CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

czesc dziewcznyki...co tu taka cisza??
mam pytanko do którego tyg powinna utrzymywac sie podwyzszona tempka? bo przed chwila sobie z ciekawosci zmierzylam pod pacha i mam 36.6 troche niska jak na ciaze?? mam nadzieje ze to chwilowy spadek i ze nic złego sie nie dzieje. Napiszcie jak cos wiecie
pozdrawiam Was :**
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeszcze 12 dni zanim zaczne 3 miesiac dla mnie to wieczność ;)

ale zleci... :)

pozdrowionka

udalo mi sie tu wpasc jeszcze ;p ana matko juz 3 miesiac??? ale fajnie :D jeszcze 6 i bedziesz tulic malenstwo :) tak jak lusia ;p
Lena nie martw sie jest za wczesnie a zamartwianie nic nie pomorze ;*

No wlasnie mam nadzieje ze zobacze 2 kreseczki za jakies 24 dni ;p

Dziękuję Kochane za wsparcie :)
wielki buziak dla WAS :*************

Lenka policzyłam dni od owulki u Ciebie i za wcześnie zdecydowanie więc nie masz się czym martwić, na następnej wizycie będzie wszystko dobrze :))) możesz sobie jeszcze betkę zrobić, aby się uspokoić

jak bylam tym drugim razem to byl 5 tydz i 5 dzien ... wiec naprawde nie martw sie Lenka !!!

HEJ LENA nie martw sie zarodek będzie napewno. Ja bylam na pierwszej wizycie w 4 tyg i tez byl tylko pecherzyk płodowy, póżniej bolał mnie brzuch i poszłam w 5 tyg zobaczyuc czy wszystko ok... tez byl tylko pecherzyk ale mial taka plamke w srodku z której powstal zarodek... ale wtedy to jeszcze nie byl zarodek... dopiero w 6 tyg zobaczylam serduszko i wtedy dopiero byl zarodek. Wczoraj zaczelam 7 tydz. tez kolejna wizyte mam 21 go :))
za 13 dni zaczynam 3 miesiąc :)

nic sie nie denerwuj !! pójdziesz 21 na wiztye i juz bedzie serduszko ładnie biło albo dwa :))

trzymam kciuki i pozdrawiam :)

Ehhh.... są 3 opcję: 1 pęcherzyk z zarodkiem, 2 pęcherzyki z zarodkiem, albo ... żaden :/ Przyjmę do wiadomosci zarówno 1 jak i 2 wersje, ale z 3cią sie nie pogodzę! Gin mówiła, że na ogól zostaje 1 zarodek...
Basieniak, mam nadzieję, że po prostu jest jeszcze za wszesnie. owulację miałam prawdopodobnie 22go maja

to co Lenka bliźniaki?? Czasami dziewczyny piszą, że dopiero w 7 tyg było widać zarodek więc nie martw się na zapas...a wiesz kiedy miałaś owulkę, bo to też od tego zależy

Hej dziewczyny.
Ja juz po wizycie..
Ale nie było widac jeszcze zarodka :( trochę mnie to martwi, na razie są 2 pecherzyki, mniejszy i większy... Lekarka nie kazała sie niczym martwic, ale wez tu sie nie martw! dzis jest równo 5 tyg. od ostatniej @ co Wy o tym myslicie? Tez tak miałyscie??
kolejna wizyta dopiero 21go. trochę sie uspokoję jak poczuję mdłosci...

Koraliczek niedługo sama będziesz głaskać brzuszek :))))))) Do kliknięcia :)

Koraliczek dziękujemy i będziemy tu na Ciebie czekać. Zobaczysz, że teraz już wszystko się ułoży:) Cieszę się, że będziesz w dobrych rękach:)

dziewczyny... no to ja lece :) wroce za 2 tygodnie, jutro nie zdaze tu zajrzec bo mam pare rzeczy do zrobienia zanim tam pojde... nie wiem czy moge miec lapka na oddziale, zapytam ale jak by co mowie paa :) odezwe sie jak tylko bede mogla :) chyba ze mi pozwola zatrzymac lapka na oddziale...
Ana dbaj o dzidziusia i o siebie!!
Basieniak Ty tez :)
Aszi.... trzymam za nas kciuki.. za ten cykl... :) musi sie w koncu udac.. wykozystałysmy limit @ na ten rok ;p
Lena!!!! pogłaskaj brzuszek ode mnie :)
ciao laski ;)

Koraliczek życze powodzenia w szpitalu, bedziesz w dobrych rekach - teraz napewno sie uda... bedziesz miala obserwacje cyklu, super !!! trzymam kciuki zeby za 28 dni pokazały sie na Twoim tescie upragnione 2 kreseczki :**

ide na 14 dni, wiesz co nie zdaze ugotowac tylu obiadow, ale uzgodnilismy ze do tesciowej pojedzie..

Koraliczku nie martw sie o faceta! Poradzi sobie.
Ty przeciez nie idziesz do szpitala na wczasy tylko w bardzo waznym dla Was celu. Zawsze może sobie cos upichci na szybko;) A ile czasu bedziesz w szpitalu??
A może przygotuj mu jakies obiadki i wrzuc do zamrażarki?
Mój mąż za to w sobote wyrusza juz na prom, martwię sie o niego, bo bedzie jechał głównie nocą i na dodatek sam :/

wiecie co ja dopiero dzis sie zestresowalam ze pojutrze bede juz w szpitalu... nie badaniami ale jak moj m ogarnie dom i w ogole przeciez on pracuje po 12 h a mamy psa w domu :( kurcze... musze tesciowa uruchomic... oby sie zgodzilla pomoc.. bo moja mama odpada, bardzo sobie noge w pracy uszkodzila i nie bedzie przeciez z moim psem na dwor wychodzic... a obiady i ogolnie? biedny bedzie chodzil glodny...

Ana cieszę sie razem z Tobą! :D
Tez juz chciałabym zobaczyc bijące serduszko mojej dzidzi, ale muszę na to jeszcze troszkę poczekac.
Jutro po wizytcie jedziemy do rodziców obwieścic tę radosną nowinę :)

Koraliczek to ja ślę Tobie fluidki ciążowe i niech się Tobą zajmą dobrze w szpitalu i cała procedura zakończy się fasolką i widokiem bijącego serduszka :)))
Ana to super wiadomości:)

ah ana.. jak ja bym chciala juz tak samo wiedziec jak Ty, ze jest we mnie jakas fasolka ktora rosnie i zyje... ja mam dzis 1 dc nie wiem czy to pisalam.. za 28 dni testuje ;p a w piatek juz na 8 mam byc w szpitalu ;p :)

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...