CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIĄŻA

hej :) mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko ze sie wlaczylam w rozmowe :) forum znalazlam kilka dni temu a tak mnie korci zeby sie z kims podzielic tym co teraz przezywam... bylam na usg ale niestety za mala dawka clo pecherzyki sa za male :( niby nic straconego z tego cyklu bo moze sie udac jak powiedziala pani doktor ale jakies dziwne rozczarowanie czuje... czytalam tyle ze clo nie zawsze dziala a 2 lata staran dla mnie to wiecznosc... poki co od jutra luteina na 13 dni i znow potem clo tym razem 2 tabletki a tak sie w tym cyklu zle czylam ze nie wiem jak zareaguje na 2 clo ;/ Dziewczyny czy po clo bylo wam niedobrze i bylyscie napuchniete w okolicach jajnikow?????????
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć dziewczyny!!! Też nie pisałam długo bo troszkę porządki robiłam a wieczorem to już padam Chyba wykończyło mnie to przytulanie w tym cyklu Chociaż jeszcze się nie skończył ale jak się dowiedziałam że jest pęcherzyk i że pękł bo też robiłam usg to mam taką wielką nadzieję że się uda I wiecie może to zwariowane ale o tych nogach do góry też słyszałam i w tym cyklu też tak robię Czego ja bym nie zrobiła żeby tylko się udało ale tak jak każda z nas żeby zobaczyć te dwie kreseczki U mnie dzisiaj 20-ty dzień czyli jeszcze 5-dni provere i czekanie Pozdrawiam

tak tak nóżki w góre :) też to słyszałam :) ide dzis na usg zobaczyć moje pechenyki, oby były

I tez redze po przytuleniu nóżki w gore unieść:) np na 15 minut mi pomoglo:)

"Wiara widzi to, co jest.
Nadzieja dostrzega to, co powstanie.
Miłość kocha to, co istnieje.
Nadzieja jednak kocha już to,
co dopiero nadejdzie."

Dziewczyny moja mama jak miala problemy z zajsciem lekarz jej radzil przytulac się od tyłu, podobno pomaga :)

czesc Kochane :)
Neta ja również życze Ci oby te objawy wskazywały na dzidzi ;)
zrób sobie pomiar temp. rano przez kilka dni jak sie bedzie utrzymywac podwyzszona to prawdopodobne ze to ciąża :)
a ja dzis 11 dc... i nie wiem ... nic nie czuje nie boli mnie jajnik nic... a przeciez mam duzy pecherzyk powinien juz peknac... mierze temp i tak to u mnie wyglada : 2dc 36.4, 3dc. 36.6, 4dc 36.6, 5i6dc 36.5, 7i8dc. 36.7, 9dc. 36.5, wczoraj spadek do 36.3 a dzis skok na 36.7??? moze w nocy byla owulka ?? nie mam pojecia wg mojego gina ok 12,13dc powinien peknac pecherzyk wiec teoretycznie jutro...zobaczymy co jutro pokaze termometr.
Pozdrawiam Was :**

czesc dziewczyny.
NETA po pierwsze z całego serca zycze Ci, zeby to była jednak fasolka!!! :DD
Ja miesiaczkowałam dosc nieregularnie, ale w dniu spodziewanej@ test mi w ogóle nie wyszedł, bo jak sie okazało dni plodne były później niz myslałam :) Poza tym ja na poczatku nie miałam raczej objawów poza bolesnymi i powiększonymi piersiami. Zgaga nawet teraz zdarza sie na razie sporadycznie, a zyłek na piersiach wcale nie zauwazyłam. Fakt, ze temperatura była troszkę wyższa...Hmmm a co do tego sluzu to chyba miałam podobnie. Tez mnie to troche niepokoiło.na poczatku był zołtawy własnie, a potem juz tylko biały....
Nie wiem kochana co moge Ci wiecej poradzic ... chyba tylko CZEKANIE (wiem,ze to trudne) pozdrawiam

Cześć Wam :) Już troszkę mnie nie było na forum :) Gratuluję wszystkim zafasolkowanym kobietkom :) Ja już po laparoskopi ( 15 listopada ) doszłam do siebie :) @ przyszedł jak w zegarku czyli w 28dc, potem staranka ....

A ja czekam na @, jak narazie go nie widać. Miałam dostać wczoraj, ale nic się na to nie zapowiada. Od ponad pół roku miałam cykle co 28dni, wczoraj tj 28d.c. zrobiłam test ale wyszedł negatywny .Od wczoraj piecze mnie zgaga - obojętnie co zjem A na piersi zauważyłam, że pękają mi pod skórą naczyńka (mam taką czerwoną plamke). Od 24 dnia cyklu zauważyłam taki biały lepki śluz,a teraz jest taki jakby żółty boję się, że coś jest nie tak! A ten mój ból ( takie kłucie ) w podbrzuszu nadal się utrzymuje, ale już nie tak często. Czy któraś z Was też tak miała? Pozdrawiam

hejjj jest tam kto? :) ;p

Cześć dziewczyny :) jestem w podobnej sytuacji jak Wy. O ciązę się staram od prawie 2 lat i nic.. brałam początkowo tylko luteinę ale ciązy nie bylo, dzis skonczylam brac clo, 1 cykl z clo i w pon idę na usg.. Denerwuje się trochę, bo nie wiem czego mogę się spodziewac, poki nie weszlam na forum myslalam że mogę zajsc w ciaze w czasie brania tabletek ;p :) trochę mnie przeraziły te sterydy i jakieś zastrzyki co pisałyście wyzej ale dla chcącego nic strasznego :) trzymam kciuki za wszystkie te, które jeszcze nie zafasolkowały :) Pozdrawiam!

