CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

czesc dziewczyny :)
Monia... ja tez ostatnio mam jakis taki gesty bialy śluz, rano nawet taki wodnisty a juz napewno jestem po dniach plodnych(dzis 17dc.)...wiec troche dziwne, od 3 dni biore luteine... temp od 3dni w miare na równym poziomie 36.7, 36.6, 36.7 ... wczesniej skakała ale przed tymi tepkami które napisałam wyżej były 3 dni z temp. 36.4. Nie wiem ale wydaje mi sie ze luteina mogła podwyższyc ta temp. bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze pekl ten pecherzyk... jajnik nic mnie nie bolal, tak ze chciałabym bardzo zeby sie udało ale nie nastawiam sie bo juz wiele razy sie rozczarowałam :(
Ale bez nadzieii ani rusz... :)

pozdrawiam Was :**
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

monia a może @ się nie pojawi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ana będzie dobrze i trzymam kciuki Ja mam jakiś dziwny biały gęsty śluz Schodził mi przez ostatnie dwa dni a dzisiaj mam taki jakby płodny przezroczysty Jeszcze tak nie miałam bo zawsze jak kończyły mi się dni płodne to już nic mi nie leciało Zapalenia nie mam bo jak mnie badał to mówił nawet że wszystko w tym kierunku jest ok Mi w poniedziałek powinna zacząć się pokazywać bo po wyregulowaniu tą proverą pokazuje mi się już w 27-ym dniu No nic do poniedziałku już niedaleko więc czekam:) WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

obys miala racje Koraliczek ;P
dzis wzrosła przez ostatnie 3 dni mialam 36.4 a dzis 36.7 ale czy sie utrzyma?? i czy ten skok to nie sprawka luteiny???
ale 36.7 juz mialam ze 2 razy w tym cyklu... hmmm no zobaczymy :)

Buziaki :***
smacznej Wigilii :)*

temperatura robi ci żarty ;p zobzczysz :D

Wzajemnie! Wesołych, spokojnych, zdrowych i OWOCNYCH ;p Świąt Bożego Narodzenia dziewczyny!!! :D

dzieki dziewczyny za słowa otuchy ;) mam nadzieje ze pekl ten moj pecherzyk :) Ja od dzis na luteince podjezykowej... mam brac az do okresu, no chyba ze nie przyjdzie to tescik :P ale byloby super, ale niepokoi mnie ta temperatura, jest niska :(
Pozdrawiaam Was wszystkie i WEsołych Świat zycze :**

na pewno nie przerwę, ale zastanawiam się co będzie, jak będę miała brać 2 tabletki dziennie ;p a z tym pecherzykiem to faktycznie, dziw ze byl taki duzy, tylko gratulowac :) dzieki za objasnienie temp.

Ana z tymi temp to jest różnie Coś mi się wydaje że Ty już powinnaś mieć owulację i pewnie tak było skoro miałaś już duży pęcherzyk i jeszcze jak czułaś że boli Cię jajnik to przecież tak jest przed owulką Jak miałaś taki pęcherzyk to tylko działaj na okrągło Ja tak cały czas o tym Twoim pęcherzyku bo nie mogę się nadziwić że zaraz praktycznie po@ i był taki dorodny:) Koraliczek jak to po clo tak Cię ciągnie na wymioty to współczuję ale można je dalej stosować jak się po nich kiepsko czujesz

uu raczej nie jestem bo test robilam i mialam usg... a moje pecherzyki byly za male :(

Temp. mierzy sie codziennie rano zaraz po przebudzeniu nie wstając z łóżka ... zaraz po owulce powinna skoczyc i utrzymywac sie na wyzszym poziomie przez kilka kolejnych dni... jak spada pod koniec cyklu znaczy ze zbliza sie @ a jak jest ciagle podwyzszona i @ brak to pewnie ciąża !!! :)) moze jestes w ciąży Koraliczek :)
ja mialam piekny pecherzyk ale narazie nie mam skoku tempki i juz trace nadzieje ...

a właśnie jak to jest z tą temp? na jakiej podstawie to weryfikujecie?? ja mam teraz non stop 37 i 3 albo 5...

