CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

hej Koraliczek, ja tez niby mam stwierdzone pco...tylko na podstawie lekko powiekszonych jajnikow z licznymi pecherzykami... bo innych objawow nie mam... jestem szczupla ( nawet chcialabym troche przytyc)nie mam problemow ze skora ani innych objawow typowych dla pco.
A jesli chodzi o Twoj test to mogl jeszcze nie pokazac. test nalezy robic dopiero w momencie gdy powinien pojawic sie okres, wczesniej moze nie pokazac ciazy.
A ja jutro zrywam ostatni plaster, a pojutrze ostatnia luteina i modle sie zeby przyszedl okres bo ostatnio nie przyszedl po luteinie i jestem w stresie.
ale licze na to ze bedzie dobrze i od 2 dc clo... i nowa nadzieja :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak w ogole zastanawiam sie nad moim PCO, ma ktos tu PCO? nie wiem czy przy tym swinstwie szanse na ciaze nie maleja nawet jak byla owulacja.. a nawet jak bym zaszła sobie czy duże szanse sa na utrzymanie ciazy bo slyszalam ze przy clo 70% to poronienia a dodatkowo to PCO.. ;/

zrobilam test ale nic nie wyszlo jeszcze, podobno implantacja zachodzi dopiero po 7 dniach od owu, wiec sa szanse ze jeszcze wyjdzie w sobote :) jestem pozytywnie nastawiona endo tez bylo bardzo dobre :) jedynie mnie martwi bo boli mnie ten jajnik i lekko powyzej jak by mi sie cos wklowalo w bok brzucha, nie wiem co to owulacji nigdy nie mialam ;p

super koraliczek :)) !!! jak pecherzyk pekl i jest cialko zołte to sa duże szanse ze sie udalo... trzymam kciuki !!! powodzonka :)

hej dziewczynki, byłam na usg dzisiaj ii ten pęcherzyk pękł! widać ciałko żółte i pobolewa mnie ten jajnik teraz troche podobno to dobrze bo ciałko się niby rozrasta :) denerwuje sie, dziś 6 dzień od owu chyba zrobię jutro rano sikańca jak nic nie wyjdzie powtórzę w sobote :) jeju a jak znow nic z tego? :( matko ale bym była szczęśliwa jak by sie udało!!!!

hej :) dzis 20 dc odliczam dni do testu ;p od tego czasu jak mnie tak bardzo bolal jajnik cisza, mam nadzieje ze pekl i ze wszystko ok, jutro ide na usg. Ale jakos nie czuje sie inna wiec chyba dzidziusia nie ma... A tu znow cisza? Ana dzieki, obys miala racje

HEJ :)
KORALICZEK... trzeba myslec pozytywnie... napewno pekl pecherzyk skoro jajnik cie bolal :)
U mnie nadal po staremu... luteina podjezykowa i plastry z estradiolem... jeszcze do 25 go maraca i mam nadzieje ze pozniej dostane okres...

Buźka :*

hej :) co u WaS??????????? u mnie nic nowego, czekamy do sosboty, w sobote robie test.. chyba peklo jednak wczoraj bo okropnie mnie bolal prawy jajnik od obiadu do samego wieczoru, kłucie mialam takie dziwne potem przeszlo i jak robilam pozniej test owu juz byl negatywny.. denerwuje sie, wiem ze musze myslec o czyms innym ale nie moge sie niczym zajac, caly czas mysle peklo czy nie peklo.. wzielam wlasnie dwie tablety luteiny..

tak nawiasem test owulacyjny i wczoraj i dzis wyszedl baardzo pozytywny, ta kreska byla az purpurowa! nie wiem czy jest mozliwosc ze jak test wyjdzie pozytywnie to jest mozliwosc ze pg nie peknie? wiecie moze? Ana to jedziemy razem na luteince :D

no i pupa blada :( nie pękło, jest na prawym jajniku olbrzym 27mm, gin mowi ze dzis ostatnia szansa by pękł, od jutra luteina, wieczorem dopiero, 2 tab dziennie do 27 dc a w poniedzialek ide na jeszcze jedno podgladanko zobaczyc czy jest ok eh :( mialam wielka nadzieje.. ;(

Mam nadzieje Koraliczek ze nam sie uda i ze Tobie pekl pecherzyk. :))
Ja z niecierpliwoscia czekam na rozpoczecie nowego cyklu... 25go marca biore ostatnio luteine i oby tym razem okres sie pojawil...
pozdrawiam buziaki :*:*

ana trzymam kciuki moze razem zafasolkujemy :) a ja zrobilam rano test owu i byl pozytywny ;p godzine temu powtorzylam ;p i juz nie wiec chyba pękło? :) oby

