CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Lusia sprawdzony "przepis" na chłopaka- kochać się w dniu owulacji:) pozycja raczej nie ma znaczenia, u nas sprawdziła się na łyżeczkę:) najlepiej jak mąż bierze z zaskoczenia zaraz po przebudzeniu a nawet na wpól przytomną:)
śmieję się, ale właśnie tak poczęliśmy młodego, w dodatku w niedziele- dzień boży:) hehe

hej dziewczyny :)
widzę że u Was dużo się dzieje- sporo nowych straczek się pojawiło :) - trzymam za Wszystkie kciuki :)

Lusia na chłopaka to podobno najlepiej w owulacje się kochać a na dziewuszkę ok 2 dni przed :P powodzenia Kochana !!

a u nas wszystko jak najlepiej- mój dziubek rośnie i rośnie :P teraz w końcu zasnęła... po całym dniu, niunia w dzięń mało śpi, ciągle byłaby na rączkach i przy cycku i tak usypia a jak ją odkładam do łóżeczka to oczka całkiem otwiera i wogóle nie wygląda na śpiącą, śmieje się i mówi " aaa gyy" cudna i pocieszna jest ta moja Alcia hihi :P

pozdrawiam Was i buziaki ślę...

a Ty Koraliczku już wiesz płęć ? kiedy będzie wiadomo... ??

dzieki dziewczyny nie nakrecam sie bo wiem ze brak @ nie oznacza ciazy, odstawie jak zrobie w czwartek albo piatek test i bedzie negatywny, bo jak jestem w ciazy i odstawie to moge zaszkodzic fasolce jakby jednak byla

aniu ja trzymam kciuki ale faktycznie lutka moze przesunac okres... ja dostawalam okresu dopiero po odstawieniu.. a bierzesz ja jeszcze czy odstawilas? jak odstawilas to kiedy?? meeega kciuki!!!!

lusia na chlopaka to na misjonarza ;D zeby szybciej dotarly :P

anka trzymam mooooocno kciuki:)!
Ja wróciłam dziś do pracy po zwolnieniu - ciesze się - dużo zajęc, zamieszanie -> brak czasu na myslenie:))))

ana mozesz `juz smialo robic test

czesc dziewczynki potrzebuje duzo kciukow i fluidkow. Biore cyclo prognove i z tymi tabletkami zawsze dostaje okres 29 dc a dzisiaj jest 30 i malpiatka nie ma. N a test musze poczekac bo 17 dc mialam pecherzyk 21 mm, a 18 dc pozytywny test owu, wiec owulke mialam pewnie 19 dc-20 dc. W tym cyklu pierwszy raz tez biore luteine i pewnie to ona presunela mi okres.

dzięki koraliczku :* :) ps. tym razem ma byc chlopak, znacie jakies skuteczne sposoby?

lusia to ja trzymam kciuki i wysyłam Ci ciążowe fluidki :P
******~~~~~~~~$$$$$$&&&&&^^^^^^^

dziewczyny, dzis dostalam @ w 23 dniu cyklu, wiec za dwa dni biore clo i zeby sie tylko udalo :), bo chce jak najmniejsza roznice miedzy dziecmi.

Aszi może gaviscon Tobie pomoże - ja miałam straszliwą zgagę i dostałam lek od gina na receptę - jak ręką odjął - poproś gina, musi i dać

Iwonuś - 1 mc musieliśmy czekać, bo dostaliśmy antybiotyk, 2 mc się nie udało, 3 mc szczęśliwy:)))))

Momentami już mi strasznie ciężko, myślałam, że na zwolnieniu trochę odsapnę, ale wcale mi jakoś nie lepiej. Często mi jest niedobrze i wtedy leżę i leżę. Powiem ci, że ja też Lenie i Anie zazdrościłam jak były na końcówce i się nie mogłam doczekać :). Koralik jak tylko załatwię pewną sprawę to wtedy się pakuję do szpitala :), ale potrzebuję trochę czasu;)

kasiu pakuj torbe bo od 36 tygodnia.. dziecko jest juz DONOSZONE i teoretycznie porod moze wystapic w kazdej chwili!!!! ogarnij sie jakos :D przygotuj, zeby nie bylo suprajsu :P hehe ale Ci dobrzeee... jak ja bym chciala juz byc na koncoweczceeee

a jak sie czujesz??????

Koralik, ja to ostatnio mam tyle na głowie, że obawiam się, że mogę zapomnieć, że trzeba urodzić. Ani torba nie spakowana, ani nie mam nawet ciuszków,bo były u mojej siostry i dopiero wróciły do Polski, ale jeszcze muszę je odebrać, a nie mam jak. Powiem tyle, przez najbliższe 2 tygodnie nie mogę urodzić choćby nie wiem co :P

kkasia ty za chwile rodzisz!!! 35 tydzien wooooowwwww jeszcze tydzien i mozesz byc juz w gotowosci :P torba spakowana????????

Lusia a mialas wczesniej plamienie zagniezdzajace przy laurze?
bo podobno wiele kobiet takowe ma.. ja akurat nie mialam.
Aszi sprobuj cytryny badz grejpfruta... ja ogolnie polecam jeszcze google pl :) tam jest wszystko :)

Aszi, powiedz o tym lekarzowi, on zapisze ci coś silniejszego. Mi na szczęście Reni pomaga, ale na porodówce leżałam z dziewczyną, która miała zgagę gigant i czymś tam jej lekarz pomógł.

Lusia nie wiem skąd to brązowe plamienie, może zadzwoń do lekarza i zapytaj.
Asiunia na pewno wypróbuje tej cytryny- jestem zdesperowana:) dzisiaj na szczęście już mi lepiej, w nocy żołądek to aż mi skręcało;/
Jeśli chociaż jeden dzień będzie bez zgagi to będę szczęśliwa:)

Aszi spróbuj łyżeczkę ... soku z cytryny.
tak, tak...
ogólnie nikt nie wierzy w cytrynę, bo to nielogiczne na piewrwszy rzut oka.
ale ci co nie wierzyli i pukali się w głowę jak im mówiłam o tej cytrynie, to bardzo szybko odszczekali.
a nawet był program o cytrusach w tv i dowiedziałam się, ze paradoksalnie one mają odkwaszają organizm.

ASZI MI BARDZO MLEKO POMAGALO I HERBATA MIETOWA!!!

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (70 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (134 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....