CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

basieniak.. dzieki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczek ja zawsze robiłam jeden test i jak był pozytywny to było napisane, że mamy od 48 do 72 godzin na przytulania. Lepiej, aby plemniczki czekały na jajko w odpowiednim miejscu, niż jajko na plemniczki, bo może być za późno....test owu pokazuje, że nastąpił wzrost LH, a taki wzrost następuje przed owu więc myślę, że ona dopiero będzie...najlepiej by było jakbyście się przytulali, a test owulacyjny ponawiaj aby wiedzieć co i jak

wiecie co... wyszedl mi test owu niby pozytywny, ta 2 kreska jest prawie identyczna ale ostatnio jak mialam owu to byla prawie purpurowa i nie wiem czy owu dopiero bedzie czy jest teraz... czy powtorzyc go jeszcze wieczorem?

olcia bo nasze forum jest szczesliwe ;p

Ana gratuluję:) ledwo dołączyłam do waszego wątku a tu taka miła wiadomość:)
pozdrawiam gorąco:)

no Ana zrob bete bo ja tez sie denerwuje... :) nie masz sie co martwic... ja juz wiem i tak :)

Kochana postaraj się wstać jutro wcześniej, bo testy testami, ale beta rozwieje Twoje wątpliwości:)))))))
Do jutra:)

Boże dziewczyny chce w to wierzyc... ale po tylu staraniach i tylu rozczarowaniach wole sie nie nastawiac ;)
bety chyba jutro nie dam rady zrobic bo przed praca raczej nie zdaze... chyba ze wstane wczesniej i moze sie uda... zobacze co rano test pokaze. Dzieki Kochane za wsparcie :)

Buziaki ...

Ana lusia miala taka sama i byla w ciazy :)
Ale sie ciesze :D

mój pierwszy test wyszedł podobnie, a w 31dc miałam już maksymalnie grube 2 krechy :)))
Kochana Twoja kreseczka jest mocna, jutro test potwierdzi Tobie to :)))
Gratuluję :)

byle do jutra do kolejnego testu :D:D:D
ale jeśli masz taką samą drugą kreseczką jak dałaś link to można Tobie gratulować, bo ona nie jest słaba :))))))

nie bedzie rozczarowania :) jest wysyp majowych ciaz i ja licze ze tez jeszcze w maju zobacze 2 krechy!!!

no prawie taka sama... :)
a Ty jaka mialas kreseczke :)

ide sie kapac... ale dzis chyba nie zasnę ...:)

boje sie rozczarowania

Ana i Ty masz taką drugą kreseczkę????

http://i.pinger.pl/pgr290/271f8ee80029b53d4a2ba7b7/IMG_0466.jpg

dobrze, że zadzwoniłaś do gina i wiesz co masz robić:)))

mi testy mocniejsze wychodziły wieczorem niż rano, nie wiem czemu...
Kochana no dużo wskazuje na to, że się udało - 2 kreska na teście przeważnie oznacza ciążę:))))))) cieszę się razem z Tobą i będę czekała na info odnośnie jutrzejszego testu, no i trzymam za niego kciuki, no i tempka jest też ładna, ciążowa:))))))

o BOZE ANA cudownie, to na pewno ciąża, z tego co wiem najjasniejsza kreska oznacza ciaze!!!! żeby CI BOZIA DAŁA DZIDZIE, idz szybciutko na bete!!!! ja trzymam kciuki caaaly czas :) Ana tak swoja droga ja wiedzialam... wiesz? mialam przeczucie a jak ja mam przeczucie to sie zawsze sprawdza.... :):):):):) ale fajnie!!! dbaj o siebie teraz!!!!

dzwonilam do gina kazal w niedz powtorzyc test i we wt na wizyte ide niezaleznie od testu...
a ten test to mi moj lekarz dal... to jest jakis taki nie do sprzedazy dla lekarzy tylko... firma core,
ale mam jeszcze inny w domu ktory ma czulosc 10 ml/U jutro rano zrobie... bo dzis robilam wieczorem.

Jejku nie chce sie nastawiac ale bardzoooo bym chciala....

aha Lusia kiedys dodala linka z testem n aktorym jedna kreska jest słaba u mnie jest podobnie.... zarza to znajde i wysle raz jeszcze ...

:*

a możesz podać link do tego testu, może bym pomogła Tobie określić albo czy kupowałaś normalnie w aptece, bo w aptekach są przeważnie 25 a jeśli taki Tobie wyszedł i rozumiem, że nie z porannego moczu to jest bardzo dobrze:)))

co lekarz Tobie powiedział jak ujrzysz 2 kreski? miałaś wtedy brać luteinę albo duphaston?

Kochana no dużo wskazuje na to, że Wam się udało

Masz możliwość zrobienia bety jutro?

Inne tematy z forum

jaki kupic e-papieros ??? (21 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...