CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Jedna jest tego typu http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=koszula+do+karmienia

i takiego tyle, że żółto biała

http://allegro.pl/koszula-do-porodu-karmienia-100-bawelna-rozm-l-i2339436404.html

Mam tak 53szer i 84 dł. to jest fason z guziczkami z przodu. Ja ją miałam z myślą o porodzie. A druga 46 na 84 z przodu na zakładkę. Mam jeszcze jedną, ale tamta jest większa. Są do wzięcia.

Odezwe się po wizycie, tymczasem muszę uciekać:)

Kasiu ja potrzebuje rozmiar M, ewentualnie L.

Dziewczyny jaki rozmiar potrzebujecie tych koszul?

Koraliczku nie wiem czy kupujesz nowe rzeczy czy może używane, ale na tablicy jest mnóstwo ciekawych ogłoszeń. Można kupić łóżeczka za niewielką cene, a są w naprawde świetnym stanie.
Mi łóżeczko dała bratówka, pościel, kółdre i poduszke też ona kupiła na pół z moją mamą. Więc na dobrą sprawę mi użo rzeczy odpadło.
Także może tam sobie zajrzyj:)

Koraliczku faktyczni nas dzieli jakos 2 tygodnie:)
Ja już ciuszki uprałam, uprasowałam, poukładałam i co? W sobote bratówka podrzuciła mi kolejną "dostawe":) Dzisiaj już 2 razy pralke z dziecięcymi wstawiłam:) i znowu będe prasować hehe
Co do koszuli to mam jedną do karmienia, a na porodówke myślałam, żeby jakąś koszulke wziąść taką dłuższą. Mam wprawdzie taka starszą koszule na ramiączkach, ale sama jeszcze nie wiem.
Poza tym w czerwcu ide oglądać porodówkę, więc zapytam czy trzeba mieć swoją czy może coś dają:)

Aszi :) ja rodze jakos 2 tygodnie po Tobie chyba :)
na wizyte ide w przyszły poniedziałek.
Ja dzis sie biore za pranie ciuszkow, wyczyszcze szafeczke, ustawie ja juz w pokoju tak jak ma stac.. muszę biurko gdzieś wynieść...
w ogóle muszę kupic łóżeczko a tu jakby troszkę się spłukałam.. muszę czekać do czerwca...
Dziewczyny.. a do porodu jakie macie koszule? kupowałyście? ja nie mam takiej w domu, mam jedna koszule nowa do karmienia...

Ana termin mam na 13 lipca, ale mąż się śmieję, że młody chyba wcześniej przyjdzie na świat, bo tak się wierci i takie cuda tworzy z mojego brzucha, że chyba chce przez niego uciec:)

aszi na kiedy masz termin... to już ??? kiedy to zleciało???

Hej dziewczyny:)
Idę dzisiaj zobaczyć mojego skarba o 15-tej:) coraz bliżej porodu.
W sobote złożyliśmy już łóżeczko. zostało nam kilka rzeczy do zakupienia typu pieluchy tetrowe i materacyk do łóżeczka- reszta już jest:)
Nie mogę się już doczekać:)

hej dziewczynki :)

zastanawiam się co się dzieje z Lusią??? ciekawe jak jej staranka o rodzenstwo dla Laury? :P

o mieszkanko nowe?
zdjecia w drodze sa tak? bo nie chce wchodzic na darmo na maila bo mam kompa taaak starego ze sie kazda strona laduje 20 minut... jak beda daj znac :D
ja jestem dzis rozbita... za cieplo mi.. mam ochote lezec w chlodnej wodzie i pic mrożoną kawę

Ja mam zawsze problem ze zrzuceniem zdjęć z aparatu do kompa. Nienawidzę tego robić ;), no ale jest weekend to się postaram:))

Kasia jak tam twoja córcia się ma? :) pokaż nam ją :)
pozdrawiam

Dagolek, trzymam kciuki.

No i się pochwalę, kupiłam większe mieszkanie :))))))))))))))

dagolek też mocno trzymam kciuki.. oby się udało! aa i myśl pozytywnie!

Dzięki dziewczyny :* jeszcze muszę wytrzymać kilka dni do wtorku, środy bo wtedy ma przyjść @ bo nie chce testować.

Dagole - 3mam mocno kciuki:**

dzisiaj wzielam ost dawke d*pka..dzisiaj jest 26dc..ciekawe kiedy dostane @..zeby tak zaczac nowy cykl..z nowymi nadziejami..bo z tego to nic nie bedzie pewnie..

dagolek nie ma zlych ani dobrych objawow :) trzeba czekac :) kciuki!!

Inne tematy z forum

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

Jak mieszka się w Wejherowie? (34 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...