CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

ana- to byl chyba moj czwarty czy piaty cykl??? nie wiem kochanie dokladnie.... no i w tym mialam pierwszy raz ladny pecherzy, bo tamte mialy po 5-6 cm. ten mial 21 mm i pekl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

napewno jestes w ciąży !!!:** Jejkuu czyli to jest mozliwe clo dziala... !! Lusia ktory to byl cykl z clo??? i chyba pierwszy z takim ladnym pecherzkiem co nie???

ale na forum bede tak samo jak przed testem ciazowym :):):)..... fju fju fju... wysylam fluidy.... zarazam :):):)

normalnie szok, ta druga krech jest slaba ale widac ja z dalszej odlegosci ...

Lusiaaa a widzisz......... tak czułam ... udało sie !!!! jestes w ciąży !!!!!!!!!!!!!! buziakiii :**** zrób bete dla potwierdzenia ale napewno test sie nie myli !!! ale Ci fajnie ! :)

w sumie zaczynamy powoli, teraz jest 2 cykl z mierzeniem tempki idt i zobaczymy:) najpierw też muszę zakończyć sprawę ślubu, ale to już niedługo...może uda nam się w nic poślubną:)

dziewczyny, moze niektore z was powiedza ze jestem glupia, ale ide zapalic swojego ostatniego papierosa .... usiade i zapale lighta .... jestem w szoku i nie wiem co mam robic... :) nie wierze, aguseek tez tak mialas?

BASIENIAK DOBRZE ZE TY JESTES, BO BYM CHYBA ZWARIOWALA :):):) :*:*:* NAPISZ COS O SOBIE, TEZ SIE STARASZ?

Lusia ja nie mam pojęcia więc nie będę Ciebie w błąd wprowadzać...musisz poczekać na bardziej doświadczone forumki...:))

a kiedy do gina?

z tego co wiem to ponoć najsłabsza kreseczka oznacza ciążę:) zrób test też z samego rana, może już wtedy będzie bardziej wyrazista:))))

basieniak dzieki :*:*:* oby ten test byl wiarygodny...

Powinnaś iść na betę jak najszybciej:)))) No cieszę się bardzo, od dawna czytam Wasz wątek:)))

dziewczyny tylko troche sie martwie, bo mnie tak tyci mini mini brzuch boli..... chyba jestem w szoku....napisalam mezowi smsem, jego odpowiedz- a z kim???? :):):) duren....

ps: jakos sie nie potrafie cieszyc.... moze szok... jeny co ja gadam, jestem najszczesliwsza!!!!!!!!

Lusia GRATULACJE:))))))))))

dziewczyny moje kreski sa prawie identyczne jak na tym zdjeciu ktore znalazlam w internecie...

http://i.pinger.pl/pgr290/271f8ee80029b53d4a2ba7b7/IMG_0466.jpg

o jeny, ten test sie pewnie pomylil.....

o moj boze, no nie, jest widoczna calkiem.... widac ja, widac.......boze nie mozna jakos tu wklejac zdjec?

o jezu............................... dziwczyny szok...........

o moj boze dziewczyny, zrobilam test w 24 dc teraz i jest druga krecha, bardzoooooooooooooooooo slaba, ale jest............... o moj boze, moze ja sobie tylko ja uroilam? o boze dziewczyny jestem sama w domu i czuje ze zemdleje, kurde az sie poplakalam........

no to Lusia ja też trzymam mocno kciuki:)))))

Inne tematy z forum

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?

Olej kokosowy (80 odpowiedzi)

Wczoraj jedna z Forumek zaciekawiła mnie tym produktem :) Zaczęłam szukać informacji, czytać i...