Super ana!!! Tylko aż trudno uwierzyć że w 7-mym dniu taki pęcherzyk Trzeba się teraz przytulać i to mocno!!! U mnie z tym przytulaniem to jest szok bo bardzo mnie bolą jajniki od wczoraj tak że aż siedzieć nie mogę w tamtym cyklu mnie bolały ale w tym jeszcze bardziej No ale czego się nie robi dla dwóch kreseczek Ana bardzo bym chciała żeby w tym grudniu nam się udało!!! Powodzenia!!!

hej Kobietki :)
a wiec wczoraj mialam usg (7dc) i okazało sie ze mam piekny dominujacy pecherzyk 20 mm uwierzycie??
gin stwierdzil ze wszystko ładnie wyglada i napewno peknie... mi tez sie w to nie chce wierzyc ale mam nadzieje... to byl dopiero 7 dc a juz taki duzy pecherzyk...no ale mam cykle ok 26 dniowe i moj lekarz powiedzial ze tak moze byc !
teraz kazal sie tylko starac :)
a od jutra (9dc-13dc) mam brac ovestin (estrogen) na śluzówke macicy... bo clo moze zle na nia oddzialywac. od 14 dc luteina podjezykowa az do okresu a jak @ nie przyjdzie to tescik :D
narazie mierze tempke i czekam na skok... :)

pozdrowionka :*

Ana jak tam po usg!!!

Hej dziewczyny! ja tez cały czas jestem z Wami i Trzymam MOCNO kciuki!!!
Lusia piszesz "mały" -czyzbys juz znała płec dzieciątka??! :) Tak w ogóle to myslałam,że Twój dzidziuś jest sporo starszy od mojego, ale widze,że tylko jakies 2 tyg., bo ja koncze już 14tc :D
a tak poza tym to wciąż męczą mnie mdłości, wymioty( choc juz nie takie jak na poczatku)i straszne bóle żołądka://
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE

Ana no tak u Ciebie będzie 7-my dzień ale i tak ja też trzymam kciuki za to żeby już jakieś rosły!!!

Dzien dobry Kobietki :)
Lusia - super ze maleństwo prawidłowo sie rozwija, buziaki dla Was :*:*
Monia- dzieki za informacje odnośnie 1 dc... czyli dobrze zrobilam ze wzielam clo 2 dc mimo ze byl skapy...a tak wogole ja po tej luteinie mam skape okresy trwaja ledwo 4 dni. Jak bralam duphaston mialam obfite miesiaczki... a jak u was po luteinie??
Ja jutro jade na ugs ale to dopiero 7 dc wiec nie wiem czego sie spodziewac ale mam nadzieje ze juz cos tam bedzie.
Super Monia ze u Ciebie ładny pecherzyk !! :)
Trzymam kciuki...

Ana zapomniałam jeszcze że pytałam o tą@ jak to jest czy liczyć od pierwszego dnia takiego plamienia czy bardziej obfitego i powiedział że powinno się liczyć od pierwszego dnia nawet małego plamienia bo że zaczyna nam się pokazywać w kropelkach ale tak naprawdę w wewnątrz już się zaczęła chociaż na zewnątrz jeszcze tego właśnie tak nie widać

Hejka,
ja się o Clo pytałam o te skutki, bo duphaston biorę i jest ok. Tylko cycki mam jakieś takie obolałe i nabrzmiałe... ale to 23 dc więc może to przez to... A od nowego cylku CLO i zobaczymy... :)

Cześć dziewczyny!!! U mnie jest jeden pęcherzyk na lewym jajniku 19mm Ponoć jest przygotowany do pęknięcia Czyli dziś albo jutro będę mieć owulację W piątek jadę sprawdzić czy rzeczywiście pękł bo mój gin kazał tak żeby się upewnić chociaż on sam gadał że jego zdaniem pęknie na pewno Tylko że ja jakoś nie wierzę że mogło by się udać takie dziwne mam przeczucie Mój mąż nie robił jeszcze badań bo chcieliśmy próbować bez tego dzisiaj mój lekarz stwierdził że ja mam wszystko wyregulowane pęcherzyk jest piękne ciałko żółte i badania też robiłam czyli jak teraz nic nie wyjdzie to dał mi skierowanie dla męża na badanie plem. Trochę się martwię bo powiedział że moja szyjka macicy jest długa Ona sama ma 3.5cm a gdzie tam do jajników Czyli plemniki mogą być za słabe i nic z tego nie wychodzi Ana szczęścia i oby Twoje pęcherzyki były piękne i dojrzałe żeby były przynajmniej dwa piękne Daj znać w czwartek Lusia fajnie że maluszek rośnie zdrowo Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

księgowa?? czy warto? (41 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...