CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

moj mail jest widoczny w zapytaniu,ale ok,napisze Ci na maila:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aktualna podaj maila
albo napisz do mnie crazy101@wp.pl

prosze,odpisz mi w miare szybko na maila

pilnie odkupie clo od ciebie,prosze o szybki kontakt,czy oferta aktualna.

:-( ale ja poprostu mam bo mi zostały 2opak. i co mam wyrzucic?? może której z was sie przyda. poprostu wymienie na 2paczki bambino chusteczek :-)

Dziewczyny nic nie piszcie o sprzedaży leków bo znów nam zablokują wątek!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć opisałam w tamtym starym wątku pokrótce moja historie. I z tego okresu jak leczyłam sie to zostały mi 2opak. clostilbegyt jak by któraś chciała to chetnie sprzedam (20zl) albo 2paczki chusteczek bambino :-) po co maja sie zmarnować. moj mail crazy101@wp.pl

Miałam badane hormony (bez progesteronu), ale prolaktyny z obciążeniem nie. Wyszło, że mam testosteron pod górną granicę, ale gin nic sobie z tego nie zrobił. Do clo mialam wykupiony pregnyl na pęknięcie pęcherza, ale nic mi nie urosło, więc nie używany. Z resztą faktem jest że miałam usg kontrolne 1 raz na 2 miesiące, więc monitoring cyklu był żaden a zawsze istnieje opcja, że może pęcherzyk urósł później a nie 12-16 dc. Niestety tego już nie wiem.

Teraz tak sobie myślę że moja gin też jest do niczego dała mi clo a nawet nie wspomniała o badaniu hormonów.Jutro do niej pójdę i powiem by dała skierowanie . U mnie po clo były dwa ładne pęcherzyki ale nie pękły. Gin mówiła że po clo powinny pęknąć i zastrzyk nie potrzebny. Ci lekarze są straszni szkoda gadać.

Nie wpadł na to że to może prolaktyna bo tę zwykła miałam w normie, kazał się zaszczepić i stwierdził, ze pewnie skończy się na laparoskopii... i to był bodziec żeby rzucić to wszystko i dać sobie spokoj... podkreślam ze to byl lekarz bardzo polecany przez dziewczyny... wniosek... opinie opiniami a jak ma pomoc to i nawet tzw "konował" sobie poradzi a ten super lekarz nic nie zdziała a to z pozoru oczywista sprawa jest u mnie :-/ chociaz nie wiem czy jak dostane leki czy mi to pomoże, prolaktyna może mi spaść a owulki nadal nie będzie, ale może wtedy Clostil bardziej zadziała... no nic trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na rozwój sytuacji :)

To rzeczywiście dosyć długo. Szkoda, że ten "lekarz" wcześniej nie zorientował się, że coś jest nie tak, ale to potwierdza opinie o lekarzach, że jesteśmy dla nich tylko przypadkiem. Gdyby takich lekarzy nie było może ten nasz koszmar nie trwałby tak długo. Wniosek jest taki, że to my musimy patrzeć im na ręce i niestety ja zaufania do żadnego lekarza mieć nie będę.

Clo brałam przez 7 albo 8 cykli i nic, nawet nie mialam pęcherza dominującego a już nie mowa o dojrzewaniu jajeczka przy 3 tabl/dobę. Normalnie załamka była :-/

~vanilka na pewno ten poziom miał negatywny wpływ. Przez ile cykli brałaś clo?

~sylwia80 przestań tak myśleć. Mało której dziewczynie udaje się za pierwszym razem. Ja już jestem po 4 cyklach z clo, ale i tak mam nadzieję, że kiedyś się uda.

hej! po przerwie poszlam do gina (już innego), dostałam skierowanie na badania, pierwszy raz w życiu miałam robioną prolaktynę z obciążeniem i wyszła 10krotnie wyższa niż zwykła. Za tydzień idę z wynikami, ale coś mi się wydaje że tu jest winowajca i dlatego clostil na mnie nie działał...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć nawet nie musiałam robić testu bo przyszła@. A miałam tyle nadziei że się uda za pierwszym razem. Ja w to tak bardzo wierzyłam a tu nic czuję się taka pusta. Mam doła :(

Trzymam kciuki za jutrzejszy test. Napisz jaki będzie wynik. Ja planuje testować za tydzień. Jeżeli nie wyjdzie tym razem to mam nadzieję, że w tej przerwie się uda. Czytałam na innym forum o dziewczynie, która w czasie przerwy zaszła w ciążę. Także szansa chyba jest.

Hej! Ewa a może w trakcie tej przerwy zajdziesz w ciążę ?Ja jutro robię test ciążowy jeśli się nie uda to też robię przerwę , wyjeżdżam za granicę , i dopiero za trzy miesiące znów spróbuję.

Nie pytałam, bo na razie mam przerwę w leczeniu. Lekarz powiedział, że dopóki mąż nie skończy swojej kuracji i wyniki jego się poprawią to nie ma sensu żebym brała leki, bo u mnie wszystko jest ok. Także na trzy miesiące mam odpoczynek od leków.

zapytaj też jestem ciekawa moja gin mówiła że w dniu pęknięcia najpewniej się przytulać ewa a ile już miałaś stymulacji ?

Inne tematy z forum

ortodonta gdańsk (27 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (63 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Czy ktoś miał styczność z hiszpańska mucha?? (38 odpowiedzi)

JW. Działa czy nie działa??