CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

sama nie wiem czy nie pekaly bo niby w tym pierwszym cyklu pekl ale mimo to w drugim dostalam pregnyl,on jest i na pekanie i wspomaga druga faze cyklu,mialam jeden pecherzyk-20,5mm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Justyna... wiec bralas pregnyl bo pecherzyki nie pekały...?
a duzo mialas pecherzyków ?

pierwszy cykl bralam tylko clo i duphaston i nie udalo sie,w drugim clo 2tabl,olej z wiesiolka,pregnyl,duphaston i dzidzia za 8tygodni wyjdzie na ten swiat

... i dobrze wiedzieć że można zajść w ciąże bez tego śluzu plodnego...Gratuluje Justynka!!! tez biore wiesiolek ale narazie śluzu mało i raczej gestawy ... ale biore wiesiolka dopiero 1 cykl wiec moze pomoże w kolejnych cyklach :)
A w ktorym cyklu zaszlas? i tez po clo???
Fanie CI ... :)

:) No to smaczne śniadanko miałaś Lusia :) hihi

Wiesz co Lusia ja ostatnio po tym duphastonie tez mialam taki okres ze masakra, bardzo obfityy, i długi 7 dni +2 dni plamienia MASAKRA jednym słowem... i to moglo byc powodem tego mojego przerosnietego endo...i tych licznych pecherzy,dzis bylam na monitoringu....i kuźwa pęcherzyki nie pekły... tylko urosły najwiekszy ma 26mm i jest kilka innych ktore maja od 20 do 23 mm ... Jutro znowu ide zobaczyć... i pewnie znowu duphaston... kolejny cykl odpoczywam od clo... bo jak gin stwierdzila moje jajniki sa za bardzo pobudzone :/ No nic... a może sie uda jak odstawie lek :)
Kto wie, trzeba wierzyć !!!

dziewczyny ja wogole sluzu u siebie nie zaobserwowalam a jakos zaszlam w ciaze,bralam olej z wiesiolka oeparol,3razy dziennie po 2tabl.do owulacji,takze byc moze on w jakis sposob pomogl

Karolinka tak dostałam, ale odczytałam go na urlopie, teraz juz jestem w Gda wiec spokojnie odpisze:)

hihihih dzieki ana :) .... wlasnie tak zrobilam sobie sniadanie, usiadlam ugryzlam w pyszna bulke... pomidorki ze szczypiorkiem :):):) i zujac czytam wlasnie twoja wiadomosc.... tak bym zapomniala o nich :)...dzieki :*:*:*:*

kurde @ MAM TAKA MOCNA, ze az nie wyrabiam ... leje mi sie tak, jakbym sorrki ze tak sie wyraze, ale tak jak bym siusiu robila :P....

strasznie mocno ! ....

ana trzymam kciuki mocno za ciebie! ale z tym sluzem to sie nie przejmuj, nie kazdej sie tak objawa takim ciagnacym.... nie kore maja tez wodnisty i to rowniez plodny... zalezy od organizmu a wiekszosc kobiet nawet nie ma, bo to sie wewnatrz dzieje... ja zasz mam taki mocny plodny sluz, ze az mi sie ciagnie na pol metra i nie przesadzam z porownaniem, doslownie... ale widzisz nic z tego nie mam !

a ja dzis znowu ide na monitoring... zobacze co z tymi pecherzykami...
Ale wczoraj cos mnie jajniki pobolewaly... i dzis rano mialam tem 36,8 a do tej pory prawie zawsze mialam 36,4 czasem 36,6... moze wczoraj byla owu... fajnie by bylo.... jeszcze tylko zeby ten sluz plodny byl... bo u mnie w tym cyklu kiepsko z nim :(

Lusia... ja bralam clo codziennie rano przed sniadaniem... podobno powinno sie przed posilkiem a co do pory dnia to jak ci pasuje ale jak np zdecydujesz brac wiecz przed kolacja to juz tak kontynuuj przez kolejne 5 dni.

aguseek a ty w ogole dostałaś mojego maila bo nic nie napisałaś...

ja po luteinie @ dostałam w 5 dniu po odstawieniu więc narazie się nie przejmuj :))

DZIEWCZYNY MAM PYTANIE DO WAS.

jak najlepiej brac clo? rano wieczorem? przed posilkiem, po ?

hej kochane,

tak mialam monitoring w 12dc ale nic nie bylo, a pozniej juz nie moglam jezdzic do lekarza, bo mialam wyjazd sluzbowy na tydzien i nic z tego! :(

kazal mi wtedy brac duphaston i jezeli nie dostalabym okresu, to mialam zrobic test, ale wyszlo jak wyszlo :(.... hmmm.... w tym cyklu tez mam brac po jednej d 3 - 7 dc po jednej

w tamtym cyklu bralam tez furagium na pecherz, moze to cos zaszkodzilo? nie wiem ....ostatnio jak byloam, to mnie sie pytal czy mi przepisac clo, a ja glupia powiedzialam ze mam jeszcze jedna serie, moglam nie mowic, to bym sobie sama zwiekszyla dawke :):):) hihihi ....! ale powiedzial, ze za trzecim razem, jak mialoby sie nie udac, to mi zwiekszy dawke a pozniej jezeli mialoby sie nie udac, to mnie wysle do profesora jakiegos.... ciekawe ....

Musimy wierzyć ze sie uda... :)

nie wiem ja juz staram sie 15 miesięcy wiec juz w nic nie wierze:( ale bym bardzo chciała .....ehhh ciezkie to wszystko

Jak dostalas pregnyl i mialas ladne pecherzyki to wszystko mozliwe ze sie udało ... :) Trzymam Kciuki Aguseek !!! oby dwie kreseczki wyszły :)

przykro mi ale nie wiem jak ci odpowiedziec:( ja miałam 2 pęcherzyki ostatnio 23 mm po 2 tabl.CLO endomerium prawidłowe, dostalam zastrzyk z pregnylu, dzisiaj 3 dzien po odstawienu Luteiny i nie mam @ i się martwię co jest? jeszcze tak nie miałam kurde:/ nic mnie nie boli, testu nie robiłam bo jakos nie wierze zeby sie udało:( poczekam pare dni na @ i wtedy zrobię test, chociaz znając moje szczęscie to jutro będzie ta wredna @:/

i jeszcze jedno pyt... czy mimo braku sluzu plodnego moze dojsc do zaplodnienia czy raczej plemniki nie maja szans na przezycie... bo u mnie 12dc a tu zero śluzu, tylko odrobine gestego :( wiesiolek mi nie pomaga!! :((

aguseek...ja kiedys jak bralam luteine zawsze dostawalam jakies 2 dni po odstawieniu.
A czy ktoras z was miala taki przypadek (jaki opisalam po wczorajszej wizycie u gin) ze pecherzykow bylo az za duzo jak na 11dc. i endometrium jakies dwufazowe ...i az 13 mm mialo. Niby za bardzo pobudzone jajniki przez to clo. :/ Jak macie podobne doswiadczenia napiszcie prosze.

Inne tematy z forum

fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6 odpowiedzi)

hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia?

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...