CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny zastanawiam się co u Roli, bo jakoś nie zagląda do nas.

ana super ;D bede wypatrywac paczuszki! ;)))))))

no w sumie mozna na 2 fronty ale tu tak swojsko

hej kochane :*

Koraliczku jeśli chodzi o sprawy serduszkowe to już można działać hihi :)

dziś mąż kupił mi koperte bombelkową A4, już zaadresowałam i jutro wyślę męża na poczte a śpiochy do Ciebie :P
Lusia ja mogę być aktywna na dwoch forach tym i mamy po clo :P

pozdrawiam :P*

stokrotka ja się nigdzie nie ruszam! ;*

nie zostawiajcie mnie:(

wiecie co? powinnismy przejsc na forum dla mlodych mam. np. "mamy" po clo - dziecko :)

Ana, dobrze ze juz wsio prawie zagojone, ciesze sie.. a jak wam gin mowil ze sprawami serduszkowymi? tzn mozna juz czy jeszcze?
hehe schudlas od karmienia :P potem troszke moze przybiezesz :P
kurcze duza juz! to wchodzic bedzie zaraz w ciuszki 68! a ja w takim rozmiarze kupilam sobie pierwsza sukienusie :) eh ide sie polozyc bo mnie cos mloda kopie.. chyba jej juz nie wygodnie na stoleczku.. :P
buziaki, dobrej nocki!!!

hej dziewczynki :)
dziękuję za miłe słowa o mojej Aluni :P
jest cudna jest...ale już teraz dużo większa... dziś byłyśmy u pani doktor na wizycie kontrolnej w związku z uczuleniem... już prawie po wysypce ani śladu...ale jednak muszę bardzo uważać na to co jem... małą uczula papryka, seler, i nabiał jak przesadzę- mogę jeść ale małe ilości i raz dziennie. No a co do wagi to Ala waży już 5840 i ma 65 cm... a tylko na cycu jest ... hihi :P śmieją się że mam w cyckach śmietanę ;D
A wieczorkiem byłam ja na wizycie u gina- wszystko ładnie zagojone ( prawie nie ma śladu po porodzie, macica całkowicie obkurczona, a ja szczuplejsza chyba niż przed ciążą- masakra chciałabym nawet ciut przytyć bo czuję że wszystko na mnie wisi... mała wysysa ze mnie wszystko co tylko możliwe... :P hehe mam tylko brać Prenatal classic dla kobiet karmiących + wit D z wapniem... i kolejna wizyta jak pojawi się okres... aaa i gin chce żebym przyniosła mu zdjęcie małej z podpisem i datą urodzenia bo kolekcjonuje fotki bobasów urodzonych przez jego pacjentki :P nieźle nie?

to pozdrowionka papa :**

aniu cudnie :) widok serduszka musi byc cudnym obrazem

Aniu dziękuje za rade..mysle,ze po porstu przyspiesze o tydzein czy 10 dni wizyte i tyle..bo szkoda by bylo jakby prolaktgyna sie regulowala a ja przez to,ze nie mam leku zaprzestane go brac i prolaktyna znowu do gory pojdzie..ehh..

Ala jest cudna :D a w tych spiochach wyglada jak taka ksiezniczka najslodsza :)

jakie słodkie są Wasze bobaski.. koralik już wiem o co chodziło z tymi śpioszkami Ala wygląda w nich bosko:) )

stokrotko działanie dostinexu się utrzymuje długo, ale mimo to ja bym pojechała po receptę na dostinex bo bez niej go nie kupisz, a szkoda przerywać kurację może prolaktyna już się ładnie reguluje..
Aszi ja czuję się całkiem dobrze, rano mogę jeść wszystko tylko od popołudnia zaczynają się lekkie mdłości i wtedy już nie mam apetytu.. ale co tam chudzielcem nie jestem więc zapas dla dziecka mam:) najgorsze tylko te zastrzyki z clexanu bo po każdym mam siniak wielkości śliwki, niedługo miejsca na brzuchu zabraknie, a jeszcze lekarz kazał mi je brać..
koralik dziękuję za maila zaraz idę oglądać Twoje cudo:)

heh co za zycie - Asia dzwonila,ze ma ta recepte juz..znalazla w ksiazce...wiec wszystko jest juz ok....dobrze w sumiie, ze sie znalazla...uff..

ja tez czasami tak mam,ze schowam cos gdzies by pamietac gdzie schowalam a potem zapominam..no ale wazne ze ma..

:-)

dziewczyny moja kuzynka podczas przeprowadzki zagubila recepte...nie wie gdzie ja wsadzila, czy znacie moze jakas apteke gdzie sprzedadza leki bez recepty? bo do lek dostanie sie po swietach wielkanocnych...masakra jakas.. ja jade pod koniec marca do mojej gin ale ona mi nie przepisze tak w ciemno dla kogos..przeciez nie wie, czy ona to faktycznie bierze prawda?

lusiu, o rany, super.
Napisz do mnie proszę mail, pasqudka@gmail.com, żebyśmy się mogły dogadać.

Mam do odsprzedania ciuszki dla dziewczynki, zwłaszcza 0-3. Do obejrzenia w Gdańsku Sobieszewie albo mogę porobić zdjęcia i wysłać mailem.

dziewczyny ja mam jeszcze duzo clo w domu. moge oddac jakby co.

zobaczymy czy szybko sie uda z drugim...

Ana ze spioszkami masz jeszcze czas do lipca :P no chyba , że mnie potną w 30 tc.... ale nie myślimy na razie o tym..
Kochana maz sobie na pewno poradzi :) toz to tatus! ;D
trzymam kciuki za wizyte :) daj potem znac co i jak ;)

hej hej ;)
Ania ja także gratuluję malenkiej kropeczki... najcudniejszy widok dla każdej przyszłej mamci :P
Koraliczek widziałam foto- córa jak malowana hihi :P
Śpioszków jeszcze nie wysłałam nie miałam kiedy... ale niedługo to zrobię :)
a ja dziś mam wizyte kontrolną po porodzie u mojego gina :) powinnam być u niego po 6 tyg, a dopiero teraz odważyłam się zostawić córcie samą z mężem... i aż się boję jak Ala wytrzyma bez cycusia... ale mam nadzieję że jakoś to będzie.

pozdrawiam Buziaki :***

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (134 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....