Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA
A ja wam powiem ze nieraz zaluje ze nie mamy mieszkania, tyle problemow czasem... z dachem, z ogrzewaniem, z ociepleniem, musielismy fundamenty robic bo nam sciany pekaly, fakt nie placimy czynszu bo za dom jest tylko gruntowne raz w roku ale zima nam wyrownuje za ogrzewanie, grzejemy gazem i rachunki po 800 zl na nasz metraz... jedyny plus ze nie uzeramy sie z sasiadami upierdliwymi i na dwor wychodze kiedy chce, otwieram balkon i na ogrodzie jestem... grila robie kiedy chce, sadze co chce i jak chce, ale zima to bym jednak wolala to mieszkanie ;p jak sie nie nagrzeje dobrze to ziiimno :)
Ana nie musisz miec objawow.. pamietasz taka kasie z tego forum? pisala mi dzis na gg ze jest w ciazy :D:D szczesciara :D ja Ci mowie maj jest szczesliwy!!!!!! ja to wiem!!!! uda sieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko mysl pozytywnie!! musisz!!! a temp .B. Ładna :) oby tak dalej :) ja nie mierze, rano zmierze bo na lutce nie jestem...
Basieniak to pewnie zaraz cos poczujesz ;p no bebzonik na pewno tez juz widac :D oh ale Ci faajnie :)
0
0