CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

dagolek trzymam kciuki, mocno

dziś mija 11 dzień po inseminacji ... coraz bardziej się denerwuje :/ jeszcze wczoraj bolały mnie piersi dziś już mnie nie bolą ... chyba nic z tego nie będzie :( pozdrawiam

hejo, ja licze na szybki porod za 8 tygodni, bezbolesny i bez komplikacji :) i tak sobie wmawiam.. mam coraz wiecej rzeczy w domu.. stoja w reklamowkach w kacie.. musze szafke w koncu przywiezc do domu bo juz nie mam gdzie chomikowac... a duzo rzeczy jeszcze brakuje...

Roli widzę że u Was już połówczeka minęła SUPER- już niedługo i dzidzia będzie na świecie :))
pozdrawiam i życzę dużo zdrówka :)

stokrotka mi d*phaston uregulował cykle...
powodzenia !

hej hej dziewczynki:)

u mnie leje od samego rana :/ pogoda masakryczna, śpiący dzień... niunia śpi więc piszę do Was... :)

muszę się pochwalić że moja mała wczoraj zasnęła o 20, obudziła się o 5 rano, pociągnęła 2 razy cyca i dalej spała do 8 :P a teraz też zasnęła pół godz temu... chyba ta pogoda tak działa :)

Basieniak tak patrzę i widzę że Twoja niunia już ma ponad pół roczku- matko kiedy to zleciało... wrzuć na pocztę jej fotkę aktualną:)
No a moja Ala w sobotę kończy 4 miechy a też dopiero co rodziłam...
Koralik też już bliżej niż dalej :)

na poczcie macie aktualne zdjęcie Ali :)

pozdrawiam :*

znam dziewczyny co brały d*upka na uregulowanie cykli i działało, nie zawsze od razu więc mam nadzieję, że u Ciebie się ureguluje ładnie, ale najlepiej niech okres w ogóle się nie pojawi:)
ja brałam na plamienia więc troszkę inna przypadłość

Basieniek,ale o to chodzi,ze ja nie wiem kiedy on ma byc..bo cykle mam do tej pory rozne 45-50 dniowe a w tym cyklu biore po raz pierwszy d*pka i od 17dc do 26 czyli do jutra..i nie wiem czy @ dostane w 28dnc czy w 40..

Stokrotka jak miałam dostać okres to przy d*phas*tonie dostawałam wtedy kiedy powinien być, a to że mało przytulanek to nie znaczy, że się nie uda - czasami to jest nawet lepiej - trzymam kciuki:)))

taak taak :p mialy byc blizniaki... moze nastepnym razem :) postaramy sie bardziej :P

Ania81 ja wiem,że może nawet nic z tego nie być ... ale jednak jest jakaś szansa w sensie jakiś procent na 4aczki ... a tego bym nie chciała, tak jak Koralik pisała, dla zdrowia przyszlych dzieci to jednak byłaby ciąża wysokiego ryzyka.
Kasia ja bliźniaki bym mogła mieć :) gorzej wiecej hehe stąd te wątpliwości no i jak lekarz zakazał .... mam mega mętlik ale rozsądek podpowiada by odpuścić .... ehhh

Ja to bym chciała żeby w wątku pojawiły się bliźniaki :). Koralik miał mieć, ale sobie jakoś z moich prognoz nic nie robiła ;)))

Anka: ja po clo miałam przeważnie więcej niż jeden pęcherzyk dominujący.. zazwyczaj były 2...Dwa cykle przed zajściem w ciąże miałam 2 dominujące na prawym jajniku i 4 na lewym, razem 6:) owulacja była bolesna jak nigdy:) lekarz nie zabronił starań wręcz przeciwnie, tylko uprzedził mnie, że może być ciąża mnoga.. niestety wtedy się nie udało.. mimo, że monitoring pokazał, że wszystkie pękły.. w następnym cyklu, przy takiej samej dawce clo był 1 pęcherzyk, a jeszcze w następnym 2 i przy tych 2 się udało.. ale w brzuszku mieszka 1 ludzik..
Jak dla mnie to tylko Twoja decyzja.. może się udać z czwórką a może wcale.. poza tym z jednego jaja też może wyniknąć ciąża mnoga.. na co wpływu nie masz...:)

Roli mam pyt. a po ilu dniach od wziecia ost.dawki leku d*p*aston dostalas @..bop ja jutro biore ost 2 tabletki i mamy czekac na @...izrobic test bo jakby wyszly 2kreski-choc pewnie ten cykl moge zaliczyc do straconego-za malo przytulanek..to musze brac to dalej a jak nie bedzie 2 kreseczek to znowu od 17dc..przez 10 dni..

milego dnia:-))

Hej dziewczyny:)

Koraliczek - naajlepsze spóźnione życzonka:)!
Anka ja bym chyba poczekała...chociaz nie wiem - to bardzo ciężka decyzja- sama jest "w trakcie" czekania na swój czas.. i wiem ze chciałoby sie już, zaraz - ale może lepiej niekiedy poczekać.
Ostatnio mniej zaglądam - egzaminy i to nieszczęsne pisanie pracy mgr...ah..
Już na zaś życzę przyjemnego weekendu;)

Ja nie będę ryzykować - za bardzo się boję tak mnogiej ciąży i ryzyka. Trzeba poczekać do kolejnego cyklu.

Anka odnosnie tych 4 pecherzykow.. sa przypadki ze jak sie nie udawalo tak sie wszystkie zaplodnily... no i jak sie zaplodnią 4 u Ciebie?.. jest szansa taka przeciez... chcesz narazac te dzieci? ja bym nie probowala.... wiesz czym to grozi? lekarz Ci na pewno tlumaczyl... Twoja decyzja, to moja opinia ;)

Koraliczku spoznione ale serdeczne zyczenia dla Ciebie:)

Ana i Lena ale te wasze babelki rosna a mi sie wydaje ze dopiero wczoraj rodzilyscie, z tymi kolkami to naprawde utrapienie zeby jeszcze mozna bylo skutecznie pomoc

pozdrawiam wszystkie kobitki serdecznie,

stokrotka odnosnie d*phastonu to napewno pomogl mi w utrzymaniu ciazy a przec ciaza chyba tez przynajmniej tak mi sie wydaje:)
mam nadzieje ze dobrze na Ciebie podziala:)

hej Kobietki...

lenka współczuję Ci kochana z powodu tego brzuszka... szkoda maleństwa że musi się tak męczyć... ale kolki podobno powinny ustąpić po zakończeniu 3 m-ca...
U nas na szczęście obyło się bez kolek... mała jest radosna i ciągle się śmieje :) ostatnio tylko trochę marudna i wkłada ciągle rączki do buzi... chyba na ząbki, widzę że ją dziąsełka swędzą... a jak się dorwie gryzaczka to mało co go nie zje hihi :P

Anka - witaj :) ja miałam też killka pęcherzyków, mój gin mi nie zakazywał współżycia, spytał tylko a jak będą bliźniaki...??? a ja odpowiedziałam - to będzie podwójne szczęście.. :)
Nie wydaje mi się żeby wszystkie pęcherzyki pękły - ja bym próbowała :))

pozdrawiam:*

Inne tematy z forum

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...