CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

tak dopiero po @, a wlasciwie w 5 dniu cyklu, od razu ma mi hsg zrobic i monitorowac caly cykl, moze pregnyl zaburzy badania jakies albo cykl... moze o to mu chodzi, ale ja mam nadzieje ze peknie samo bo jak mialam owu z prawego to peklo, z lewego nie pekalo... tyle ze owu mialam tylko raz wlasnie z prawego ;p nie wiem co sobie myslec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko co z tego, że poda Tobie coś na pęknięcie pęcherzyka w tym cyklu jak naturalnie pęcherzyki też pękają u kobiet, ale np mają jakieś niedrożności i nie mogą zajść...i z tego co kumem to do szpitala idziesz dopiero po @?

Basieniak nie wiem :((((( mija sie z celem chyba to zeby mi teraz cos podawac skoro mnie do tego programu chce dac dla PCOwiczow, bo musi prosic szefa zeby mnie tam przyjeli a tak bym nie musiala tam isc...

Co się mija z celem?? To po co brałaś wtedy clo na pęcherzyk jak teraz on nie będzie wykorzystany, Koraliczek współczuję Tobie...kurcze, oby pęcherzyk pękł i Wam się udało

dzwonilam do drugiego gina, mowilam ze mnie moja poprzednia gin olala i pytam go o luteine kiedy zaczac brac bo mi nie powiedziala itp, i zapytalam o cos na pekniecie pecherzyka bo mam ladny na prawym jajniku a on ze to sie mija z celem, no ale przeciez chodzi o to zeby sie zafasolkowac, po co mam isc do szpitala skoro w tym miesiacu jest szansa, nie kumam ;/;/;/ oby mial racje, moze chce zrobi badania, chce zrobic mi hsg moze nie poda mi nic poki nie bedzie wiedzial ze jestem drozna ;/ nie wiem nie rozumiem!!!!!!

dzieki :) podnioslyscie mnie na duchu w sumie macie racje, olac ta lekarke, poradze sobie, jutro zalatwie wszystko i wyjasnie co mam robic dalej :) albo jezeli on leczy tylko szpitalnie to zapytam go do kogo moge isc i kogo mi poleci kto sie zna na PCO itp... a zastrzyk sie podaje samemu?

ja bym powiedziała prawdę, że olała Cię i zostawiła samą jak pęcherzyk masz ładny, nie wiesz od kiedy brać luteinę, nie chce zrobić Tobie monitoringu i nie wiesz co masz robić, a nie chcesz mieć straconego cyklu...Koraliczek a może jak tak wszystko naraz spadło na Ciebie to fajnie się zakończy:) może zapytaj się telefonicznie co Tobie radzi i czy by przepisał Tobie pregnyl, a może ten ovritelle (czy jakoś tak) jest tańszy

Ana ale ja wierze ze sie udalo, musi sie tym razem udac, juz wykozystalismy tyle porazek ze szans na udanie sie jest coraz wiecej :) kurcze mowisz 50 zl za 1 ampulke... no luz tylko ja po recepte bede musiala jechac kilometry... o ile mi przepisze ;p jutro bede z nim gadac, matko zestresowalam sie, jestem zla i martwie sie jednoczesnie jak to teraz bedzie :((

Hej dziewczyny... ale dużo nowych postów :) fajnie poczytac :)

Koraliczek... ja tez na Twoim miejscu znalazłabym szybciutko lekarza ktory przepisalby ci pregnyl... ja za 1 ampulke zaplacilam niecale 50 zł. Tak ze warto spróbowac tym bardziej ze nie zawsze pecherzyki pekaja... u mnie dzis 26 dc... luteiny nie biore, lekarz nie kazał, 9 dni po pregnylu robilam badanie progesteronu, ktore ma stwierdzic czy owulacja sie odbyla. Mam nadzieje ze tak... w pt zrobie test... nie nastawiam sie bo juz nie raz sie rozczarowalam, ale wierzyc trzeba... :)

ja mam jeszcze taki problem ze ten lekarz drugi on tylko jest w szpitalu na oddziale nie ma wlasnego gabinetu wiec bede musiala sie z nim umowic "poza wszystkim" jesli bedzie chcial.. kurcze jak to sie wszystko pokomplikowalo... musze go ladnie poprosic o widzenie, tylko co ja mu powiem? ze tamta gin sie obrazila? heh...