od 7 dnia bo pewnie masz inny cykl ja bralam od 5 a teraz kazali mi od 2 :)

kurcze jest mi tak niedobrze i jak czuje kapuste z kuchni to lece do lazienki.. nie wiem czy to tabletki tak ze mnie schodza czy co... test robilam 8 dni po 1 dniu z clo tak dla pewnosci ale nic nie wyszlo z reszta podobno moje pechezyki maja tylko 9 mm... i raczej nie moglu same urosnac ... nienawidze clo :( :( ale czego sie nie robi dla dzidziusia :)

Oby Nam wszystkim się udało!!! Ja chyba jestem jakaś inna bo właśnie tak Ana clo biorę od 7-go do 11-go dnia i w 14-tym dniu tak jak pisałam miałam pęcherzyk dominujący 19mm Prawie każda z Was bierze clo od 2-go dnia no ale dobrze że to clo działa jak na razie Żeby tylko armia mojego męża się sprawdziła :)

no ja tez od 2 dnia c. w tym miesiacu za 10 dni powinnam dostać @ ale moze nie przyjdzie :D a jesli tak to 2 tabletki clo :( poki co moja ulubiona luteinka :(

Hejka,
ja od dziś zaczynam CLO... a mam brać od 2dc do 6dc... hmm... Może się uda...

Monia czyli TY bierzesz clo od 7 do 11 dc? tzn ze 14 dc mialas pecherzyk 19 mm? to tez szybko urósł po clo...
ja biore od 2 dc. dzis mam 12 dc i cos mi sie wydaje ze zaczelam czuc cos w prawym jajniku tak gdzie byl pecherzyk (albo mi sie wydaje)... moze pekł, OBy!!!
papa :)*

Cześć!!! Ana ja byłam na usg w piątek zaraz po tym wtorku gdzie dowiedziałam się że jest ten pęcherzyk W piątek to był mój 17-ty dzień cyklu i lekarz powiedział mi że pękł Ja clo biorę od 7-go dnia tak jak wiesz i u mnie owulacja była w 17-tym dniu a u Ciebie pewnie będzie wcześniej bo skoro w 7-dmym dniu miałaś taki ładny pęcherzyk Ja nie mierzę temp i nie wiem czy to pomaga bo mi się to nie sprawdzało np. w 26-tym dniu miałam temp 38 a na drugi dzień już mi się pokazywała a przecież powinna spadać przed@ Stanu zapalnego też nie miałam żeby była wyższa i dałam sobie spokój z mierzeniem W tym cyklu wiem że była owulka z tego monitoringu ale i tak czy coś z tego będzie Raz mam wielką nadzieję a potem przychodzi myśl że tyle już nic nie wychodzi to czemu miało by się tym razem udać Dobrze że w tym miesiącu jest trochę więcej zajęć to chociaż staram się nie myśleć aż tak bardzo czy tam gdzieś rośnie jakaś iskierka Koraliczek ja też po clo nie mam żadnych dolegliwości Pozdrawiam!!!

hejka
Koraliczek... jesli chodzi o clo ja czuje sie dobrze i nie mam zadnych dolegliwosci.
Dzis mam 12 dc... powinna byc owulacja lada moment, narazie skoku nie bylo wiec chyba owulki tez nie ale cos czuje ze wogole nie doczekam sie tego skoku :( nie wiem juz trace nadzieje mimo ze moj gin mowil ze szanse sa duze bo jest ladny pecherzyk który napewno peknie... ale cos mi sie nie chce w to wierzyc !!

Monia a Tobie w którym dc. pekł pecherzyk???Mierzylas temp?

Dziewczyny a z tymi nozkami w gore to tez słyszalam... ja leze chwile po ... z poduszka pod biodrami ;P ok 10 min wiec mam nadzieje ze tyle wystrczy zeby co najwazniejsze i najlepszej jakosci zostało w środku hihi :)

pozdrawiam

Inne tematy z forum

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

Poszukiwana polecana szkoła dla dziecka ze spektrum autyzmu :) (3 odpowiedzi)

Szukam szkoły podstawowej w Gdańsku (ewentualnie okolice Banina) dla dziecka w spektrum autyzmu...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (38 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...