CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

sama nie wiem czy nie pekaly bo niby w tym pierwszym cyklu pekl ale mimo to w drugim dostalam pregnyl,on jest i na pekanie i wspomaga druga faze cyklu,mialam jeden pecherzyk-20,5mm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Justyna... wiec bralas pregnyl bo pecherzyki nie pekały...?
a duzo mialas pecherzyków ?

pierwszy cykl bralam tylko clo i duphaston i nie udalo sie,w drugim clo 2tabl,olej z wiesiolka,pregnyl,duphaston i dzidzia za 8tygodni wyjdzie na ten swiat

... i dobrze wiedzieć że można zajść w ciąże bez tego śluzu plodnego...Gratuluje Justynka!!! tez biore wiesiolek ale narazie śluzu mało i raczej gestawy ... ale biore wiesiolka dopiero 1 cykl wiec moze pomoże w kolejnych cyklach :)
A w ktorym cyklu zaszlas? i tez po clo???
Fanie CI ... :)

:) No to smaczne śniadanko miałaś Lusia :) hihi

Wiesz co Lusia ja ostatnio po tym duphastonie tez mialam taki okres ze masakra, bardzo obfityy, i długi 7 dni +2 dni plamienia MASAKRA jednym słowem... i to moglo byc powodem tego mojego przerosnietego endo...i tych licznych pecherzy,dzis bylam na monitoringu....i kuźwa pęcherzyki nie pekły... tylko urosły najwiekszy ma 26mm i jest kilka innych ktore maja od 20 do 23 mm ... Jutro znowu ide zobaczyć... i pewnie znowu duphaston... kolejny cykl odpoczywam od clo... bo jak gin stwierdzila moje jajniki sa za bardzo pobudzone :/ No nic... a może sie uda jak odstawie lek :)
Kto wie, trzeba wierzyć !!!

dziewczyny ja wogole sluzu u siebie nie zaobserwowalam a jakos zaszlam w ciaze,bralam olej z wiesiolka oeparol,3razy dziennie po 2tabl.do owulacji,takze byc moze on w jakis sposob pomogl

Karolinka tak dostałam, ale odczytałam go na urlopie, teraz juz jestem w Gda wiec spokojnie odpisze:)

hihihih dzieki ana :) .... wlasnie tak zrobilam sobie sniadanie, usiadlam ugryzlam w pyszna bulke... pomidorki ze szczypiorkiem :):):) i zujac czytam wlasnie twoja wiadomosc.... tak bym zapomniala o nich :)...dzieki :*:*:*:*

kurde @ MAM TAKA MOCNA, ze az nie wyrabiam ... leje mi sie tak, jakbym sorrki ze tak sie wyraze, ale tak jak bym siusiu robila :P....

strasznie mocno ! ....

ana trzymam kciuki mocno za ciebie! ale z tym sluzem to sie nie przejmuj, nie kazdej sie tak objawa takim ciagnacym.... nie kore maja tez wodnisty i to rowniez plodny... zalezy od organizmu a wiekszosc kobiet nawet nie ma, bo to sie wewnatrz dzieje... ja zasz mam taki mocny plodny sluz, ze az mi sie ciagnie na pol metra i nie przesadzam z porownaniem, doslownie... ale widzisz nic z tego nie mam !

a ja dzis znowu ide na monitoring... zobacze co z tymi pecherzykami...
Ale wczoraj cos mnie jajniki pobolewaly... i dzis rano mialam tem 36,8 a do tej pory prawie zawsze mialam 36,4 czasem 36,6... moze wczoraj byla owu... fajnie by bylo.... jeszcze tylko zeby ten sluz plodny byl... bo u mnie w tym cyklu kiepsko z nim :(

Lusia... ja bralam clo codziennie rano przed sniadaniem... podobno powinno sie przed posilkiem a co do pory dnia to jak ci pasuje ale jak np zdecydujesz brac wiecz przed kolacja to juz tak kontynuuj przez kolejne 5 dni.

aguseek a ty w ogole dostałaś mojego maila bo nic nie napisałaś...

ja po luteinie @ dostałam w 5 dniu po odstawieniu więc narazie się nie przejmuj :))

DZIEWCZYNY MAM PYTANIE DO WAS.

jak najlepiej brac clo? rano wieczorem? przed posilkiem, po ?

hej kochane,

tak mialam monitoring w 12dc ale nic nie bylo, a pozniej juz nie moglam jezdzic do lekarza, bo mialam wyjazd sluzbowy na tydzien i nic z tego! :(

kazal mi wtedy brac duphaston i jezeli nie dostalabym okresu, to mialam zrobic test, ale wyszlo jak wyszlo :(.... hmmm.... w tym cyklu tez mam brac po jednej d 3 - 7 dc po jednej

w tamtym cyklu bralam tez furagium na pecherz, moze to cos zaszkodzilo? nie wiem ....ostatnio jak byloam, to mnie sie pytal czy mi przepisac clo, a ja glupia powiedzialam ze mam jeszcze jedna serie, moglam nie mowic, to bym sobie sama zwiekszyla dawke :):):) hihihi ....! ale powiedzial, ze za trzecim razem, jak mialoby sie nie udac, to mi zwiekszy dawke a pozniej jezeli mialoby sie nie udac, to mnie wysle do profesora jakiegos.... ciekawe ....

Musimy wierzyć ze sie uda... :)

nie wiem ja juz staram sie 15 miesięcy wiec juz w nic nie wierze:( ale bym bardzo chciała .....ehhh ciezkie to wszystko

Jak dostalas pregnyl i mialas ladne pecherzyki to wszystko mozliwe ze sie udało ... :) Trzymam Kciuki Aguseek !!! oby dwie kreseczki wyszły :)

przykro mi ale nie wiem jak ci odpowiedziec:( ja miałam 2 pęcherzyki ostatnio 23 mm po 2 tabl.CLO endomerium prawidłowe, dostalam zastrzyk z pregnylu, dzisiaj 3 dzien po odstawienu Luteiny i nie mam @ i się martwię co jest? jeszcze tak nie miałam kurde:/ nic mnie nie boli, testu nie robiłam bo jakos nie wierze zeby sie udało:( poczekam pare dni na @ i wtedy zrobię test, chociaz znając moje szczęscie to jutro będzie ta wredna @:/

i jeszcze jedno pyt... czy mimo braku sluzu plodnego moze dojsc do zaplodnienia czy raczej plemniki nie maja szans na przezycie... bo u mnie 12dc a tu zero śluzu, tylko odrobine gestego :( wiesiolek mi nie pomaga!! :((

aguseek...ja kiedys jak bralam luteine zawsze dostawalam jakies 2 dni po odstawieniu.
A czy ktoras z was miala taki przypadek (jaki opisalam po wczorajszej wizycie u gin) ze pecherzykow bylo az za duzo jak na 11dc. i endometrium jakies dwufazowe ...i az 13 mm mialo. Niby za bardzo pobudzone jajniki przez to clo. :/ Jak macie podobne doswiadczenia napiszcie prosze.

Inne tematy z forum

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!! (65 odpowiedzi)

Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na...

Co na prezent dla babci na 80lat?? (40 odpowiedzi)

dajcie jakies pomysly na 80 ur dla babci, max do 100zl.

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...