CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

ana jak zrobisz bhcg to to mażna sprawdzić który tydz. ale pewnie u każdej kobiety jest inaczej

mam pytanie
Dziś byłam u lekarza bo w końcu udało się :D
mam brać 3 x 1 tabl duphaston i 2x luteina dopochwowo. Nie spytałam sie lekarza w jakich odstępach mam brac tabletki. Może ktoś wie i może mi doradzić będę wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja bety nigdy nie robilam ale z tego co wiem po poziomie tego hormonu mozna okreslic ktory to tydzien :) ja sie modle zeby nam sie Ana udalo bo to niemozliwe zeby bylo tyle porazek...

napiszcie mi jeszcze prosze czy beta daje odp ktory to tydz ewentualnej ciązy??? :)

Basieniak a Ty ile cykli z clo przeszłaś zanim sie udalo :)? w ktorym m-cu jestes??

Koraliczek bedzie dobrze !!! jak test owulacyjny wyszedl pozytywny to napewno owulacja byla albo bedzie.
Mi nigdy test owulacyjny nie pokazal 2 kresek :/

HEJ Kochane...

dzis tez zrobilam test... i znowu ta kreska taka bladziutka chyba nawet bledsza :/ za pierwszymn razem w czwrtek robilam wiecz i wydaje mi sie ze byla wyrazniejsza.
Dzis kupilam w aptece testy z innej firmy zobaczymy czy bedzie jakas roznica. ale te tez maja czulosc 25 czegos tam :P
rano zmierzylam temp. ale nie od razu po wstaniu , bo i tak wykresu nie robilam wiec nie ma sensu... tylko troiszke pozniej i mialam 37 stop. (mierzone pod pachą)
poza tym troszke brzuch dołem mnie poboloewa ciekawe czy to dobrze czy zle?

pozdrawiam

Ani.. Anie nie wiem ;p :) brzuch mnie nie boli juz w ogole to chyba niedobrze?

aaa Koraliczek dobrze radziłaś Anie (chyba dobrze odmieniłam), lekarz zapewne byłby zadowolony z widoku bety, bo jak na USG jeszcze nic nie widać to po becie wiadomo troszkę na czym się stoi i najlepiej po 2 dniach sprawdzić czy przyrasta

Basieniak ;p jakos bede misiala sobie to poukladac i z tym zasnac ;p

Ana test od Twojego gina mógł mieć czułość aż 25ml/U i dlatego kreseczka jaśniejsza niż na teście 10 ml/U z rana, możliwe też, że u Ciebie z rana jest większa stężenie hcg.
Ja mam cykle 28-dniowe, skok owulacyjny miałam 13dc (owu mogłam mieć 12dc) - licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki w 38dc biło już u mojej dzidzi serduszko, licząc od skoku owulacyjnego czyli tzw. fazę lutealną to w 26 dniu tej fazy

Możliwe, że np będzie widać tylko pęcherzyk i wtedy trzeba będzie poczekać do kolejnego USG, aby zobaczyć zarodek i bijące serduszko

Zagnieżdżenie występuje około tygodnia po zapłodnieniu, u mnie spadek tempki na zagnieżdżenie był w 8dc fazy lutealnej, a w 12 dniu tej fazy wyszedł mi pierwszy test

Kochane mam nadzieję, że zbytnio Wam nie namieszałam, ale to jest na moim przykładzie

:) chyba faktycznie od 1 dnia ostatniej miesiaczki sie liczy 1 tydz ciąży.
Ok ja uciekam ide spac bo ostatniej nocy nie moglam zasnac i cala noc sie meczylam... i padam z nóg :P

pap jutro sie odezwe :*

ja gdzies czytalam ze od ostatniego krwawienia, trzeba na necie zobaczyc moze znajde... a moze basieniak wie? w koncu jest juz w ciazy ;p;p;p :D Ana zrob betke w poniedzialek zeby lekarzowi chociaz pokazac :) tak mi sie wydaje ze bedzie ok :)

koraliczek nawet nie wim jak to sie liczy...? a nie od zagnizdzenia?

to juz by byl 4 tydzien ciazy tak? dobrze ja to licze? bo od ostatniej miesiaczki sie liczy, mysle ze bylo by widac jakas malenka kropeczke :) Boze Ana nie dowierzasz ja bym juz skakała z radosci, tyle testow Ci pokazuje 2 krechy.. Ana UWIERZ UDAŁO SIE!!! ZASŁYZYŁAS SOBIE!!!

ja juz podzialalam, moze jeszcze raz wieczorem ;p na razie padam ;p a jutro przyjedzie rodzinka na grila i ciotka z kuzynka z dalsza z zaproszeniami na slub :) w lipcu impeska :D

masz racje Basieniak ... mozna zeswirowac :P
ja dzis zrobilam 2 testy jeden rano zaraz po wstaniu ( ten test z apteki - czulosc 10nl/u - nie wiem czy dobrze ta jednostke napisalam, bo sie nie znam... i wyszly d kreski jedna ciemna druga jasna a za godzine zrobilam test ten tester od gina i ta deuga kreska byla mniej widoczna o tej na tescie nr 1.

zobaczymy co jutro pokaze :)
i tak bede chyba do wtorkowej wizyty testowac hihi... a jak myslisz we wt bedzie 34 dc... czy juz byloby cos na usg widac?

Ana ważne, że test pokazuje 2 kreski, będą ciemniejsze, zobaczysz...mojej bratowej np w dniu @ nie wyszły 2 kreski, a dopiero tydzień później ledwo co widoczna, a mój bratanek ma już ponad 2 latka...a Koraliczek dzisiaj działa :))))
szkoda, że nie udało się Tobie zrobić bety, bo ona jednak wyjaśniła by wszystko...poza tym ja robiłam testy codziennie, bo w Irlandii ciężko z betą i czasami testy tej samej firmy zrobione jednocześnie pokazywały różne odcienie kreski więc do testów to tak z przymrużeniem oka czasami, bo można ześwirować

slr... :P nie mam pojecia skąd si eto wzięło ;P

hej Kobietki..
nie robilam bety , nie mialam czasu rano a popołudniu bylo juz za poźno, slr stwierdzilam ze nie ma co szlec co ma byc to bedzie.... zobaczymy ...dzis test tez pokazl 2 kreski ale ta jedna taka słabiutka :/

wy mi gratuluyjecia ale ja jakos nie dowierzam... by to naprawde byla ciąża, jutro robie raz jeszcze test :) mam nadzieje ze juz bedzie bardziej widoczna ta kreseczka :)

pozdrawiam Was a Ty Koraliczek działaj :)**

będę trzymać kciuki za pęknięcie, a Ty po przytulankach leż min 20 min :D:D:D aby tak wspomóc chłopaków :)))

powtorzylam test owu i wyszly 2 grube krechy a ta druga to az purpurowa bede wieczorem dzialac na potęgę :D prosze trzymajcie kciuki by peklo...!! :D

Ana co z betą?

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Poszukiwana polecana szkoła dla dziecka ze spektrum autyzmu :) (3 odpowiedzi)

Szukam szkoły podstawowej w Gdańsku (ewentualnie okolice Banina) dla dziecka w spektrum autyzmu...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...