CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Koralik przynajmniej nie było stresu, a to najważniejsze:)
ja dziś byłam na kontroli u gina.. który stwierdził, że moje ćmienie i bóle podobne do kolki to jelita, bo żadnych nieprawidłowości w macicy nie widzi.. dzidzia zdrowa, więc odetchnęłam z ulgą.. ale przez to wszystko ciśnienie mi skoczyło.. dostałam coś na zaparcia, żeby jelita odciążyć i jakieś globulki na infekcję.. uff kolejne oględziny za miesiąc:( ale dłuugo..

hehe usmialam sie .. chyba obciazylam chlopaka niechcacy bo podalam rysopis domniemanego zlodzieja... oczywiscie nie bylo oskarzonego dzis na sali a okazalo sie ze wyglad bardzo podobny z mojego opisu do chlopaka... nie chcialam go obciaza bo juz siedzial w poprawczaku dlugo podobno wiec sadze ze starczy... a tu takie kwiatki... noz pytali mnie o rozne rzeczy.. rozbawilo mnie jak sie zapytali czy bylam karana.. ja sie smieje i mowie ze nie.. nie wiem czemu mnie ta cala sprawa w ogole rozbawila... no i sedzia pozwolil mi siedziec ze wzgledu na brzusio :)

Roli dziekuje za odp..czyli Tobie pomogl tak?;-)

Koraliczek - bez nerów bo to nic nie da a moze zaszkodzic..

ja mam urwanie glowy w pracy i dopiero sie ogarnelam..no ale za chwile koniec..

Koraliczek, tylko się tam nadmiernie nie denerwuj na tej sprawie..

A co do długości spraw sadowych, to nic nowego :)

na badaniu mam zawsze napisane liczne bakterie, liczne nablonki plaskie, leukocytu 20-30, posiew robilam raz z szyki, wyszedl gronkowiec a posiewu moczu juz nie mialam zlecanego tylko dostalam od razu antybiotyk, najpierw duomox, potem jakis keflex czy cos podobnego... lacibios femine no i za tydzien mam robic badanie moczu znow ale juz z posiewem...

ja dzis wstalam z bolem glowy... a za 2 h do sadu jade ;/ jako swiadekkkk bo 7 lat temu ukradli mi telefon i zlapali zlodzieja i maja telefon.... czaicie? zeby bylo smieszniej zlapali go juz dawno tylko sprawa sie juz toczy 4 rok...................

kasiu wspolczuje z pecherzem:(((( ja bym poszla jak najszybciej bo jak cie zlapie porzadny bol to po scianach bedziesz chodzic a tak to juz cos na to swinstwo dostaniesz, oby Ci jak najszybciej przeszlo

stokrotko ja je bralam przez kilka miesiecy a pozniej razem z clo i od poczatku ciazy bralam az do wczoraj, wydaje mi sie ze sa one uniwersalne na "wszystko" bo duzo dziewczyn je bierze z roznych przyczyn

Koralik, jakie miałaś wyniki moczu przy zapaleniu pęcherza? Ja od porodu mam takie wrażenie jakbym miała obtartą cewkę i zamiast powiedzieć o tym w szpitalu to tak z tym łażę, bo myslałam, że normalne. I dziś zrobiłam badanie moczu no i mam wszystko co tylko mozliwe i tak się zastanawiam czy to już bardzo źle i mam jutro na siłę wbić się do lekarza ( u nas w przychodni jest zatrzęsienie pacjentów po majówce) czy poczekać do czwartku, bo wtedy mam wizytę.

basieniak, dzieki, w miare ok... mecza mnie zapalenia pecherza i grzybki... o plecach nie mowie bo to chyba normalka... nogi napuchniete ale ciesze sie ze juz za 2 miesiace zobacze swoja kluske :)
dzis bylam na zajeciach ze szkoly rodzenia, fajnie bylo i wiem juz czego sie mniej wiecej spodziewac :) jeszcze przede mna 7 zajec :)

bombelkowa za inseminacje ja placilam 700 zl

dobry wieczór..:-)
byłam dzisiaj u gin..zna ktoś dr Birkholtz'a? zrobił mi usg dowcipne, popatrzył w wyniki i zapisał d*p*son mam brac 2 tabsy dziennie przez 10 dni od dzisiaj 17dc do 27dc i tak przez 3m-ce..czy ktos bral te leki? skrociły cykle? bo ja na skrócenie i uregulowanie mam brac..

Witam kobietki i pozdrawiam wiosennie:))i

ale dawkę zalecał mi lekarz, czasami brałam tylko raz dziennie

jak brałam d*uphaston 2xdziennie to co 12 godzin

no niestety 600 zł ,in vitro koło 15 tyś :/
pytałam się o badania genetyczne to kosztują koło 1 tyś więc na razie ich nie zrobię bo nie pracuje :( ogólnie całe leczenie jest kosztowne.

dziewczyny wiecie może jak należy przyjmować d*phaston? bo ja z tego stresu wszystko zapomniałam co mówił lekarz:/ wiem na pewno, że od 16 dc i chyba 2x dziennie 1 tabletka??

600 zł..
matko boska :((
Ech ...

Nie-dziekuje Basieniak.

Dagolek trzymam kciuki:)

Aszi na pewno wszystko będzie dobrze:)

Koralik jak się czujesz? Bombelkową to trzymam kciuki za staranka:)

Aniu mogą to być jelita albo macica się rozciąga, do czwartku nie jest daleko

Bombelku płaciłam 600 zł
Aszi zobaczysz wszystko będzie dobrze :) jeszcze trochę i zobaczysz swoje maleństwo:)

Aszi to się cieszę, że to nic groźnego..
dagolek kciuki trzymam:)
Kasia mnie kłuje tak trochę nad pachwiną to coś podobnego do kolki.. jak leżę to jest ok, boli jak wstaję, napinam brzuch np przy siusianiu, ale jak chwilę pochodzę to zdaje się, że jest trochę lepiej.. póki co podejrzewam jelita, bo ostatni długi weekend obfitował w grile, komunie i urodziny więc było dużo niezdrowego, pełnego majonezów, sosów i innych mało lekkostrawnych rzeczy, których na co dzień nie tykam.. dziś jestem na sucharach i lekkich zupkach mam nadzieję, że przejdzie.. no chyba że to macica się rozciąga.. byle dotrwać do wizyty w czwartek, bo zwariuję..

Hej dziewczyny
Spędziłam ponad 3 godziny w szpitalu, ale jestem już po badaniach.
Więc dzidziuś faktycznie ma torbiel i jest to prawdopodobnie torbiel krezki. Na szczęście jest niewielkai ponoć często powszechna, dlatego lekarz kazał się tym nie przejmować. Za 2 tyg ide na kontrolne badania. Szczerze wam powiem, że się uspokoiłam, bo cała reszta jest prawidłowa- mózg, twarz itd:)
Poza tym pięknie przyrasta na wadze:)

Inne tematy z forum

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...