HEJ KORALICZEK... no to super ze wieczór z mezem się udał ;)
U mnie po staremu... narazie jestem na plastrach i luteince i tak do 25 marca... pozniej mam nadzieje ze wszystko wroci do normy i zaczne kolejny cykl staran o bejbi :)

dobrze sie skonczylo :) baardzo dobrze :D hehe
Wiecie co, martwi mnie to ze dzis rano zrobilam sobie test owulacyjny i wyszly mi 2 kreski niby ale ta jedna jakas dziwna nie taka mocna jak ta 2 ale mocna... zrobie sobie jeszcze wieczorem. Lusia jak tam dzidzius? kiedy masz termin? Ana a co u Ciebie?

ooo kominek, kolacja i dobre winko :)... dorze sie zaczyna... napisz jutro jak sie skonczylo :)

winko mówisz :) w sumie po winie moj dostaje romontyka :D czerwone polslodkie :) Jakos damy rade :) zrobie jakas kolacyje dobra :) napale w kominku :)

wiesz cio kochana, mnie sie nie pytaj...bo ja nie pamietam, ale za to teraz moglabym zawsze i wszedzie :), niestety mam zalozony zszew i do konca ciazy niestety nie skorzystam z tej przyjemnosci :) ...biedny moj maz... no ale ma na pewno lepiej niz ja :P ....

wypij sobie lamke winka, drinka albo piwko... nie tylko bedziesz miala ochote, ale sie rozluznisz i nie bedziesz tylko myslala o tym, ze zaraz zajdziesz w ciaze :D ..

ja pamietam dokladnie co wtedy robilam, kiedy byl ten jedyny "strzal" :)

No biorę się do pracy biorę :) lusia dzieki za wskazowki :) a tak nazwiasem nie mialyscie po clo spadku libido? ja nie mam "takiej " ochoty na sex jak wczesniej ;/ nie wiem czy to tabletki czy moja wina

koraliczek, ale ci zazdroszcze :) to teraz meza za krawat i bierzcie sie "OSTRO " DO ROBOTY :D

ps: najlepiej gdyby cie maz doprowadzil do orgazmu, kiedy bedziecie sie kochali (mi lekarz tak proponowal) bo macica wtedy sie skurcza i rozkurcza, dziala niczym odkurzacz :)

mi jeszcze kazal az do kontroli czy pekl, odbywac stosunki 2 razy dziennie i poducha pod pupe! :) - niby w trakcie dobrze poduszke miec caly czas pod soba :)
***** P O W O D Z E N I A ****** :* :D

kasiunia hej kochana głowa do góry!!!
wiem dokładnie co czujesz... te smutki, placze, depresje... nienawisc do wszystkich i do samej siebie, bo nie mozesz zajsc w ciaze... to wszystko przechodzilam... ja tyle razy tracilam nadzieje, nie widzialam sensu, by trwac jako zona u boku mego meza, skoro nie moge jemu dac dziecka... jako kobieta, ktora nie potrafi zajsc w ciaze... ale kiedy padalam w glab takiego stanu... dotykałam dosłownie dna swoich sil, ale od nich sie odbijalam i podnosilam... i tak az do momentu, kiedy zaszlam w ciaze! najpierw sama zaczelam braz wszystko w swoje rece... jakies ziola, wiesiolek, tabletki.... prawda jest taka, ze potrzebny jest specjalisty, po to oni sa! czas oczekiwania jest okropnie bolesny, ale moment, w ktorym sie dowiesz, ze po serduszkiem trzymasz malego szkraba wprowadza cie w wir emocji. prawda jest tez taka, ze niestety nie masz na to wplywu... nie kupisz tego w sklepie, niestety jedynie, to byc silnym i cierpliwym, a cierpliwosc w koncu zostanie wynagrodzona takim cudem! nic innego nam nie zostalo! GLOWA DO GORY!!! POMYSL JAK BEDZIE PIEKNIE JAK BEDZIE CI ZADAWALO KOPNIAKI PO ZEBRACH I JAK W SZPITALU LEZAC W BOLACH PO CHWILI BEDZIESZ JE TRZYMALA NA SWOJEJ PIERSI! :) mnie ta mysl zawsze pocieszala... :*:*:*

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

jakie perfumy polecacie? (71 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...