CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

basieniak.. dzieki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczek ja zawsze robiłam jeden test i jak był pozytywny to było napisane, że mamy od 48 do 72 godzin na przytulania. Lepiej, aby plemniczki czekały na jajko w odpowiednim miejscu, niż jajko na plemniczki, bo może być za późno....test owu pokazuje, że nastąpił wzrost LH, a taki wzrost następuje przed owu więc myślę, że ona dopiero będzie...najlepiej by było jakbyście się przytulali, a test owulacyjny ponawiaj aby wiedzieć co i jak

wiecie co... wyszedl mi test owu niby pozytywny, ta 2 kreska jest prawie identyczna ale ostatnio jak mialam owu to byla prawie purpurowa i nie wiem czy owu dopiero bedzie czy jest teraz... czy powtorzyc go jeszcze wieczorem?

olcia bo nasze forum jest szczesliwe ;p

Ana gratuluję:) ledwo dołączyłam do waszego wątku a tu taka miła wiadomość:)
pozdrawiam gorąco:)

no Ana zrob bete bo ja tez sie denerwuje... :) nie masz sie co martwic... ja juz wiem i tak :)

Kochana postaraj się wstać jutro wcześniej, bo testy testami, ale beta rozwieje Twoje wątpliwości:)))))))
Do jutra:)

Boże dziewczyny chce w to wierzyc... ale po tylu staraniach i tylu rozczarowaniach wole sie nie nastawiac ;)
bety chyba jutro nie dam rady zrobic bo przed praca raczej nie zdaze... chyba ze wstane wczesniej i moze sie uda... zobacze co rano test pokaze. Dzieki Kochane za wsparcie :)

Buziaki ...

Ana lusia miala taka sama i byla w ciazy :)
Ale sie ciesze :D

mój pierwszy test wyszedł podobnie, a w 31dc miałam już maksymalnie grube 2 krechy :)))
Kochana Twoja kreseczka jest mocna, jutro test potwierdzi Tobie to :)))
Gratuluję :)

byle do jutra do kolejnego testu :D:D:D
ale jeśli masz taką samą drugą kreseczką jak dałaś link to można Tobie gratulować, bo ona nie jest słaba :))))))

nie bedzie rozczarowania :) jest wysyp majowych ciaz i ja licze ze tez jeszcze w maju zobacze 2 krechy!!!

no prawie taka sama... :)
a Ty jaka mialas kreseczke :)

ide sie kapac... ale dzis chyba nie zasnę ...:)

boje sie rozczarowania

Ana i Ty masz taką drugą kreseczkę????

http://i.pinger.pl/pgr290/271f8ee80029b53d4a2ba7b7/IMG_0466.jpg

dobrze, że zadzwoniłaś do gina i wiesz co masz robić:)))

mi testy mocniejsze wychodziły wieczorem niż rano, nie wiem czemu...
Kochana no dużo wskazuje na to, że się udało - 2 kreska na teście przeważnie oznacza ciążę:))))))) cieszę się razem z Tobą i będę czekała na info odnośnie jutrzejszego testu, no i trzymam za niego kciuki, no i tempka jest też ładna, ciążowa:))))))

o BOZE ANA cudownie, to na pewno ciąża, z tego co wiem najjasniejsza kreska oznacza ciaze!!!! żeby CI BOZIA DAŁA DZIDZIE, idz szybciutko na bete!!!! ja trzymam kciuki caaaly czas :) Ana tak swoja droga ja wiedzialam... wiesz? mialam przeczucie a jak ja mam przeczucie to sie zawsze sprawdza.... :):):):):) ale fajnie!!! dbaj o siebie teraz!!!!

dzwonilam do gina kazal w niedz powtorzyc test i we wt na wizyte ide niezaleznie od testu...
a ten test to mi moj lekarz dal... to jest jakis taki nie do sprzedazy dla lekarzy tylko... firma core,
ale mam jeszcze inny w domu ktory ma czulosc 10 ml/U jutro rano zrobie... bo dzis robilam wieczorem.

Jejku nie chce sie nastawiac ale bardzoooo bym chciala....

aha Lusia kiedys dodala linka z testem n aktorym jedna kreska jest słaba u mnie jest podobnie.... zarza to znajde i wysle raz jeszcze ...

:*

a możesz podać link do tego testu, może bym pomogła Tobie określić albo czy kupowałaś normalnie w aptece, bo w aptekach są przeważnie 25 a jeśli taki Tobie wyszedł i rozumiem, że nie z porannego moczu to jest bardzo dobrze:)))

co lekarz Tobie powiedział jak ujrzysz 2 kreski? miałaś wtedy brać luteinę albo duphaston?

Kochana no dużo wskazuje na to, że Wam się udało

Masz możliwość zrobienia bety jutro?

Inne tematy z forum

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (38 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...