CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

dagolek trzymam kciuki, mocno

dziś mija 11 dzień po inseminacji ... coraz bardziej się denerwuje :/ jeszcze wczoraj bolały mnie piersi dziś już mnie nie bolą ... chyba nic z tego nie będzie :( pozdrawiam

hejo, ja licze na szybki porod za 8 tygodni, bezbolesny i bez komplikacji :) i tak sobie wmawiam.. mam coraz wiecej rzeczy w domu.. stoja w reklamowkach w kacie.. musze szafke w koncu przywiezc do domu bo juz nie mam gdzie chomikowac... a duzo rzeczy jeszcze brakuje...

Roli widzę że u Was już połówczeka minęła SUPER- już niedługo i dzidzia będzie na świecie :))
pozdrawiam i życzę dużo zdrówka :)

stokrotka mi d*phaston uregulował cykle...
powodzenia !

hej hej dziewczynki:)

u mnie leje od samego rana :/ pogoda masakryczna, śpiący dzień... niunia śpi więc piszę do Was... :)

muszę się pochwalić że moja mała wczoraj zasnęła o 20, obudziła się o 5 rano, pociągnęła 2 razy cyca i dalej spała do 8 :P a teraz też zasnęła pół godz temu... chyba ta pogoda tak działa :)

Basieniak tak patrzę i widzę że Twoja niunia już ma ponad pół roczku- matko kiedy to zleciało... wrzuć na pocztę jej fotkę aktualną:)
No a moja Ala w sobotę kończy 4 miechy a też dopiero co rodziłam...
Koralik też już bliżej niż dalej :)

na poczcie macie aktualne zdjęcie Ali :)

pozdrawiam :*

znam dziewczyny co brały d*upka na uregulowanie cykli i działało, nie zawsze od razu więc mam nadzieję, że u Ciebie się ureguluje ładnie, ale najlepiej niech okres w ogóle się nie pojawi:)
ja brałam na plamienia więc troszkę inna przypadłość

Basieniek,ale o to chodzi,ze ja nie wiem kiedy on ma byc..bo cykle mam do tej pory rozne 45-50 dniowe a w tym cyklu biore po raz pierwszy d*pka i od 17dc do 26 czyli do jutra..i nie wiem czy @ dostane w 28dnc czy w 40..

Stokrotka jak miałam dostać okres to przy d*phas*tonie dostawałam wtedy kiedy powinien być, a to że mało przytulanek to nie znaczy, że się nie uda - czasami to jest nawet lepiej - trzymam kciuki:)))

taak taak :p mialy byc blizniaki... moze nastepnym razem :) postaramy sie bardziej :P

Ania81 ja wiem,że może nawet nic z tego nie być ... ale jednak jest jakaś szansa w sensie jakiś procent na 4aczki ... a tego bym nie chciała, tak jak Koralik pisała, dla zdrowia przyszlych dzieci to jednak byłaby ciąża wysokiego ryzyka.
Kasia ja bliźniaki bym mogła mieć :) gorzej wiecej hehe stąd te wątpliwości no i jak lekarz zakazał .... mam mega mętlik ale rozsądek podpowiada by odpuścić .... ehhh

Ja to bym chciała żeby w wątku pojawiły się bliźniaki :). Koralik miał mieć, ale sobie jakoś z moich prognoz nic nie robiła ;)))

Anka: ja po clo miałam przeważnie więcej niż jeden pęcherzyk dominujący.. zazwyczaj były 2...Dwa cykle przed zajściem w ciąże miałam 2 dominujące na prawym jajniku i 4 na lewym, razem 6:) owulacja była bolesna jak nigdy:) lekarz nie zabronił starań wręcz przeciwnie, tylko uprzedził mnie, że może być ciąża mnoga.. niestety wtedy się nie udało.. mimo, że monitoring pokazał, że wszystkie pękły.. w następnym cyklu, przy takiej samej dawce clo był 1 pęcherzyk, a jeszcze w następnym 2 i przy tych 2 się udało.. ale w brzuszku mieszka 1 ludzik..
Jak dla mnie to tylko Twoja decyzja.. może się udać z czwórką a może wcale.. poza tym z jednego jaja też może wyniknąć ciąża mnoga.. na co wpływu nie masz...:)

Roli mam pyt. a po ilu dniach od wziecia ost.dawki leku d*p*aston dostalas @..bop ja jutro biore ost 2 tabletki i mamy czekac na @...izrobic test bo jakby wyszly 2kreski-choc pewnie ten cykl moge zaliczyc do straconego-za malo przytulanek..to musze brac to dalej a jak nie bedzie 2 kreseczek to znowu od 17dc..przez 10 dni..

milego dnia:-))

Hej dziewczyny:)

Koraliczek - naajlepsze spóźnione życzonka:)!
Anka ja bym chyba poczekała...chociaz nie wiem - to bardzo ciężka decyzja- sama jest "w trakcie" czekania na swój czas.. i wiem ze chciałoby sie już, zaraz - ale może lepiej niekiedy poczekać.
Ostatnio mniej zaglądam - egzaminy i to nieszczęsne pisanie pracy mgr...ah..
Już na zaś życzę przyjemnego weekendu;)

Ja nie będę ryzykować - za bardzo się boję tak mnogiej ciąży i ryzyka. Trzeba poczekać do kolejnego cyklu.

Anka odnosnie tych 4 pecherzykow.. sa przypadki ze jak sie nie udawalo tak sie wszystkie zaplodnily... no i jak sie zaplodnią 4 u Ciebie?.. jest szansa taka przeciez... chcesz narazac te dzieci? ja bym nie probowala.... wiesz czym to grozi? lekarz Ci na pewno tlumaczyl... Twoja decyzja, to moja opinia ;)

Koraliczku spoznione ale serdeczne zyczenia dla Ciebie:)

Ana i Lena ale te wasze babelki rosna a mi sie wydaje ze dopiero wczoraj rodzilyscie, z tymi kolkami to naprawde utrapienie zeby jeszcze mozna bylo skutecznie pomoc

pozdrawiam wszystkie kobitki serdecznie,

stokrotka odnosnie d*phastonu to napewno pomogl mi w utrzymaniu ciazy a przec ciaza chyba tez przynajmniej tak mi sie wydaje:)
mam nadzieje ze dobrze na Ciebie podziala:)

hej Kobietki...

lenka współczuję Ci kochana z powodu tego brzuszka... szkoda maleństwa że musi się tak męczyć... ale kolki podobno powinny ustąpić po zakończeniu 3 m-ca...
U nas na szczęście obyło się bez kolek... mała jest radosna i ciągle się śmieje :) ostatnio tylko trochę marudna i wkłada ciągle rączki do buzi... chyba na ząbki, widzę że ją dziąsełka swędzą... a jak się dorwie gryzaczka to mało co go nie zje hihi :P

Anka - witaj :) ja miałam też killka pęcherzyków, mój gin mi nie zakazywał współżycia, spytał tylko a jak będą bliźniaki...??? a ja odpowiedziałam - to będzie podwójne szczęście.. :)
Nie wydaje mi się żeby wszystkie pęcherzyki pękły - ja bym próbowała :))

pozdrawiam:*

Inne tematy z forum

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...