Koraliczek mam nadzieję, że owocnie dla Was:))) No u mnie to nie były takie normalne ciążowe mdłości, ale całodzienne wymioty, dzień w dzień, miałam nawet skierowanie do szpitala, ale bardzo się starałam i się nie odwodniłam

no to wspolczuje, ale to sa takie cudowne mdlosci :) wszystko za nie oddam! :)
odezwe sie jutro jak zadzwonie do tego ginka mojego z kliniki, zobaczymy jak to sie potoczy...

wymiotuję od 6 tyg ciąży, ale ostatnio mam coraz więcej dni przerwy, ale jak zacznę to cały dzień:/ jakoś daję radę:) Kochana za Ciebie wciąż mocno trzymam kciuki:)

basieniak tak dlugo cie trzymaja wymioty? straszne... to ile to tygodni cie tak meczy? spokojnie nic sie nie boj dzidzolek sie juz tam na pewno zaklimatyzowal :) ale Ci fajnie ja tez bym juz chciala myslec a co bedzie jak juz urodzi sie dzidzius

Koraliczek oglądam jedynie w necie z łóżka, wciąż wymiotuję i brak sił na cokolwiek, mam nadzieję, że chociaż za jakiś czas będzie lepiej, abym mogła pokupować parę rzeczy:) Dzidziuś rośnie ładnie, w sobotę może się dowiemy kto jest w brzuszku...zakupy jeszcze odpadają, ale już coraz więcej myślę jak co umeblować, wcześniej tego nie robiłam, bo się bałam

Kochana to trzymam kciuki, aby pęcherzyk pękł, bo jest śliczny...no a te z prawego są szczęśliwe, bo nam się udaje tylko jak jest na prawym:)))
Dopytaj się tylko kiedy macie się przytulać najlepiej i czy zrobi Tobie monitoring...wiem, że jest jeszcze inny zastrzyk, aby pęcherzyk pękł, coś ovitrelle, ale dziewczyny wtedy biorę lamete, a nie CLO, nie wiem czy to jakieś znaczenie jest i nie wiem ile on może kosztować, to tak zaszłyszane

a lekarką się nie przejmuj, bo Ty nic złego nie zrobiłaś, wiadomo, że Tobie bardziej zależy, ale ona nie powinna się dumą unieść i w takim momencie zostawić Ciebie samej sobie, bo co innego jakby pęcherzyka nie było, ale jest taki, że można coś z nim zrobić

Basieniak a jak twoja ciaza? jak dzidzius? :) ogladasz juz rzeczy dla dziecka? kupujesz ju cos? zaplanowaliscie gdzie lozeczko postawicie itp?? :)

ja tez nie rozumiem i zle sie z tym czuje bo ja nic zlego nie zrobilam.. chyba chodzi o to zeby mi pomoc, przeciez nie chce sobie zaszkodzic, powinna sie cieszyc ze tes sie interesuje... ale mam nadzieje ze peknie bo jak mialam owu z prawego to pekalo... a pregnyl troche jest drogi wiec nawet jakby to w tym miesiacu moge na niego nie miec kasy bo jestem przed wyplata a mielismy nieplanowane wydatki w tym miesiacu... eh :(((

Koraliczek dobry pomysł, najlepiej umów się na jutro i niech on zadecyduje co macie robić kiedy i jak, no i może by podał Tobie ten pregnyl na pęknięcie, bo jest duża szansa, a szkoda ją zmarnować, bo lekarka focha walnęła:(((((( nie rozumiem niektórych lekarzy

basieniak jak pisalam wyzej ja juz mam tego 2 lekarza ale do niego mialam zaczac od nowego cyklu chodzic, tak sie umowilismy ale zadzwonie do niego jutro, i tak sie umawialam z nim na telefon na jutro to mu powiem wszystko i poprosze o wizyte nawet prywatnie...

Inne tematy z forum

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (38 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

jaki kupic e-papieros ??? (21 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...