CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

Wiesz co ja PCO mam stwierdzone od 19 roku życia, więc na początek brałam leki typowo antykoncepcyjne typu Diana lub Yasmin. Teraz odkąd się staramy, czyli od lutego tego roku biorę Luteine na wywołanie miesiączki, a potem w 5dc biore własnie Clostilbegyt. Po 1 cyklu pęcherzyki urosły bardzo minimalnie, więc teraz znowu Luteina, aby okres przyszedł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aszi_26 a co bierzesz? i od kiedy sie starasz? :) masz jakies objawy pco? czy tylko roblem z owu? ja ide jutro do nowego gina na oddzial endokrynologiczno-polozniczy zobaczymy co powie i na kiedy do szpitala na lezakowanie... wiecie ze ja nadal @ nie mam? jutro odstawie wieczorem lutke wiec powinna przyjsc w sobote chyba nie?

A przy okazji pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które się starają o dzidzie:)

Hej Koraliczek. Dołączyłam na forum i obserwuje Twoje wpisy. Mam podobny problem jak Ty- nieszczęsne PCO. Biore Clo a pęcherzyki póki co w ogóle nie chcą rosnąć. Pozdrawiam

1 kreska.. wiedzialam... ten pecherzyk przeciez nie pekl... zaczne brac lutke na wywolanie bo @ nadal nie ma. Ana ciesze sie :) i trzymam kciuki :) ja sie szykuje juz na piatek :)

Koraliczek zrób drugi test :D:D:D trzymam kciuki

hej Koraliczek.... rób drugi test !!! moze jestes w ciąży :)) ale byloby superancko :)

a ja dzis dostalam zastrzyk pregnyl, i teoretycznie 24-48 h po podaniu powinien peknac pecherzyk... teraz tylko pozostaje staranko ;)
dzis jutro i pojutrze ;P no i dla pewnosci popojutrze hihi ;) bo w ulotce wyczytalam ze pecherzyk moze peknac nawet po 72h.

bardzo bardzo bym chciala aby sie udalo...ale wole sie nie nastawiac... bo nie raz mialam wielka nadzieje a okazywalo sie ze ciazy nadal nie ma :(

no ale wierzyc trzeba !!! :)

hej, zrobilam dzis test, wspolnie z moim adaskiem stwierdzilismy ze widac na nim cien 2 kreski, ale! nie biore tego do siebie bo zapomnialam o tym tescie i wynik odczytalam po 15 minutach ;/ masakra i co ja mam sobie myslec?! boozeee........... Ana a jak z Toba? owu jak? jest? byla? za ile testujesz? :)

uzasadnila to krotko.. "bo mam inna szkole leczenia"wiec sorki :) ale nie mam jeszcze @ o przyszly cykl sie nie martwie poki co, zastanawiam sie czy endokrynolodzy robia hsg.. bo ide do tego szpitala na badania i sie boje troche

hej Koraliczek...
ja tez w tym cyklu mam nie brac luteiny... nawet sie zdziwilam bo zazwyczaj lekarze przepisuja luteine z cyklu na cykl.
A dlaczego twoj lekarz jest anty pregnylowi???
ja sie ciesze ze przepisal mi ten zastrzyk... przeciez on moze pomoc jak pecherzyki nie pekaja. Wczoraj juz wykupilam pregnyl i czeka do poniedz w lodowce :)
buziaki :*

Ana strasnzie sie ciesze :* cudnie, trzymam kciuki, teraz meza za rogi i do roboty :)
a co do mnie to pregnylu nie dostane.. z reszta juz mam 29 dc... i @ dalej nie mam bo lutki nie bralam w tym miesiacu... moja gin pregnylu nie usnaje, ale 6 maja mam wizyte w szpitalu endokrynologicznym u tego znajomego lekarza, a potem szpital na tydzien , juz kupilam sobie pizamke :) mam dosc zwodzenia ;/

dziewczyny wczoraj bylam na usg (8dc) i mam piekne pecherzyki w obu jajnikach i blona sluzowa tez bardzo ladna ... lekarz byl w szoku bo ostatnio po clo nie bylo zadnej reakcji... w poniedzialek mam wziasc pregnyl aby pecherzyk pekl... albo dwa na bliźniaki hihi :)
tak bym chciala zebe sie udalo w koncu po tylu probach z clo...

narazie ciesze sie pecherzykami :))

pozdrawiam :)***

Koraliczek a czemu nie dostalas pregnylu?
Nie martw sie jak nie teraz to nasteponym razem.... wspomnij tez lekarzowi o zastrzyku.
Buziaki :**

A mi ten pecherzyk nie pekl :( czekam na @ ;(;(;(;(;(;(

:) Koraliczek dzieki za rady :) dzis pomasuje brzuszek i pogadam do pecherzykow hihi:)
po swietach ok, ale slodkosci mam juz dosyc ;)
jutro wiecz mam wizyte , dam znac co i jak :)

Ana gdzies czytalam ze musisz masowac sobie brzuszek i mowic "rosnijcie pecherzyki moje kochane" podobno organy nas sluchaja ;p ja tak robilam w tym miesiacu i wyhodowalam ;p a na pekanie brzuszki :D 3mam kciukasy za nie!

no myslalam ze zaginelas! :) ja mam 26 dc i nie zapowiada sie na @, owu mialam co prawda 18nastego dc ale cykle mialam 28 dniowe ale dlatego ze bralam luteine, w tym miesiacu jej nie biore ale owu byla wiec okres dostane chyba.. mam test z zeszlego miesiaca ale 9 dni od owu nie ma sensu go chyba robic, z reszta boje sie ze znow bedzie 1 krecha. Jutro ide na usg kontrolne, przez swieta nie mialam podgladanka wiec na 100% nie wiem czy peklo ale bolalo 18 wiec chyba tak. A jak po swietach???????? ja odpoczywam "po nich" ;p rodzinka jedzenie itp przytylam chyba ze 30 kilo ;p noo i zlamalam 3 palec u lewej reki na praktykach w piatek.. chcialam byc dobra ciocia i stanelam chlopca na bramce w bidulu eh... :)

Boze oby @ nie przylazła!!!! plisssssssssss
:)

HEJ WSZYSTKIM :)

Koraliczek... żyje żyje, ale ostanio bylam troche zaganiana, nawet nie mialam czasu zagladac na forum... dzis mam 6dc przed chwila wzielam ostatnioa tabl clo ... noi i mam nadzieje ze tym razem urosnie pecherzyk bo to ostatnia proba z clo ...

pozdrawiam :*

hej co tu tak cicho?! ja robilam testy owu przez 3 dni i byly pozytywne wiec chyba peklo :) nawet mnie juz nie boli :) dzis juz wyszedl negatywny, wiec za 2 tygodnie testuje :) Ana? zyjesz? a reszta dziewczyn?

buu pecherzyk nie pekl jeszcze, pani dr mowi ze ma jeszcze 2 dni! :( oby obyy!!!! Ana co z Tobą????

hej :) przykro mi z powodu @.. do mnie tez pewnie przyjdzie bo nie czulam pekajacego pecherzyka... pewnie tam dalej jest, ide na usg o 18 to sie dowiem.. a w srode jade do kliniki w katowicach na pierwsza wizyte, ciekawe co mi lekarz powie...

Inne tematy z forum

Dowód dla dziecka czy paszport w krajach UE?? (24 odpowiedzi)

Dla dziecka 1,5 letniego potrzebny jest dowód czy paszport podróżując po UE?? Niby nie ma nic -...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (38 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...