CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

ana- to byl chyba moj czwarty czy piaty cykl??? nie wiem kochanie dokladnie.... no i w tym mialam pierwszy raz ladny pecherzy, bo tamte mialy po 5-6 cm. ten mial 21 mm i pekl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

napewno jestes w ciąży !!!:** Jejkuu czyli to jest mozliwe clo dziala... !! Lusia ktory to byl cykl z clo??? i chyba pierwszy z takim ladnym pecherzkiem co nie???

ale na forum bede tak samo jak przed testem ciazowym :):):)..... fju fju fju... wysylam fluidy.... zarazam :):):)

normalnie szok, ta druga krech jest slaba ale widac ja z dalszej odlegosci ...

Lusiaaa a widzisz......... tak czułam ... udało sie !!!! jestes w ciąży !!!!!!!!!!!!!! buziakiii :**** zrób bete dla potwierdzenia ale napewno test sie nie myli !!! ale Ci fajnie ! :)

w sumie zaczynamy powoli, teraz jest 2 cykl z mierzeniem tempki idt i zobaczymy:) najpierw też muszę zakończyć sprawę ślubu, ale to już niedługo...może uda nam się w nic poślubną:)

dziewczyny, moze niektore z was powiedza ze jestem glupia, ale ide zapalic swojego ostatniego papierosa .... usiade i zapale lighta .... jestem w szoku i nie wiem co mam robic... :) nie wierze, aguseek tez tak mialas?

BASIENIAK DOBRZE ZE TY JESTES, BO BYM CHYBA ZWARIOWALA :):):) :*:*:* NAPISZ COS O SOBIE, TEZ SIE STARASZ?

Lusia ja nie mam pojęcia więc nie będę Ciebie w błąd wprowadzać...musisz poczekać na bardziej doświadczone forumki...:))

a kiedy do gina?

z tego co wiem to ponoć najsłabsza kreseczka oznacza ciążę:) zrób test też z samego rana, może już wtedy będzie bardziej wyrazista:))))

basieniak dzieki :*:*:* oby ten test byl wiarygodny...

Powinnaś iść na betę jak najszybciej:)))) No cieszę się bardzo, od dawna czytam Wasz wątek:)))

dziewczyny tylko troche sie martwie, bo mnie tak tyci mini mini brzuch boli..... chyba jestem w szoku....napisalam mezowi smsem, jego odpowiedz- a z kim???? :):):) duren....

ps: jakos sie nie potrafie cieszyc.... moze szok... jeny co ja gadam, jestem najszczesliwsza!!!!!!!!

Lusia GRATULACJE:))))))))))

dziewczyny moje kreski sa prawie identyczne jak na tym zdjeciu ktore znalazlam w internecie...

http://i.pinger.pl/pgr290/271f8ee80029b53d4a2ba7b7/IMG_0466.jpg

o jeny, ten test sie pewnie pomylil.....

o moj boze, no nie, jest widoczna calkiem.... widac ja, widac.......boze nie mozna jakos tu wklejac zdjec?

o jezu............................... dziwczyny szok...........

o moj boze dziewczyny, zrobilam test w 24 dc teraz i jest druga krecha, bardzoooooooooooooooooo slaba, ale jest............... o moj boze, moze ja sobie tylko ja uroilam? o boze dziewczyny jestem sama w domu i czuje ze zemdleje, kurde az sie poplakalam........

no to Lusia ja też trzymam mocno kciuki:)))))

Inne tematy z forum

Komunia-prezenty (70 odpowiedzi)

Dziewczyny była u mnie wczoraj sąsiadka , która ma dwie komunie w tym miesiącu i tak zaczęłysmy...

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...