed obciazeniem mam taka sama i pani mi powiedziala,ze 3razy sprawdzala ten wynik i widocznie moj organizm nie zareagowal na tabse..no a mam grubo poniezej normy bo mam troche wiecej niz 0,5

Mogę:). Nie wiem stokrotka, może spróbuj zrestartować ???

Uwaga sprawdzam czy ja mogę pisać cyfry 12,32

kurcze nzowu..masakra jakas..

chociaz kogos Kkasia..mnie wkurzylo..no to prolaktyna jest

Stokrotka, mnie to przynajmniej rozbawiło prolaktynę mam, prolaktynę mam ... :)))))

nie mam bo ja widze co tu psize..tylko nei moge wyslac..kurcze no..

Może masz nun lock wyłączony :)

nie moge napisac wyniku moich badan?? ciagle mi zatrzymuje sie na tym samym...prolaktyne mam...wrrrr....

prolaktyne mam

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

łuszczyca głowy leczenie (5 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...